"Ранобудна птичка" След "Пълнолуние" с новия проект на Джан Яман. Тема 37

• 45 757
  • 736
  •   1
Отговори
# 30
Горкият Джан Дивит ....Joy не свършват мъките му...Sweat SmileСанем не го жали изобщо..Satisfied

# 31

Последна редакция: чт, 04 апр 2019, 20:51 от demo80

# 32
От Джан, за радикални промени и нова птичка в сериала на 13 април. За чичото ли говори?

# 33
# 34

Последна редакция: чт, 04 апр 2019, 21:49 от demo80

# 35
  • Stara Zagora
Добър вечер! 😏🤗
Не се сърдете за епизода на церемонията ще бъде по вълнуващо 🤗

Много харесвам този оператор винаги в настроение като Демет 🤗

Извинявам се не успях да ви прочета това от сета ли е? 🤗

Относно публикацията на Джан Яман накратко да обобщя: Ще се видим с вас на 13 април в Събота. Ще има радикални промени след няколко епизода ще видите съвсем нова Ранобудна птичка. Много сме развълнувани подготовката ни продължава. Явно и Джан много се радва че СЦ напуска 😃 Приятна вечер дами! 🤗🌹

Последна редакция: чт, 04 апр 2019, 22:36 от Stoyanova26

# 36
Стоянова, Hug никак даже не сърдя за епизода...Blush направо ми решиха проблема, щях да се триумя какво и как да гледам.Joy.

Само децата...Heart Eyes

На сета има и нов фотограф..Camera.дано да ни радва с красоти!:sunglasses:

Джан и Демет зад кадър.Heart

Някой има рожден ден на сета... обичайните заподозрени с тортата.Birthday

Последна редакция: чт, 04 апр 2019, 23:12 от alex_94

# 37
Много интересни кадри сте постнали. Зареждат ме с положителни емоции, когато ги видя така непринудени и освободени Джан и Демет, независимо пред или зад камера.
И да, епизода и без това нямаше да мога да го гледам, че ще съм на работа май Crossing Arms, пък и скоро не сме ги виждали в реална обстановка.
Относно алъш вериша, дали не стягат новия си дом... Интересно каква ще е новата птичка, да не станала перфектна готвачка и домакиня...Джан с този си пост, май наистина показа,че е отегчен от сценария на Аслъ Зенгин.

# 38
Много интересни кадри сте постнали. Зареждат ме с положителни емоции, когато ги видя така непринудени и освободени Джан и Демет, независимо пред или зад камера.
И да, епизода и без това нямаше да мога да го гледам, че ще съм на работа май Crossing Arms, пък и скоро не сме ги виждали в реална обстановка.
Относно алъш вериша, дали не стягат новия си дом... Интересно каква ще е новата птичка, да не станала перфектна готвачка и домакиня...Джан с този си пост, май наистина показа,че е отегчен от сценария на Аслъ Зенгин.

Славе,
Hug на Джан направо си му личеше досадата да играе едни и същи сцени и ситуации..Persevere. и беше много прав за епизода в планината.

# 39
Не знам проблема дали е в Аслъ, но имайки предвид ограниченията на техния СЕМ, пак можеха да направят нещо красиво. Имайки впредвид обстановката, природните дадености, потенциала на Демет и Джан, а то какво се получи, аз на теб ти на мен. Джан Яман е достатъчно интелигентен, но и трудно прикрива негодуванието си. Демет, като Санем винаги е положителна, съсредоточена е май само преди снимки на нейни или общи сцени.

Голяма ми е каша в главата, не стига че ме лепнал вирус, ами и битовизми на кило около мен и служебни неуредици, ох оплаках се. Sick

# 40
Славе, Hug отивай да се бориш с вируса:smoking:..дано бързо се оправиш... то от  битовизмите няма отърване...Wink

Лека!:last_quarter_moon_with_face:

# 41
Вирусът Явно е пост повсеместен и мен ме пипна. Но пък от доста време насам ще мога да гледам серията още в Събота вечер.
Много хубави снимки! Най-много харесвам Онази на младоженците с двете майки

# 42
Един специален момент

Алекс, Hug

Лека

Но пък от доста време насам ще мога да гледам серията още в Събота вечер.

Пепчо, ако става въпрос за тази събота епизод няма да има, чак на 13, ще се гледат ливанските награди.

# 43
Уфф, пак съм прекарана. Пропуснала съм, а така се радвах, че ще съм си у нас. Ами наградите ще гледам. Дано нашето момче не е с кило ланци:)
Много хубав беше този момент!

# 44
Дано нашето момче не е с кило ланци:)

Последния път Аслъ Парлак си беше забравила ключа за сандъка с веригите и Джан беше доста обран откъм бижута.

Общи условия

Активация на акаунт