Мъжът или жената трябва да направи първата крачка ?

• 20 333
  • 496
  •   1
Отговори
# 375
Останалите са: "Как изглежда ли? Ами, сигурно има добър характер".
..докато се пукат от завистлива злобица. През което време Пушкин е:
"Но обращаюсь к нашей даме.
Беспечной прелестью мила,
Она сидела у стола
С блестящей Ниной Воронскою,
Сей Клеопатрою Невы;
И верно б согласились вы,
Что Нина мраморной красою
Затмить соседку не могла,
Хоть ослепительна была.
"

# 376
Няма нищо лошо,ако мъжът е заслужил жената,да е по-нехубав например.

Колко точно не-хубав може да е, за един преател питам 🙄

# 377

Ами предполага се комбинация между Сирано дьо Бержерак, Квазимодо, Касчей Бесмертньй и крастава жаба. С други думи доволно грозен, ама ако е много богат това не е причина дамата да не направи първата крачка ! Mr. Green

# 378

Тук за сериозни неща пишем, ама за хубави или нехубави да се имат, важното е да има и взаимното сексуално привличане.

# 379
Дракон? Какво ви е направило нещастното влечуго?

# 380

Ами предполага се комбинация между Сирано дьо Бержерак, Квазимодо, Касчей Бесмертньй и крастава жаба. С други думи доволно грозен, ама ако е много богат това не е причина дамата да не направи първата крачка ! Mr. Green

😂 Така е, предполага се, че още в началото я е запознал с финансовото си състояние, за да не си губят времето

Тук за сериозни неща пишем, ама за хубави или нехубави да се имат, важното е да има и взаимното сексуално привличане.

Намекваш, че въпросът ми не е сериозен ли 🙄
Това за сексуалното привличане сигурно беше първото ми мнение в темата, хубаво, че тук сме на "една вълна" 😄

# 381
Скрит текст:

😂 Така е, предполага се, че още в началото я е запознал с финансовото си състояние, за да не си губят времето

Това за сексуалното привличане сигурно беше първото ми мнение в темата, хубаво, че тук сме на "една вълна" 😄

Е, не намеквам нищо, иначе разбрах ирониите ви. Просто пак взаимното сексуално привличане трябва да има, защото как ще правите удовлетворяващ секс, ако единият не харесва другия? Grinning

# 382
Скрит текст:

Е, не намеквам нищо, иначе разбрах ирониите ви. Просто пак взаимното сексуално привличане трябва да има, защото как ще правите удовлетворяващ секс, ако единият не харесва другия? Grinning
Това е много резонен въпрос ! Ама ако парите са повечко, ще мижа докато свърши ... секса. И не само това, и мили думички ще употребява, и ще го чеше по брадичката и т.н.
Даже ще искат да излизат на публични места, да се държат за ръчичка пред хората,нищо че са в Пукет или Майорка.

# 383
Скрит текст:

Този пост да се направи важен 😁

# 384
За какъв секс говорите, след като жената следва да се дърпа кат ощипана поне 6 месеца (по форумските стандарти) ... Laughing

# 385
  • там, където ми харесва
Да, мъжа трябва да се бори или както там искате му кажете, но скоро един мъж ми се оплака , че така една го въртяла няколко месеца и той явно се е правил на борец през това време. Та после когато стигнали по същество той изгубил интерес и спрял да я търси. Така се започнали от нейна страна звънене по телефона дори и посред нощ, сълзи , дори той го описа като тормоз.
И кажете ми какво като се бил бори и правел първата крачка?
То всичко си има граници, даже и когато се правиш на недостъпна!

# 386
А, някои им е кеф. Хващат я накрая и после... тръгват друга да гонят, нали им е в природата.
Абе с резерви съм към тях, стана ясно.

# 387
За какъв секс говорите, след като жената следва да се дърпа кат ощипана поне 6 месеца (по форумските стандарти) ... Laughing

А, нека да се дърпа, ако ще. Разни хора, разни мирогледи. Затова казвам, че е доста важно двамата да са на едно ниво, защото повечето неща ще се сполучат. Ако са на разно ниво - еми не, единият иска секс, другият - не, защото... ала-бала. Но да, виждам(е), че не много хора са наясно за нивото, а е важно да се осъзнае това. Joy
Да, мъжа трябва да се бори или както там искате му кажете, но скоро един мъж ми се оплака , че така една го въртяла няколко месеца и той явно се е правил на борец през това време. Та после когато стигнали по същество той изгубил интерес и спрял да я търси. Така се започнали от нейна страна звънене по телефона дори и посред нощ, сълзи , дори той го описа като тормоз.
И кажете ми какво като се бил бори и правел първата крачка?
То всичко си има граници, даже и когато се правиш на недостъпна!

Никога не съм разбирала това да се правиш на недостъпна и да въртиш номерца, дори и да го харесваш реално - ами тази не знае какво иска, нито няма самооценка.

# 388
Мила, умна и добра е напълно достатъчно, thank you very much...
Мда, сигурно им стига на някои.
Останалите са: "Как изглежда ли? Ами, сигурно има добър характер".
Или:
"Как изглежда ли?Ами, богата е, това стига!"....   Smiley
По твоя пример.И по мои наблюдения.
В годините имам 2 примера за бракове с богати жени.Ами, и двата са точно от типа "Как изглежда ли?Ами, богата е, достатъчно ми е!".
Мисля, няма нужда да уточнявам, че и двамата мъже се правят на ловци с други, "бедни" жени.

# 389
  • София
А, някои им е кеф. Хващат я накрая и после... тръгват друга да гонят, нали им е в природата.
Абе с резерви съм към тях, стана ясно.

И аз съм с огромни резерви към такива "ловци". Замазват ти очите, счупват ти телефон и социални мрежи от търсене, "борят се" - както се изтъкна тук - направо не принцове, ами самите престолонаследници. И след два месеца погва друга, защото той нали е "ловец", какво да прави. И язък, че си била принцеса, че той те е преследвал, че нали - не си си мръднала малкото пръстче, от което трябва уж да ти е много приятно.
Много странна представа за баровете виждам. Все едно са някакви долни бордеи, в които хора се ч*кат по ъглите. Хубавите барове са еквивалента на нюйорксите спийкизис или британските пъбове - отиваш с приятна компания, пийваш, социализираш се. Що за стигма - баровете са някакво пропаднало място, където всички са само за секс. Ок, някои имат хобита, покрай тях се запознават с противоположния пол или с който пол го влече. Няма лошо.
За мен най-страшното за една жена е да се вкарва в клишета, в разбирания отпреди 40 години и в някакви собствени филми. "Ако така, то значи - това", "Ако иначе, то значи - инак" и няма мърдане от тия клишета. Това е пагубно, ама пагубно. Защото един по-затворен мъж може с времето да се отпусне и не да те носи на ръце, ами направо да не дава да стъпиш на земята (казвам го от личен опит!), докато един опитен сваляч много по-лесно ще те изтретира като носна кърпичка. После разказвай колко си "недостъпна"...

Общи условия

Активация на акаунт