Юли месец идва при нас АПРИЛчето смее се вече със глас

• 12 033
  • 292
  •   1
Отговори
# 240
Зелените акита не са на добре. Не знам защо от АМ се смятат за нормални едва ли не. Ако кърмиш обаче съвсем не би трябвало да са такива. Аз няколко пъти помислих, че са зелени докато не зацепих, че Памперс #3 е със синкави лентички отвътре, които карат акитата да зеленеят, а са си жълти.
Принципно зеленикави изпражнения са:
а/ от настинка
б/ от много желязо в менюто

-------------------

Нуни, браво на теб! Аз стоях, стоях, гледах, гледах и накрая съм заспала. А толкова стисках алци на жабарите! Тези франсета хич не ми се нравят... Браво на италианците, мед ми капе на душата рано сутринта!

---------------------

Смятам, че е време за една софийска лятна среща, някъде около НДК, или Народния театър, да се снимаме за архива. smile3521

-------------------------

Дея, какво става с идеята със снимките? Ако трябва ще ги сайзнем предварително, само казвай къде да качваме.

------------------------------

Трета нощ Тони не се буди newsm78. Яде към 9-10 вечерта, след което в 6-7 сутринта. Това според мен е абсолютно нарочно - да ме зарадва и после smile3508  хац!Да ама нееее, ще ям, мамо, и нощем, и денем, и по всяко времееее! smile3534

# 241
Идея за тема:

Моя мамо АПРИЛска, ти си моето слънце, под лъчите ти расна като мъничко зрънце!

# 242
Добро утро и от нас Hug
Кало от 2-3 дни е много неспокоен и плаче, преди като му се спинка много и мрънка и му дам цица се успокояваше и заспиваше за нула време, сега нищо не помага, добре че поне като се разхождаме из стаите се успокоява временно ... снощи не искаше да заспи сума ти време и накрая се загледа в мача и заспа Wink и като го обърна да не гледа към TV-то и започва да мрънка, явно запалянко ще е Simple Smile
Ей сега в 9 трябваше да яде, давам му, ама не иска и реве та се къса, гушнах го и около половин час на ръце и заспа, дали е кърмаческа стачка или просто не е бил гладен не знам, ама много жално плачка Cry сега спинка сладуркото ми, да видим като се събуди дали ще папа Praynig

# 243
Добро утро и от нас! Heart Eyes

За акинцата, че са зелени от майка ми знам, че няма страшно щом сме на кърма - окислявал се билирубина  Peace

Татянче, много се радвам да ви "видя" с Миленчето, да я нацелуваш от мен Heart Eyes

Кръщенката я изкарахме супер, бебчо беше много послушен, даже заспа на рамото ми от приказките на дядо поп Crazy

Последна редакция: пн, 10 юли 2006, 10:11 от sminscho

# 244
  • София
nuni, аз бях писала, че е много по лесно да се отучи от биба, тетка ми 3 хлапетии отгледа и това ми каза, и аз бях против бибите но ако я видя че има наклонности към палеца ще завирам биба. а те са по меки от палеца и по малко вреди на небцето ще има, да не говорим че палчето няма да се деформира също. проблема е че засега празна биба не иска!
Tatjana* на какъв език е книжката за кризите на растежа? ако е на бг или английски ако можеш да снимаш страниците???мен много ме интересува! тук няма много инфо по въпроса.
desi, доколкото разбирам кърмаческа криза е когато ти намалее лактацията за 2-3 дни. при вас предполагам сте в криза на растежа?

