Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 5 / Април 2019

• 148 339
  • 3 187
  •   1
Отговори
# 3 045
Почти всеки пост на Пепе е свързан с реклама на H&M. Изгледала съм ѝ 2-3 видеа, според мен усмивката ѝ е много фалшива. Никой не ме кара да я следя (и не я), излезна ми нейн пост и като се загледах то всичко е H&M. 🤨

# 3 046
По принцип купувам редовно от H&M, но тези дрехи не ми харесват, нито начинът на реклама...
Отношението на Майкъл не е специално насочено към Елица и културата й...
Точно това исках да кажа, че каквато и да е, откъдето и да е, повод ще си намери.
Но не мисля, че се държи с всички така, само с който му позволи. Такива като него, ако имат с/у себе си човек, който има достойнство, започват да се отнасят нормално с него. Просто трябва малко да си вдигне главата.

# 3 047
По принцип купувам редовно от H&M, но тези дрехи не ми харесват, нито начинът на реклама...
[quote author=Questar link=topic=1105620.msg38630458#msg38630458

Аз също си купувам оттам дрехи и ми харесват. Именно начинът на реклама не ми допада, да напише отдолу, че е платена реклама, а не все да облича детето в шарени дрешки и да пише, че са от там.

# 3 048
Всъщност на училище се ходи не само за да се учи. Там се социализираш, започваш да отсяваш характери и развиваш комуникативни способности. И да, визията също е част от социализирането. Аз също започнах да слагам спирала и гланц в 7-ми клас. Разбира се, ако това е на преден план, проблемът е доста по-дълбок и според мен идва от семейството и липсата на адекватна комуникация.

Относно Майкъл отношението му е отвратително на моменти, но както винаги Ели с широка усмивка приема всичко. Явно е доста зависима от него емоционално. Тъжно ми става за нея, но тя се е поставила в ролята на степфордската-бъдеща-евентуално съпруга.

# 3 049
На стори в момента тече любимото и занимание след тренировка - да отиде на седмичен пазар. Лошо няма, едно голямо НО. Тя не е шофьор на кара - целия багаж е пренесен на ръце с торбите и качен от последния етаж пак на ръце. Ами никoй не може да ме убеди, че това е голяма любов - като от негова страна няма грижа за нея - мъкне торбите редовно - готви , джурка да е нахранен и обгрижен принца. Той открито я унижава с подигравателен тон на , който тя дори не може да отговори. Тя няма тема - сега прегърна темата за готвене и месена нали си има миксер и е само това. Дори не е трофейна жена - не- слугинка.

Тя много държи да е мама Бирч, но мама Бирч е фармацевт и еманципирана - а ЕЛито до едната готвачка го докарва.

# 3 050
  • София
Може да си ви е мило и родно, но си е факт, че улиците в България са много зле. Отношението на другите чужденци е такова само пред теб. Не знаеш какво говорят помежду си зад гърба ти.
О, не става дума за хвалене пред българите и друго зад гърба, но съвсем реално преценяват положението, т.е. че държавата е минала през много труден период, постигнатото е доста и като минат 45 г. ще започнем да изплуваме. Но за тази цел човек трябва да има обща култура, да е запознат с режимите, с онова, което причиняват и въобще да имат представа за коментираното.
Забравих му името на гаджето на Ели, но при него няма значение за какво става дума, просто трябва да ѝ покаже пренебрежителното си отношение, гледал съм ѝ 2 видеа и това стори с козунакът. 1:1. Асфалтът е само повод, не причина за поведението му.

Сърбия, Словакия, Черна гора, Румъния... само част от държавите в труден период и в нито една от тях плочките в центровете на градовете не са като след 7 по Рихтер.
А съм била в тези държави и по малки нетуристически градове.
Дори и Скопие след въпросния труден период и земетресение през 70-те, което срива града буквално, няма помен от това.
Сърбия и война преживя.
Няма по-смешно нещо от това 30 години след трудния период да продължаваме да се оправдаваме с него пред чужденците на всички нива на обществото.
А Графа със сигурност няма да е готов преди да реставрират катедралата.

# 3 051
  • София
Нищо му няма на Графа. Laughing

# 3 052
След като видях чехлите на Галя, перлените фиби рЕзко започнаха да ми харесват Flushed Misc Gun

# 3 053
Чудя си се, ако всичко за тази стратегия за децата е верно, както ще трябва да се съобразяваме с много неща, за да не станем обект на закрила на детето, една Пепе например е тоталната мишена, та тя си плаче за проверка на капацитета като родител, дали тогава би се замислила, ако се окаже, че експлоатира собствените си деца според стратегията..

# 3 054
ЕЕ, вие как го казахте това, все едно само нейните деца са в youtube.Моля ви се. Други влогъри същи показват децата си много

# 3 055
Ох, и Галка от "на кафе" е с инфлуенЦърските фибички. Ще падна. Ужасни са.

П.С. Чакам някой са върне модата на онези големи ластици корделки, които бяха колкото главата ни. От този тип:

# 3 056
Снощи гледах видеата на Полина и Ралица.
Не ми допада как Полина демонстрира какви тънки сметки си прави за всичко, цепи стотинката за важни неща, а за други е очевидно как разхищава. Мисли, че е супер fashion бременна, но стилът ѝ е доооста зле в този период.
Ралица е пуснала тотално безсмислено видео за 24 часа с Филип, изглежда като някакво да си го гледа само семейството, не знам защо го е качила изобщо...

# 3 057
Какво мисли, че е интересно да се гледа в 24 с дете??? Тя откакто роди всяка седмица пуска клип с него.
Тая Полина не мога да я изтърпя! Пуснах си видеото за бременността ѝ ...ми, досада. Кри до нам кога си, сега цяло видео направила. Видеото за стила е пълен смях, не бих го гледала, нали я виждам в ИГ колко е стилна.

# 3 058
На мен пък ми стана интересно какъв чак толкова голям конфликт с баща си има Елица? От самото начало на темите за блогърите се говори за него. А, да- и с брат си не се разбирала, затова избягала от Враца. Даже да се стига до предположения, че поради тази причина не иска да се жени... Rolling Eyes От това, което зная за нея е, че майка й е починала и дотам. При всички положения предпочитаният вариант е ние да надживеем родителите си, не те нас, така че ми се струва, че и по тази допирателна нещата се преекспонират от нейна страна с цел да привлече повече внимание, в случая- от съжаление.

Една от малкото блогърки/влогърки, които следях от самото начало, беше Адри. Но напоследък и при нея 90% от съдържанието са реклами, уви. Поне от това, което ИНСТва. Simple Smile Ясно, че това им е работата и носи хляба вкъщи, но е хубаво да се търси балансът. Hands V

# 3 059
Абе коя е тази Елица?

Общи условия

Активация на акаунт