Смени жената 2019

• 45 956
  • 720
  •   1
Отговори
# 540
Славче, разбрах те аз. Затова съм написала, че ако тя реши да си отдъхне от слугинажа, ще яде шамари. Не знам, ама такова излъчване има този.

# 541
  • София /Абсурдистан
Абсолютно ще я ступа.
По едно време съвсем явно се виждаше как едвам понася другата жена, а тя пък не знае кога са спре да дава мъдри съвети.

# 542
Добре де, защо пък чак слугинаж? Не видях да е толкова изтормозена. Все пак не ходи на работа. Аз ходя на работа до 17ч и след това върша всичко това. Съпругът ми се прибира към 20ч, да го чакам със скръстени ръце да си дойде, че да сготви и пусне прахосмукачка? И аз ако не ходех на работа, бих помагала в семейният бизнес, по какъвто начин мога. Толкова ли е срамно да чистиш в собствената си зала? А че е неандерталец Димитър, спор няма!

# 543
Тя изобщо реално не е измъчена,всъщност,просто неговото селско отношение и обичайната хиперболизация на сценаристите оставят това впечатление.

# 544
След като показаха как Поли многократно рязко спира колата, последва сцена как превозва дете центрирано на задната седалка БЕЗ колан готово да излети през прозореца при следващото натискане на спирачката. Тази си е за глоба най-малкото. Ограничена женица, но за сметка на това налагаща се меко, но настоятелно и май ако не стане с обяснения е готова да пусне сълзите, които при мъже действат безотказно.
Забележете как по физиономията и излъчването може да се познае що за човек си. Димитър физически си прилича на абориген, а Иво има много меко и интелигентно излъчване. Поли много хитро се е оженила - явно си е взела поука от преден брак - браво. Но си е простовата и очаквано зададе тъп въпрос  на Ванеса "Защо се обръщаш към Димитър с Димитър". То остава и Тате да му каже баш па на тоя. Не можах да преценя защо малкото и дете не може да се храни само - дали е защото тя не му дава свобода или защото го е видяла, че не е узряло за да се справя само. Големият ми син също бавно се научи да се храни сам без да изпръска половината по пода. Другите ми деца бяха доста по-схватливи - гледат какво правят другите и повтарят. Докато големия до ден днешен си живее в собствен свят и си прави нещата по свое усмотрение при което често се излага. Писането на домашни с децата като правило без да имат конкретна нужда от помощ според мен не е правилно. Може да е щото с мен никой не е писал домашни, но аз не съм и искала - предпочитах сама да се справям и питах само в креан случай, което беше много рядко и ми беше много неприятно.
Поли обича да дава тон живота на хората и заниманието и с деца го потвърждава - те са най-лесни за дресировка. Дранят ме такъв тип задушаващи хора.
Светла никак не е глупава  - знае си и интересите и задълженията. Абсолютно нормално е и тя да допринася с нещо за дома при положение, че мъжът и е на работа по цял ден. Той я издържа изцяло и  редно поне обяд и вечеря да му сервира. Те са и късметлии и с Ванеса и с баби и дядовци - като имаш желаещи да ти гледат децата защо да не си позволиш да излизаш по кръчми вечер. Поли и да искат няма на кой да оставят децата. Понятно е и че Светла не е романтична - то как да си романтичен с маймуна, както и че излиза с приятелки - с тоя не може да се излиза щото е скучен и прост. За нея е ОК, че я спонсорира и не и се налага да работи, а има всичкото време за себе си и да се грижи за чистотата и уюта на собствения си дом. Тя реално не е с него, а го ползва да и финансира капризите, почивките и като цяло лукса. Набарала му е цаката и се възползва максимално от единственото, което може да и предложи - издъжка, сигурност и "закрила".
Ванеса не вярвам специално да е дресирана да мие и чисти. По-скоро си е такава послушна и кротка по природа. Не мога да си представя това миловидно същество да тръгне да се разправя или да повиши тон за каквото и да било. 
Иво е мъж мечта, но леко скучноват ми седи.

# 545
  • Бургас
Само за колана не съм съгласна с теб!
Поли каза,че Димитър не иска да слага колан.Детето е негово и би трябвало той да му сложи,но сигурно и това му се струва педалско.Изобщо той е над тези неща!Такива като него причиняват катарстрофите на пътищата.Бабаит,за когото правилата не важат.
Обаче много се смях как се прищипа с колана след второто спиране.
Нормално е като караш нова,непозната кола да има такива ситуации отначало.

Иначе Поли и на мен ми докарваше нерви с това поучително поведение."Старите хора какво били казали,бля,бля,бля…"Все едно свекърва си слушах!

# 546
Добре де, защо пък чак слугинаж? Не видях да е толкова изтормозена. Все пак не ходи на работа. Аз ходя на работа до 17ч и след това върша всичко това. Съпругът ми се прибира към 20ч, да го чакам със скръстени ръце да си дойде, че да сготви и пусне прахосмукачка? И аз ако не ходех на работа, бих помагала в семейният бизнес, по какъвто начин мога. Толкова ли е срамно да чистиш в собствената си зала? А че е неандерталец Димитър, спор няма!

