Янче, съжалявам че се е наложило да преживееш това
.Страшничко звучи наистина.А Троян на каква надморска височина е?!?
На половината лепките им остават в ръцете ми, а пък което успея да залепя протича след 4-5 часа. И то как само протича - реки се леят, цялата ми рокля се измокри, все едно ми изцедиха една мокра кърпа отгоре.
А зелените акита на бебе на Ам са нормални точно защото АМ съдържа многократно повече желязо, та белким нещо остане и в бебето.
ама биба не ще и това е, ама и аз мисля да не го ограничавам много, според мен това сега му е потребност, а и от това, което казва мама меца още повече се успокоих 
та затова си мисля, че не е криза на растежа, ама а де ... каквото и да е ще мине 

мен затова ме е страх да се доверя на детегледачка и затова сега обмислям варианта за работа от вкъщи, ама дали шефовете ще се навият не знам ... а утре съм по детски ясли да подавам молби .... пък да видим дали ще го дам и кога ... ама да подам за всеки случай, че в едната има места чак за септември догодина ...
а и нали така опознавали света най-напред 

Пепи достигна тази висота на развитието си още на 40-я ден и още не е спрял да си цока палеца... Отучване нямаааа...
Разговори, лепенки, ръкавички, каране, наказване, награди, срам от децата в градината .... нищо не помагааа...
А зъбките му вече са разкривени! 

Вечер като стана понякога дори ръкавите й са мокри от лапане, а ръцете й ледени. 
Ние с Пепи толкова места обиколихме, а чак като забременях повторно ми дойде и на мен тази идея. 
Сега с Вили също смятаме на ходим през август на планина, но за море... не знам по какъв начин ще се навием с двете деца...
в близките години... 
Не се ядосвай - нали знаеш, че преминават тези кризи, с повече или по-малко компромиси... 
А вие говорите за вкарване в устата на различни играчки, пеленки, одеалца ... Това съзнателно ли го имате предвид, че го вършат!?

, нямам вече кърма, трябва да издедя 3 пъти за да събера за едно хранене. Но така е, истината е, че щом бебето не суче от гърдите, колкото и да изцеждаш кърмата постепенно намалява, поне при мен.