АГ Селена-19

• 46 356
  • 739
  •   1
Отговори
# 540
Може ли да ми препоръчате добър доктор за следене на бременността, който работи с здравна каса в Селена.

# 541
Здравейте, някой правил ли е Пренатален тест в Селена?Въпроса ми е записваш ли се предварително, в коя г.с. е най-добре да се направи, има ли преди това ехография за определяне на г.с., и за колко време излиза резултата?

# 542
Имам едно питане. Когато си по ЗК има ли разлика в парите при раждане?
Знам, че нормалното раждане е 1400 лв.
Ако са ви прекъснати здравноосигурителните права, цената е с около 800 лв. по-висока за нормално раждане през 2019 и ще бъде 940 лв. за 2020 година. Толкова плаща НЗОК за дейността.

# 543
Момичета,тези от Вас които се следят по ЗК в Селена правиха ли Ви цитонамазка в ранна бременност?

# 544
Може ли да ми препоръчате добър доктор за следене на бременността, който работи с здравна каса в Селена.

Д-р Георгиев. Не се следях при него, но ако сега трябва да избирам, бих избрала него.

# 545
Как е първото име на д-р Георгиев?

# 546
Д-р Георгиев, АГ, не е ли специализант в Селена? Ако е той, няма как да води по ЗК консултации на бременни, преди да е придобил специалност.

# 547
  • Пловдив
ЛЛ може да ти следи бременността. Но на ЛЛ не им се занимава с това. ЖК е мерене, теглене, мерене на кръвно и пускане на задължителните за касата изследвания. Тези 2-3 прегледа с ехограф може да си ги платиш при друг лекар. И без това никой не ходи само по ЗК. Д-р Георгиев има специалност. Всеки специализант все някога става гинеколог.

# 548
Не знаех, че касата сключва договори с лекари, които още не са придобили специалност, за специализирана дейност.

# 549
  • Пловдив
Може и аз да греша. По ЗК не съм си следила бременността, но Еленски, като родих каза, че ЛЛ има право да прави ЖК. Ама това преди 10 години.....Защото тогава имах проблем с болничния 45 дни преди раждането кой да го издаде.  Не работя, но се осигурявах в една фирма. Та по този повод го спомена. Че ЛЛ може да води ЖК и да издава болничен. Ама като не съм негова пациентка. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 550
Д-р Георгиев, АГ, не е ли специализант в Селена? Ако е той, няма как да води по ЗК консултации на бременни, преди да е придобил специалност.

Лежах в стая с момиче, което се е следило при него, така че води ЖК.
Него срещнах в болницата и ми направи изключително добро впечатление.

# 551
ЛЛ може да следи бременност, да пуска задължителните изследвания, да издаде болничния 45 дни преди термин. Но освен да мери кръвно и да следи мерки и теглилки, друго няма какво.

# 552
  • Асеновград
Здравейте! Бременна съм 15 г. с..Консултациите ми ги води д-р Даниел Ставрев по ЗК. Когато бях при него за първия ми преглед по ЗК ми каза, че имам право на 3 безпларни прегледа и после започвам да си плащам за преглед. Интересувам се каква му е таксата за преглед и защо имам само 3 безплатни прегледа?

Безплатните прегледи мисля, че са разпределени по 1 на триместър. Аз се следя при Дани Ставрев през 15-20 дни и след всеки преглед заплащам на касата по 33лв, когато пускам изследвания +2лв за взимане на кръв.
За БХС платих 160лв.
И на мен ми е малко тъмна Индия с таксите, но съм доволна от Ставрев!

# 553
  • Pazardjik
И аз се следях при Д . Ставрев , но никога не съм плащала за преглед , само такса за изследванията . Това беше миналата година . При него се записах когато бях 4-5 месец и на всеки преглед ме гледаше с ехограф .

# 554
Здравейте, имам час за др Кръстев за 1ва ФМ, дали може някой да сподели мнение за него като специалист. Благодаря предварително!

Общи условия

Активация на акаунт