Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 5 / Април 2019

• 148 327
  • 3 187
  •   1
Отговори
# 3 060
  • Амстердам
На Полина видеото с тоалетите...  Close Close Попринцип има неща в нейния стил, които ми харесват и показва интересни артикули и съчетания, но този път всичко беше ужасно според мен, особено комбинацията с червените панталони и тениската от битака. Че и на събитие отиде така. А, розовата рокля само ми хареса, но някак си не ми харесва как и стоят нещата, може би наистина заради наедрялият бюст (попринцип харесвам тялото и).

# 3 061
Скрит текст:
На мен пък ми стана интересно какъв чак толкова голям конфликт с баща си има Елица? От самото начало на темите за блогърите се говори за него. А, да- и с брат си не се разбирала, затова избягала от Враца. Даже да се стига до предположения, че поради тази причина не иска да се жени... Rolling Eyes От това, което зная за нея е, че майка й е починала и дотам. При всички положения предпочитаният вариант е ние да надживеем родителите си, не те нас, така че ми се струва, че и по тази допирателна нещата се преекспонират от нейна страна с цел да привлече повече внимание, в случая- от съжаление.

Елица само е споменавала, че с баща си и брат си не е близка. Не помня да е говорила нещо повече или пък да се опитвала да драматизира излишно. От ввидеото ѝ, в което разказваше за майка си оставаше впечатление, че тя е била тази, която е сплотявала семейството.  Аз не мисля, че тя толкова иска сватба, а че чрез създаването на уют си спомня за майка си.

# 3 062
So selfish, т.е. не е big deal, че млад човек на 20-и-нещо е загубил родител, защото по принцип се очаква родителите ни да си отидат преди нас?

# 3 063
veereto, благодаря. Наистина не съм запозната отблизо с нейното житие- битие, но неведнъж съм срещала коментари, че никак не се разбира с баща си и брат си. А, на баба си май се обажда по тел. Simple Smile
veroniquek, Елица е Ели Бърчова, от Makeupbuthow.
splash_mama, разбира се, че за 98% от хората Е big deal да изгубиш родител, без значение на каква възраст. Но това е част от естествения ход на живота. Смъртта и данъците- неизбежно е. Пепина също имаше видео след погребението на дядо си, което изгледах преди няколко месеца и дори успя да ме докосне.

# 3 064
Ели за мен е най-стойностната българска блогърка и влогърка, но колкото и да я харесвам, споделям мнението, че се излага в сторитата и клиповете, в които "говори" с Майкъл - от цялото ѝ отношение към него лъха на сервилност, последните ѝ сторита където мяучеше към него просто не ги догледах, странно и не на място ми стои жена на 30 години да се превзема толкова.
Коментираната Полина ми е на една плоскост с Антоанет, еднакво нелепи са и двете, именно с такъв подбор на гости предаването на Адри ме загуби като зрител още преди да е започнало. Пиенето на вино по време на бременност, било то и плодово, е абсолютна издънка от страна на Полина - спокойно можеше да не го документира.

# 3 065
Полинка сега нищо кой знае какво не е, нека роди и ще видите какво ще стане.

# 3 066
Има голяма разлика в това,мъжа да те обича и мъжа да те уважава. Надявам се Майкъл е уважава,но не се усеща от ехидния му поглед... Той и е най-близък,нормално да е обсебена,там няма никой...освен него и всичко се върти около света на Майкъл.

# 3 067
На стори в момента тече любимото и занимание след тренировка - да отиде на седмичен пазар. Лошо няма, едно голямо НО. Тя не е шофьор на кара - целия багаж е пренесен на ръце с торбите и качен от последния етаж пак на ръце. Ами никoй не може да ме убеди, че това е голяма любов - като от негова страна няма грижа за нея - мъкне торбите редовно - готви , джурка да е нахранен и обгрижен принца. Той открито я унижава с подигравателен тон на , който тя дори не може да отговори. Тя няма тема - сега прегърна темата за готвене и месена нали си има миксер и е само това. Дори не е трофейна жена - не- слугинка.

Тя много държи да е мама Бирч, но мама Бирч е фармацевт и еманципирана - а ЕЛито до едната готвачка го докарва.

Това са наши разбирания, скандинавците масово не са кавалери, както ние го разбираме. Жените там са супер еманципирани и почти никой няма да ти помогне с торби, защо смятат, че ще обидят жената. Съвсем сериозно това.
Като цяло Ели ми е симпатична и мисля, че двамата се обичат. Хората си показват любовта по различен начин, за нас неговото отношение е снизходително, за нея явно е ок. Тя изглежда на жена, която търси точно такова покровителствено отношение, малко като одобрение от баща. Което е разбираемо, май не са имали щастливо семейство тук и баща ѝ не се е грижел да тях, а загуби майка си рано и е трябвало да се оправя сама. Всеки случай е доста по-зряла на акъл от Пепки, Валерки и дори омъжената Ивана. Така че...абе дано са щастливи

# 3 068
На стори в момента тече любимото и занимание след тренировка - да отиде на седмичен пазар. Лошо няма, едно голямо НО. Тя не е шофьор на кара - целия багаж е пренесен на ръце с торбите и качен от последния етаж пак на ръце. Ами никoй не може да ме убеди, че това е голяма любов - като от негова страна няма грижа за нея - мъкне торбите редовно - готви , джурка да е нахранен и обгрижен принца. Той открито я унижава с подигравателен тон на , който тя дори не може да отговори. Тя няма тема - сега прегърна темата за готвене и месена нали си има миксер и е само това. Дори не е трофейна жена - не- слугинка.

