Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 5 / Април 2019

• 148 289
  • 3 187
  •   1
Отговори
# 3 075
Хайде всички на гивалея.
Скрит текст:
Какво се дава и кой го дава тоя гивалей, че да се включа и аз.
Тази фешън икона ще спре ли да я носи тая прозрачна блуза?

Скрит текст:
Хахаххаха сериозно откъде ги намира тия парцали тая жена не вярвам и в шиин да има такива Laughing

Последна редакция: вт, 30 апр 2019, 14:20 от Анонимен

# 3 076
Полина преди години беше доста високомерна, явно нещата са се влошили. Но нито преди, нито сега ми харесва стила ѝ.

Неприятно впечатление ми направи обаче как на един от най-големите християнски празници част от блогърите са се изнесли към Турция.

# 3 077
При Валерчето. Не знам какво се печели, но възможността да се засвидетелства почит и обич малка награда ли е.
#искамдасимимайка

# 3 078
Дано е фибичка, дано е фибичка!!!! 😆

# 3 079
Аз също не мисля, че Елица се шляе или мързелува по цял ден. Изглежда като работливо момиче и по-скоро е от типа “натегачка” отколкото бездействаща. Със сигурност не се скатава и не лежи на кълката, че работи за фирмата на Майкъл.
Шляеща се е Валерито, но съм сигурна, че и тя съвсем чистосърдечно си вярва, че е много заета и води страшно динамичен живот. Пепе пък е свикнала на готово и да идват лесничко нещата, та никога не би се старала толкова за нещо, колкото се старае нейната приятелка Ели.

Полина и на мен ми изглежда като много надуто същество. Пуснах малко от едно от новите видеа. Много ме дразни как странно си отваря устата като говори. Само там гледам. Превъртях малко, обясняваше се пак за алкохола.. какво толкова се обяснява, може просто да спре да парадира с това, че консумира алкохол, вместо да изнася високопарни и високомерни речи. Единственото позитивно, което мога да кажа е, че изглеждаше много добре с някакъв прасковен цвят топ и хубав естествен грим. Иначе грам не я харесвам, стила и пък - още по-малко.

# 3 080
Я! На Галя шляпките са на физиономията на Зейнебчето Laughing

# 3 081
Дано е фибичка, дано е фибичка!!!! 😆

Ако пусне гавалей с фибите, сто про ще счупи интернеда Joy (безплатна идея) #нотспонсорд

# 3 082
Добре, че е форума та да се научат кое как се позиционира в тоя пусти Инстаграм, а и не само.Grinning
П.С. Извадката е от пост на Гергана Димитрова, в последното видео също натърти, че еди кое си десертче си го е купила сама и не го рекламира.Grinning

# 3 083
Добре, че е форума та да се научат кое как се позиционира в тоя пусти Инстаграм, а и не само.Grinning
П.С. Извадката е от пост на Гергана Димитрова, в последното видео също натърти, че еди кое си десертче си го е купила сама и не го рекламира.Grinning

Ти да видиш, то пък намерил кой да рекламира нещо за коса....с тия 5 косъма.

# 3 084
  • София
Гергана и като се включи тук, пишеше на Вие, което на мен лично ми направи добро впечатление въпреки гафа. Другите гледат тия, дето им коментират, отгоре, че и отговарят грубиянски (като Иванеса циганеса)

# 3 085

Ти да видиш, то пък намерил кой да рекламира нещо за коса....с тия 5 косъма.
В интерес на истината тя започва поста именно с такъв тип обяснение - че има тънка коса и пр. Поне е усвоила четене с разбиране, защото знам, че се е включвала в дискусията тук, в предишните теми, явно чете.

Последна редакция: вт, 30 апр 2019, 16:30 от butterfly_s

# 3 086
  • София
Гледях цялото видео на Полина за бременността. Разбирам, че трудно се избира АГ, който да ти следи бременността, но да обясниш как си избрал даден специалист, защото цените на прегледите му са ниски е несериозно. Лично аз ако бях на мястото на д-р Ташков щях да се засегна. И тя не можела да чака на опашка, ха ха, тя да роди пък тогава ще видим как с болно дете се чака за преглед. И ако сега й е проблем да чака 2 часа после искам да я чуя. В съзнанието ми остана, че е избрала да използва пакета по ЗК и това е било водещото. Ок, лошо няма, но за ФМ трябвало да обикаля София. Смях! Болница Сердика била държавна, отново ме развесели. Когато записваш видео за широка публика поне се информирай по-добре, за да не заблуждаваш аудиторията си.

# 3 087
Гледях цялото видео на Полина за бременността. Разбирам, че трудно се избира АГ, който да ти следи бременността, но да обясниш как си избрал даден специалист, защото цените на прегледите му са ниски е несериозно. Лично аз ако бях на мястото на д-р Ташков щях да се засегна. И тя не можела да чака на опашка, ха ха, тя да роди пък тогава ще видим как с болно дете се чака за преглед. И ако сега й е проблем да чака 2 часа после искам да я чуя. В съзнанието ми остана, че е избрала да използва пакета по ЗК и това е било водещото. Ок, лошо няма, но за ФМ трябвало да обикаля София. Смях! Болница Сердика била държавна, отново ме развесели. Когато записваш видео за широка публика поне се информирай по-добре, за да не заблуждаваш аудиторията си.
и мен това ме учуди - преместиха се май в нов, по-просторен апартамент, защото старият й бил тесен, хвърля пари по парцали, за да "се чувства добре" пък няма пари за най-важното събитие в живота й и всички разходи се изчисляват до стотинка.

# 3 088

Ивана и тя е започнала да си удължава краката 😆

# 3 089
И на мен ми се видя странно, че ѝ било много важно да е по здравна каса и безплатно всичко. Някак не ми се връзва с техния ляйфстайл ( муж редовно по командировки в Китай, а тя на жилище от 80кв м и наем около 1000лв твърдеше, че било малко и искали повече). За мен пакетите за проследяване в частните болници са много по-добър вариант, едно, че включват всичко, второ, са на едно място и трето, обикновено пак излизат почти толкова пари, колкото да обикаляш гламав пет локации и да събираш бележки.
За чакането по два часа не съм съгласна с горното мнение. Ако нямам пробмемна бременност, абсолютно НЕ бих чакала два часа за рутинен преглед. Направо бих издивяла. Само два или три пъти ми се наложи да чакам час-два за прегледи в частната болница, където се следях, и никак не ми хареса, представям си всеки път да беше така. Даже първоначално се бях насочила към много препоръчван лекар там, но НЕ се записах при нея, само защо графикът ѝ беше препълнен и си представих как всеки път трябва луд късмет да се вредя. Ай мерси. Избрах друг лекар почти напосоки и се оказа най-добрият избор за мен! На страхотен доктор попаднах.

Общи условия

Активация на акаунт