То не бяха изледвания за СПИН и Васерман/помолих ги да ми уважат изследванията от времето на бременността-не можело/, то не бяха фекалии за мен и него, абе всякакви щуротии, а дефакто аз няма да влизам в т.нар басейн, ще бъда само придружител.
То не бяха изледвания за СПИН и Васерман/помолих ги да ми уважат изследванията от времето на бременността-не можело/, то не бяха фекалии за мен и него, абе всякакви щуротии, а дефакто аз няма да влизам в т.нар басейн, ще бъда само придружител.

Скрихме се под чадърите на едно заведение в Южния парк и като му хапнахме едни пържени картофки със сиренце, не разбрахме кога спря да вали. 
, защото доскоро бяхме даже на първи
(бяхме се презапасили). Чудя се обаче не са ли му големи
. За да му стоят по стегнати и да не се изхлузят, лепенките ги препокривам, а доколкото знам трябва да са до рисунката в средата.
. В сряда ще ходим на ортопед и ще го питам, дали може да го държа така по 1-2 минутки.
От тогава всяка вечер когато я заведем в банята и я сложим в коритото се започва зверски рев, истерия направо
Пробвахме да я поливаме само без да я потапяме цялата във водата- не става. Днес само с душчето я къпахме - пак същото. А като й мия дупето не плаче. Какво да правя??? От най-любимото й нещо, къпането се превърна в пълен ужас. Тъжно ми е като я гледам как нечовешки се дере.
Моля те, Бурка, сми ли се над не много благородната ми завист и дай снимки
И внимавай с банята, ей, ако се пързаляш в нея вземи мерки навреме, за да не стане някой сакътлък 
Мамка му, така се озлобих
само се сещах как лекарката ми казва да дохранвам с 30-тина грама и ми се вдигаше адреналина. Дано само малчо да върви добре
Рина, и ние сме на консултация + ваксина на 20-ти, от сега ми се е свило сърчицето. Чудя се дали да дам Панадол преди ваксината или веднага след нея? 
тук не дават да влизаш с чанта и не носех апарат, направих някакви мъгляви снимки с телефона, ама да не мислиш, че знам как да ги сваля на компютъра?
ама ще се оправя, мерси за загрижеността!
Препоръчани теми