Юли месец идва при нас АПРИЛчето смее се вече със глас

• 12 039
  • 292
  •   1
Отговори
# 270
Рина, не мога да ти отговоря защо чакаме благосклонното решение на Закрила на детето, тук в Бг всичката ни е такава ooooh!То не бяха изледвания за СПИН и Васерман/помолих ги да ми уважат изследванията от времето на бременността-не можело/, то не бяха фекалии за мен и него, абе всякакви щуротии, а дефакто аз няма да влизам в т.нар басейн, ще бъда само придружител.

# 271
Браво Филипа а някаква причина ли има или просто така си решила, за първи път го чувам това за бебенцата виждала съм по басейните бебета на 6м и повече но толкова малки не
Нашия бебо прави опит да се обръща вече а ваште, а също и се дига като го гушна по гръбче върху корема ми главата си надига

# 272
Петя, смята се, че бебетата губят способността  да плуват/ с която се раждат /м/у 3-6 месец.Аз имах намерение като направи 2 месеца да започнем, ама се забавихме, надявам се сега плуването да му понесе, защото има и такива бебета, които не могат да свикнат.Плуването е най-хармоничният спорт, в него участват всички групи мускули, има закаляващ ефект и аз за това реших да опитам.А и като студенти сме имали упражнения в Дом Майка и дете, гледала съм цялата процедура и още тогава си реших, че един ден ще си водя детето там Laughing

# 273
Филиппа, браво за избора, сигурно е супер, стана ми любопитно как ли изглежда бебо да плува Simple Smile Ще разказваш после нали? Hug

# 274
  • Boston, MA
Честит трети месец на Виктор, Емил, Теодор, Гергана и Ина!

Оф, през уикенда не ми се отваряше добре темата...
Зачистих снимките - оставих бременските и сватбените и попрередих малко. Направих нов албум - априлчета в трети месец. Още сме на 87% обаче и мисля да приемем някакви правила, примерно в албума под име на бебе да има до 10 снимки, и в албумите по месеци всеки да качва до 3 снимки. Разбира се, че всяка мама се гордее с бебето си неимоверно много, но ще е хубаво и занапред да имаме място да качваме. Затова трябва да се поограничим.

Ако искате повече снимки, може да си направите профил в снимка.бг или уебшотс и да си сложите линк към тях в подписа.

Чакам да дадете мнения по въпроса.

Аз съм днес изкривена, защото снощи бях на концерт на Мадона (супер дискотека и шоу, много беше хубаво), счупих се от танци, преди това ходих цял ден с едни ниски обувки и ми се подбиха краката, и за капак сутринта като излизах от банята, паднах...  Sad

А иначе имах подобно на Данчето преживяване, купих си една шарена туника, дънки, пола, сега всичко ще връщам защото не се понасям как ми стоят. Само с кърменето се утешавам, че като отбия и ще заслабна. По този повод - мами-кърмачки, участвайте в конкурса със снимка!

Черепахова, страховита случка. Как ли си се изплашила...  Hug

Филипа, успех на плуването! Разказвай, че и ние се каним!

МисЗ, зеленото ако, ако сте на кърма, сигурно е от храна, която ти си яла.

Хайде спорна седмица!   bouquet

# 275
Burka-аз смятам да си пусна един пик с Ицето:)
Някой може ли да ми кажеш как да си сложа снимка към профила?Направих я 104кб и пак неще:(

# 276
Дея, какво става с идеята със снимките? Ако трябва ще ги сайзнем предварително, само казвай къде да качваме.

Ами аз писах никой не се заинтригува,снимките можете да направите в албумчето специално за качване да ги надпишете,хубаво е ако са в по близак план понеже ще са с малки размери 70:70,но ще ви помоля като качим едни да не се сменят всеки ден,поне на месец защото ще ми е много трудно, а аз ще моля eх_diabet_mama за помощ  Heart Eyes

Аз какво да ви кажа,започнах още по сериозна диета,но пък сега нали покрай цикъл дигам по 2 килца и е ужас, станах 70 ама искам още поне 9-10 защото точно ще ми паснат на ръста.
Дея-Мария преди два дни си мина на 5 хранения спинка от 20 ч. до 4-5 ама сега отново се върна на 6,направо ще ме побърка  Mr. Green
По колко хапват сега мъниците ви?
Водихте ли ги вече на ортопед?

# 277
Хайде, кога ще бъде срещата, ако искате към края седмицата, защото времето е много нестабилно тези дни. Днеска ни наваля  Mr. Green. Добре че имах чадър и дъждобран за количката.  Grinning Скрихме се под чадърите на едно заведение в Южния парк и като му хапнахме едни пържени картофки със сиренце, не разбрахме кога спря да вали.  Hug

Да се похваля  - вече минахме на 3 - ти номер на памперс.  Simple Smile , защото доскоро бяхме даже на първи  Simple Smile  Joy Joy Joy (бяхме се презапасили). Чудя се обаче не са ли му големи  newsm78. За да му стоят по стегнати и да не се изхлузят, лепенките ги препокривам, а доколкото знам трябва да са до рисунката в средата.

