АГ Селена-19

• 46 354
  • 739
  •   1
Отговори
# 570
Не приемам в момента лекарство, защото вариант при бременност ако има проблем е инсулин. За сега кр.захар ми е в норма, аз заради висок инсулин пих глюкофаж. Но ендокринолог ми каза, че по време на бременност таблетки не могат да се взимат, защото вредят на плода.

# 571
  • Plovdiv, Bulgaria
И аз съм с ИР. Глюкофажа го спрях, следи се само захарта, защото инсулина на всички бременни е висок. Ако захарта е висока и се стигне до гестационен диабет се минава на инсулин. Това ми казаха на мен, но аз със захарта нямам проблем до този момент, независимо бременна или не.

# 572
Здравейте , момичета ! Преди няколко дни пуснах ЧХГ в Селена . Казаха ми резултата , но не и референтните стойности . Моля , ако някой знае какви са референтните за тяхната лаборатория да сподели Simple Smile

# 573
  • Пазарджик
Здравейте , момичета ! Преди няколко дни пуснах ЧХГ в Селена . Казаха ми резултата , но не и референтните стойности . Моля , ако някой знае какви са референтните за тяхната лаборатория да сподели Simple Smile

# 574

Благодаря

# 575
Здравейте, бихте ли споделили мнение за д-р Даниел Ставрев? И може ли тези от вас, които са посещавали д-р Матев да споделят кога преглежда в Селена и нужно ли е да се запише предварително час за преглед?
Благодаря!

Последна редакция: пт, 10 яну 2020, 20:23 от magda91

# 576
Момичета при изписване на бебчето повито в пелена ли го дават акушерките или облечено в дрешките за изписване?

# 577
Облечено и повито с ваши дрехи и пелена.

# 578
  • Пловдив
Здравейте, бихте ли споделили мнение за д-р Даниел Ставрев? И може ли тези от вас, които са посещавали д-р Матев да споделят кога преглежда в Селена и нужно ли е да се запише предварително час за преглед?
Благодаря!

За Матев - задължително записване,обадете се на регистратура за информация и запазване на час.

Даниел Ставрев - беше ми израждащ - млад ,нахъсан и разбран,влиза в положение,не бута секцио . Доволна съм от отношението,само дето 5 дни повтаряше - до 24 часа си родила 😁😁😁 не позна 😁 моята беба хич не бързаше ,но ме индуцираха заради паднала тапа и намалели води .

# 579
Благодаря за споделеното мнение. Ходих при него 2 пъти, като първия път ми обърна голямо внимание, но при второто посещение претупа нещата и това не ми хареса. Все още се чудя дали да му дам още един шанс или да си търся друг доктор.

Благодаря!

За Матев - задължително записване,обадете се на регистратура за информация и запазване на час.

Даниел Ставрев - беше ми израждащ - млад ,нахъсан и разбран,влиза в положение,не бута секцио . Доволна съм от отношението,само дето 5 дни повтаряше - до 24 часа си родила 😁😁😁 не позна 😁 моята беба хич не бързаше ,но ме индуцираха заради паднала тапа и намалели води .

# 580
Здравейте на всички! Моля препоръчате ми добър специалист за ФМ 22 г.с.
Бременността ми я води д-р Матев, той ми препоръча д-р Апостолова, но аз май не искам да ходя при нея..
Днес една приятелка ми каза за д-р Николова, но четох, че тя е в черния списък с АГ в Пловдив.

# 581
Бременността ми я води д-р Матев, той ми препоръча д-р Апостолова, но аз май не искам да ходя при нея..
Д-р Апостолова не е лош избор.

# 582
Днес една приятелка ми каза за д-р Николова, но четох, че тя е в черния списък с АГ в Пловдив.
Аз ходех при Борислав Иванов в Медлайн. Много съм доволна.

# 583
Била съм при Апостолова с предишна бременност, хвана белези за малформация. И обесняваше подробно.
И при Б Иванов съм била. Той малко така по набързо я направи, но аз се следя при него и той гледа само на 4д ехограф, така че си го обеснявам с това.

# 584
  • Пловдив
Д-р Троянчев е вариант,правих си и трите ФМ при него. Обяснява,показва ,но си е леко по-дръпнат .

Общи условия

Активация на акаунт