Да ви се оплача, хлапетиите от дом майка и дете са ми счупили предното стъкло на колата с камък, от чиста злоба ли не знам, но ми стана много болно, хем ги разбирам, че мразят целия свят хем ме е яд, че винаги си говоря с тях и им давам по нещо #Cussing out, хубавото е, че направихме автокаско преди 3 дни
днес кума ми пристига , американец е , и чакам подаръци за малчо newsm68
забравих да спомена, че колкото е по-бяла една кожа толкова повече витамин D абсорбира. ако сте от по-тъмните не пропускайте витаминчето, вече две бебета знам с рахит , открили са им броеници на гърдичките и меко ( дупки) в черепчето зад ушичките. И двете са по-тъмнички, и са били само на разходки навън без допълнително витамин ( майките им си падат по хомеопатията)

# 245
Татянче, Нуни добре сте се завърнали Grinning

Деси и ние сме в някаква криза, но още не мога да разбера каква newsm78. Може би е на растежа - вечерта цицане с рев, през нощта яде на два часа и сега продължава. Опитах се обаче да я дохраня снощи с кърма от склада, но не искаше. А и е започнала да сучи точно по 5 мин.
А Калоянчо да не би да се обърка нещо с опитите да яде от шише?

Нуни, пробвай с биба, дано да я иска, че наистина е по-малкото зло. Аз се радвах в началото като започна да си лапа палеца, обаче вече се плаша, така настървено го смуче, че ми станаха ясни всички писания за деформирани пръсти и чененца. Обаче Симонището е с характер, пищи като вадя палеца и бутам бибата. Много е пристрастяващо това дете, първо към цицата (биба не искаше), после към  бибата, сега към пръстите.

МисЗ, моето мнение - следи ги, ако отминат бързо, сигурно е нещо от твойта храна или от претопляне. Обаче ако продължи повечко време - доктор.

Ексче, сори за колата. Може и да е случайно, но както се убедих и аз наскоро, на доброто не винаги се отговаря с добро.

Супер има вече бутон "проверка правопис" Grinning Нямах нито една грешка - само за татянче ми дава тъпанче Wink

Последна редакция: пн, 10 юли 2006, 10:57 от Cherepahova

# 246
  • София
ХИлоу, Нуни... welcome
И аз леееекичко ви завиждам за ваканцийката,благородно, разбира се!
Нуни, като изчетеш темата, ще видиш,че това с пръстите е новият номер на априлчетата! Joy Някои толкова добре са го овладяли, че целият юмрук е в устата им! Давид, по-специално, си хваща бибата, маха я настрани и си мушка юмрука!Купих му гризалка, държи я, но не може да си уцели устата!И аз постоянно  smile3541
Аааа, Вени,дааа, аз я хванах да пише из форума и оттогава си пишем, че аз сега живея в Русе!За албумчетата, и аз ще си затрия старите снимки!
Чаена, много е готино предложението за тема!
А, сега виждам, че има и бутон"Проверка правопис". Е,това е вече готино нововъведение!Между другото, не хваща всички грешки, но "ХИлоу"-то го хвана! newsm48

# 247
Привет и от нас с Преси Hug
Снощи се завърнахме в града, така добре ми се отразяват укендите извън него, че с мъка се завърнах.А и Пресил добре се чувства, там спи непробудно, а нощес тук пак се буди Sad
По повод на лапането на ръцете, ами то при нас е някакъв ад, само това прави, бибката я цока съвсем малко и докато го видя я е изплюл и пак налапал някой пръст или цяла ръчичка Rolling Eyes
Дали е повсеместно временно явление или ще ни патят главите Thinking
Другата седмица пак сме на ваксинация и от сега ми настръхва косата, този път смятам преди да отидем да му дам превантивно Панадол, че явно той не ги понася мъжката тия боцкания.А не ми се иска пак да го гледам толкова жалък два дена Cry
екс-че, съчувствия за колата, ей, няма оправия с тия деца от домовете, колкото и добре да се държиш с тях имам чувството, че таят някаква злоба към всичко заобикалящо ги.Вероятно чувството да си изоставен е пагубно...
Добре завърнали се, нуни и Татянка! Hug

# 248
Момичета, подсетихте ме за албума, ама нали няма да си трием бременските снимки? Sad

# 249
Добро утро Grinning

Дадох на писанка биба, обаче тя не я иска, даже за 5 сек. не й се задържа в устата Rolling Eyes. Идея нямам как ще реша този проблем с палчето newsm78

Филипка, преди самата ваксина храня Яна и й давам панадол - след това нямам проблеми Peace

eх_diabet_mama, мерси за инфото за вит. Д. Ще започна по-редовно да го давам.....не мога да разбера защо така забравям за него и се сещам през нощта, че не съм го дала ooooh!

