АГ Селена-19

• 46 285
  • 739
  •   1
Отговори
# 660
И мен ме изписаха с рецепта за обезболяващи след секциото. Реално съм изпила само три или четири капсули, в първите няколко дни в къщи. След това не се е налагало.

# 661
  • Пловдив
Да споделите, кои акушер-гинеколози в Селена работят със здравна каса, става въпрос за следене на бременост и израждане, оказа се, че др Топалова не работи със здравна каса.

# 662
Д-р Петрова

# 663
  • Пловдив
Да споделите, кои акушер-гинеколози в Селена работят със здравна каса, става въпрос за следене на бременост и израждане, оказа се, че др Топалова не работи със здравна каса.
Д-р Петрова и мисля, че д-р Даниел Ставрев също. Аз лично се следях при д-р Петрова и родих при нея, секцио през 2015, но и до ден днешен я посещавам за прегледи.

# 664

Д-р Любов Станева също следи по ЗК. 🙂

# 665
  • Асеновград
Даниел Ставрев 🍀

# 666
Зьравейте, Искам да попитам знаете ли каква козметика използват за бебето в болницата, защото ми се иска и за вкъщи да закупя същата, ако е възможно Simple Smile

# 667
  • Пловдив
На училището казват, че използват А-дерма.

# 668
Козметика- А-дерма, памперси-Памперс, АМ-Хип.

# 669
  • Пловдив
През октомври ползваха АМ на НАН.

# 670
Относно раждалите секцио, кога показват бебчето на бащата?
Случвало ли ви се е в периода на възстановяване, освен около операцията да имате и повишена чувствителност около мястото на поставяне на анестезията в гръбнака?
Имали ли сте остро главоболите няколко дни след операцията?

# 671
Относно раждалите секцио, кога показват бебчето на бащата?
Случвало ли ви се е в периода на възстановяване, освен около операцията да имате и повишена чувствителност около мястото на поставяне на анестезията в гръбнака?
Имали ли сте остро главоболите няколко дни след операцията?
След като го извадят го показват на вас, почистват го и го показват на бащата.
На другите два въпроса отговора е Не.

Декември месец млякото беше Хип.

# 672
Някой знае ли дали дават таткото да присъства на самото раждане?

# 673
  • Пловдив
Платена услуга е

# 674
  • Пловдив
Но при секцио поне снимат клипче на ваденето на бебето и последващото му обслужване, така че бащата може да го гледа.

Общи условия

Активация на акаунт