Марти за сега не придърпва нищо и не лапа разни предмети. Отскоро се заглежда в туй- онуй, но не посяга.

Вие държите ли ги изправени да си стъпват лекичко на крачетата. Аз от време на време го изправям, въпреки че си мисля, че едва ли е много полезно, но той видимо се кефи. Един такъв се изпъва целия, държи си главичката изправена, а крачетата ги стяга и се повдига на пръсти. Много е смешен.  Simple Smile . В сряда ще ходим на ортопед и ще го питам, дали може да го държа така по 1-2 минутки.

# 278
  • София
Ми то трябва да ги държим така - под мишниците и леко да стъпват с крачета!
Филипа, ние преди 10 дни бяхме 6720 и сега сигурно сме поне 7 кг и се чудя дали сме за-по горен памперс?! Но вие сте повечко сигурно и затова ви пасва!

# 279
burka, много е мило и благодаря за пожеланията . бебе ина днес стана на 3 месеца, много е сладка, много много гука. живот и здраве в понеделник сме на консултацията и ще знаем колко сме пораснали.иначе спим всяка нощ от 22-06 часа да чакна на дърво. лека вечер момичета.

# 280
  • София
Боже, само ние ли ядем по 18 пъти на нощ!/е, не са 18, но 2-3 пъти /

# 281
Ами Бурка, и аз това си помислих, ама зелении не съм яла, пък незнам от друга храна може ли така да зеленее?

Петя, и ние така се изправяме. Ама как точно си го описала, едно към едно сме.

Ние вчера взехме басеинче на малката, ще и правим уроците у дома Mr. Green. Филипа, като почнете вашите да кажеш как се процедира Praynig

# 282
Филипаааа, толкова е хубаво това с басейна. Направо ви завиждам, защото при нас къпането се превърна в пълен ужас. Преди 1 седмица докато къпехме Яна и изведнъж до ваничката падна един Ленор. Тя милата така подскочи и се разпищя Sad От тогава всяка вечер когато я заведем в банята и я сложим в коритото се започва зверски рев, истерия направо ooooh! Пробвахме да я поливаме само без да я потапяме цялата във водата- не става. Днес само с душчето я къпахме - пак същото. А като й мия дупето не плаче. Какво да правя??? От най-любимото й нещо, къпането се превърна в пълен ужас. Тъжно ми е като я гледам как нечовешки се дере.

# 283
  • София

Аз съм днес изкривена, защото снощи бях на концерт на Мадона (супер дискотека и шоу, много беше хубаво), счупих се от танци, преди това ходих цял ден с едни ниски обувки и ми се подбиха краката, и за капак сутринта като излизах от банята, паднах...  Sad

Завиждааааааааааааааааааааааааааммммммммм  #Cussing out Моля те, Бурка, сми ли се над не много благородната ми завист и дай снимки  omm И внимавай с банята, ей, ако се пързаляш в нея вземи мерки навреме, за да не стане някой сакътлък  Naughty

За кърмата - аз закрепих положението засега  Heart Eyes Мамка му, така се озлобих  Close само се сещах как лекарката ми казва да дохранвам с 30-тина грама и ми се вдигаше адреналина. Дано само малчо да върви добре  Praynig Рина, и ние сме на консултация + ваксина на 20-ти, от сега ми се е свило сърчицето. Чудя се дали да дам Панадол преди ваксината или веднага след нея?  newsm78

За акането - и ние пълниме памперса на всяко ядене. От вчера си мисля дали пък не е ненормално?! Нямах си работа и казах пред майка и баба, че ще му сложа тапа на дупето и те ме изгледаха така  Shocked Shocked Неразбирам, за 27 год хората не разбраха ли кога се майтапя, толкова ли лудичка съм им в очите?!

# 284
  • Boston, MA
Данче, ми нямам снимки Sad тук не дават да влизаш с чанта и не носех апарат, направих някакви мъгляви снимки с телефона, ама да не мислиш, че знам как да ги сваля на компютъра?
Баба ви Мадона е страхотна - изглежда невероятно, мятка се по сцената като 15 годишна, пее, свири на китара... Пожелахме си с моята приятелка да сме така на почти 50 години...
А за банята - аз паднах след като излезнах от нея - лъзнах се на дървения под, щото шляпах с боси мокри крака  Grinning ама ще се оправя, мерси за загрижеността!
Успех с кърменето и акането! И ние сме от дрисливите! И ако вашите не ти оценяват хумора, знаеш, че ние много даже!   bouquet

За ваксините - на моята приятелка един детски лекар й казал, че ако детето вдига лесно температура (особено много висока като нас), да не се слагат всички заедно. Тук ни боднаха три инжекции за 6 неща и следващия път ще искам да ги разредим.

Нуни, какво е Ленор? Не може ли само дупето да й миете няколко дни, докато се успокои мишанка?

Общи условия

Активация на акаунт