Аги, супер идея за заглавие. Ама май само ние двете сме мераклийки за среща. Данче, Деси, Янчееееее и всички други майчета - искате ли среща Wink

Татянка, представям си каква трагедия е било във Франция след снощната загуба Twisted Evil

Деси, и ние сме като вас . Май е криза това чудо Sad

Аааа, предлагам да не си трием бременските снимки, а тези на покупките, за да имаме повечко място в албумчето Grinning

# 250
  • София
Дали е повсеместно временно явление или ще ни патят главите Thinking
Ще ни патят, ще ни патят!Според мен ще ги лапат, докато им израстнат зъбките и вече съм се настроила!  smile3541

# 251
Ох, определено сме в криза. Току що се прибрахме от разходка по спешност, само час и нещо след като е яла. А има и усложняващ фактор - прекара и няколко кръчми и кафета на масата и сега тотално отказва да седи в количката като е будна, огласяме яко квартала.
"ЗА" една среща - обаче да се преборя първо с гореспоменатите проблеми.

Според мен от лапането на юмрук няма да патим, това ще отмине, обаче палеца е друго нещо.

Въпросче : оставяте ли ги да опитват други неща, играчки, пелени. Аз засега съм и дала пълна свобода, като знам че нещо е чисто. Нали сега езика им е най-развития на нервни окончания орган и така опознават най-добре света. Но все пак дали това няма да ми докара бъдещи проблеми и от сега да трябва да се вземат мерки newsm78

# 252
Забравих да ви разкажа за филма, в който участвахме в събота. Още като се сетя и се разтрепервам... Имахме интервю за детегледачка... Онази дойде пияна като мотика... Кучето щеше да я изяде.... Аз само стисках Симона в ръце... Добре, че го направихме в събота, че и мъжо си беше в къщи... После плаках... Само като си представя, че жената звучеше мила по телефона...  Ами ако беше такава на интервюто и не я бяхме разбрали и в един прекрасен ден , набара ракийката и водката останали от купони... не ми се мисли... Доста време ще мине докато събера поне малко кураж да се срещна с някоя друга... а в работата ще трябва да се оправят без мен засега.

# 253
Искам и аз на среща smile3514!|Пеша ще се смъкна до НДК най-накрая/от Бъкстон/.
И ние настървено си лапаме ръцете, явно е етап от развитието Peace.Все пак трябва да сме нащрек, за да не стане навик Naughty.
Нуни-и-и май трябва да почерпиш ми се струва,а???/резултата снощи беше 1:1 с дузпи ако не се лъжа newsm78/
Юлката и той напоследък криза на растежа ли кво,нощем се буди понякога или сутрин към 5,00, а той спи по цяла нощ от 1 месец newsm78.И напоследък ака по 3-4 пъти, а пак от 1 месец акаше 1 път на ден или дори на 2 дни.Надявам се да е временно състояние, че иначе го заплашвам че ще го пращам сам да ходи да си купува памперси  smile3513hahaha Joy
Ние се гласим да ходим на планина за 1 седмица в началото на Август, та по този повод ще съм благодарна на мамите, които щъкате напред-назад с бебоците, за съвет за всичко необходимо за бебо т.е.напр.нещо, което сте забравили а е било необходимо/уф-ф-ф как се изказах, ама дано сте ме разбрали/
Е-е-е-е как заваля само-о-о-о-о-о!!!!

Последна редакция: пн, 10 юли 2006, 13:02 от petrovavania

# 254
Черепахова, страшен филм!Звучи стресиращо, съжалявам че си преживяла това Sad
Момичета, чували ли сте, че бебетата не трябвало да се водят на по-голяма надморска височкина от 1000м?Това по повод ходенето на балкан, вече от няколко места ми попада това инфо Thinking

Общи условия

Активация на акаунт