Тя много държи да е мама Бирч, но мама Бирч е фармацевт и еманципирана - а ЕЛито до едната готвачка го докарва.

Това са наши разбирания, скандинавците масово не са кавалери, както ние го разбираме. Жените там са супер еманципирани и почти никой няма да ти помогне с торби, защо смятат, че ще обидят жената. Съвсем сериозно това.
Като цяло Ели ми е симпатична и мисля, че двамата се обичат. Хората си показват любовта по различен начин, за нас неговото отношение е снизходително, за нея явно е ок. Тя изглежда на жена, която търси точно такова покровителствено отношение, малко като одобрение от баща. Което е разбираемо, май не са имали щастливо семейство тук и баща ѝ не се е грижел да тях, а загуби майка си рано и е трябвало да се оправя сама. Всеки случай е доста по-зряла на акъл от Пепки, Валерки и дори омъжената Ивана. Така че...абе дано са щастливи

Tuali

не мога да се съглася с теб относно това - омъжена съм за датчанин та горе долу имам поглед от първа ръка. Да казваш скандинавките са еманципирани - съгласна съм - и тук идва това което мен ме озадачава безкрайно - тя хем е въздигнала Дания в култ за подражание - хем не прави нищо за да се интегрира малко в поведението и обществените норми. Седи вкъщи - прежектира се с чаша Роял Копенхаген за закуска, фитнес и шяене по цял ден. Ами съжалявам , но не е това скандинавското общество , на което тя така се възхищава и се стреми д ани покаже как е в добрата стара Дания. Жената работи по онези ширини и е независима от мъжа. Но когато стане дума за мъжа да помага в семейството да се грижи за децата, да помага с къщната работа го има че всичко е по равно. А при тях това не е така. Тя не е шофьор - мъкне торби та ушите и пукат - та малко се показва това вижте ме и си умрете от яд - там Вие в БГ - ама пропуска че за другите живота не е спрял - хората се развиват постигат цели и са щастливи а не само една сива публика.

# 3 069
Тази фешън икона ще спре ли да я носи тая прозрачна блуза?

# 3 070
Скрит текст:

Tuali

не мога да се съглася с теб относно това - омъжена съм за датчанин та горе долу имам поглед от първа ръка. Да казваш скандинавките са еманципирани - съгласна съм - и тук идва това което мен ме озадачава безкрайно - тя хем е въздигнала Дания в култ за подражание - хем не прави нищо за да се интегрира малко в поведението и обществените норми. Седи вкъщи - прежектира се с чаша Роял Копенхаген за закуска, фитнес и шяене по цял ден. Ами съжалявам , но не е това скандинавското общество , на което тя така се възхищава и се стреми д ани покаже как е в добрата стара Дания. Жената работи по онези ширини и е независима от мъжа. Но когато стане дума за мъжа да помага в семейството да се грижи за децата, да помага с къщната работа го има че всичко е по равно. А при тях това не е така. Тя не е шофьор - мъкне торби та ушите и пукат - та малко се показва това вижте ме и си умрете от яд - там Вие в БГ - ама пропуска че за другите живота не е спрял - хората се развиват постигат цели и са щастливи а не само една сива публика.

Абе не се шляе чак толкова, има и дневна работа все пак. Иначе със сигурност щеше да бълва клипове всяка седмица и да виси на спонсорства от тубата. Вярно, че работи при гаджето, но се съмнявам да е чак пък само по милост и да са я оставили да си клати краката. Даже съм сигурна, че се натяга да работи повече от редови служител. И на мен ще ми е интересно как ще са нещата, като проимат деца...
Полинка ми харесва на горната снимка, макар и с прозрачна блузка, но тия кецове са просто отврат! Като бременна бях към края постоянно с ужасно подути крака и въпреки това такива грозилища не съм обувала. На нищо от тоалета ѝ не се връзват.

Последна редакция: вт, 30 апр 2019, 14:15 от Не се сърди, човече

# 3 071
Скрит текст:

Tuali

А защо мислиш, че си е седнала вкъщи или се шляе по цял ден?

# 3 072
И на мен Ели най-много ми допада от бг блогърите, може би защото имаме най-много сходни интереси. Харесва ми и че почнала с vbox и доста години е работила по канала си за да е това, което е сега. В коментарите също личи каква аудитория има - интелигентни жени на сходна възраст, не деца на по 12. Личи си също и градацията, Валери нз от колко време снима обаче видеата ѝ са потрес от гледна точка на монтаж и замисъл. Това да работиш и в техника и условия да не инвестираш, да не говорим пък за умения и знания.

Но и мен определено не ми харесва това мяучене от Ели, наистина звучи страшно сервилно. Може би като роди (пиша го защото тя е казвала, че иска, не бих спекулирала иначе) ще промени малко държанието и няма да има време чак толкова да се старае.

За готвенето и помощта от Майкъл не съм сигурна. Аз също много обичам да готвя и мразя някой да ми се бърка (помага) било то майка, мъж и пр. Ако на нея това и доставя удоволствие няма лошо, само да спре да гледа с puppy eyes за одобрение и дано Майкъл не се възползва за собствена изгода.

Последна редакция: вт, 30 апр 2019, 14:01 от Emiliana V55

# 3 073
Хайде всички на гивалея.

# 3 074
Хахахахах 😂 къде да се запиша?

гивлю също беше яко 😃

Общи условия

Активация на акаунт