Защото отношението му към нея е като към слугиня. Затова го наричам така. Те не са екип, а са си взаимноизгодни. Нея я издържат, а той си е намерил кой да го пере, да му готви, да отгледа децата и да му осигурява редовен секс. Аз също върша по-голямата част от домакинството вкъщи, хем и работя. Но мъжът ми не ми е показал (и казал), че в кухнята и до парцала, пералнята и печката място имам само аз. Няма го това обидно отношение към човека до теб. Не се притеснява да пусне прахосмукачка, да измие чиниите или да простре. А на този селски бек през екрана се чу как му се спаружват топките при мисълта да направи нещо "женско". След като считаш тази работа за унизителна и може да я върши само жена ти, значи и тя не се е издигнала кой знае колко в твоите очи. 
На съседка сестра й си купува гащи и превръзки, ако мъжът й прецени, че има нужда. Тя работи, но заплатата си дава изцяло на него. И си вярва, че той разпределя по-добре парите, а тя е с "широки пръсти" и затова е най-добре парите да са в него. Та така и на Димитър жената. Тя е доволна да вижда одобрението му, че къщата и фитнесът светят, примирява се той да си вее праните гащи без нея, защото "един мъж трябва да име време без деца и жени" и явно не й пречи, че я третират като парцал. Защото проблемът (поне за мен) не е в това, че тя върши домакинската работа изцяло, а че я третират като боклук и човек трето качество. Детето не е допуснато в час, защото няма гуменки, а той - "като се върне майка ти ще ти купи". Шушопляк, с фитнес се занимава, едни гуменки не може да купи на сина си. Ще му падне оная работа, ако отведе сина си до магазина. Пълен комплексар, но е идеален за жени с робско мислене.

# 547
Онзи, че е примат, примат е. Аз не бих го изтърпяла 1 минута.
Обаче Светла не смятам, че се чувства зле. Тя не работи, децата са големички, помагат й в домакинството. Има да изчисти набързо и да накъса 1 рукола, да опече 1 месо. Вечер ходи за 1ч да изчисти залата. Това е.
Мн ясно, че като по 12ч него го няма, а тя не работи, по - редно е тя да изчисти.
Ходи по дискотеки всяка седмица с дружки, според мен е кифла и си гледа кефа.
Другата, макар и досадна ми хареса повече. В тях обаче е ужасно претъпкано и тясно.

# 548
Аз не казвам, че Светла се чувства зле! Напротив, писах, че тя е убедена, че нещата трябва да са точно такива и затова не й пречи. Но за мен като зрител, наблюдавайки този семеен модел отстрани, не ми харесва. И затова казвам, че докато има жени, допускащи подобно обидно отношение към пола им, ще има и такива селяци. А иначе да си живее, както иска. Дали й харесва или не, все ми е едно, не съм й в къщата. Моите "размисли и страсти" тръгнаха от пост на Славчето, че този не й се вижда насилник. Те са си постигнали своя баланс. Тя го ползва като касичка, той нея като слугиня. Тя е захвърлила децата на бабите и дядовците, за да излиза с дружките, той също редовно си излиза сам. Всеки си е преценил "ползата" от подобно съжителство. А ние си разсъждаваме тук, защото това предаване си е един експеримент и предизвиква реакции у гледащия го.

# 549
Светла не че толкова е убедена, че нещата трябва точно така да бъдат. Сподед мен говори така за да четка мъжа си. Ако каже публично "Ми... и аз не съм много доволна от мъжа си ама... кво да се прави...." ще си вкара автогол. Няма полза да е откровена по тоя начин. Достатъчно акъл има за да осъзнае, че перфектно положението няма как да бъде или поне тя не може да се уреди с такова и се е примирила със ситуацията, защото и е удобна. Тя едно, че си гледа удобството (така и трябва да бъде), но е и адаптивна - ако положението беше различно - примерно имаше хубава и добре платена работа - сигурна съм че щеше с нея да се занимава и да си земат чистачка както за дома така и за фитнеса. Кифленското в нея се усеща, и не ми импонира, но като цяло я разбирам и я харесвам - поне не е безмозъчна тунингована кифла, която само да крънка пари от мъжа си за шопинг и разходки и да не пипа нищо в къщи

Последна редакция: пт, 06 мар 2020, 17:27 от Skrekkelig

# 550
Нали не смятате, че, ако Светла ходеше на работа, приматът щеше да чисти и готви?

# 551
  • На острова
Той не, но най-вероятно майка му щеше да идва и да им чисти...

# 552
  • София
Тази поли ми напомни за стрина Ирина. Като цяло такива позитивни много ме изнервят. Представям си ги като змии, които лекичко се плъзгат, докато ухапят.

# 553
  • Бургас
Взели са още пари от предаването."Колкото повече-толкова повече!"
Те продуцентите са за бой,че такива отрепки канят и лансират!Да се задавят дано!

# 554
  • София
Във всеки случай има нещо съмнително - уредите във фитнеса са много и скъпи, ако ще да е единственият фитнес на триста километра в радиус, пак не виждам какви цени трябва да сложи и как трябва да го развива, за да може да покрие инвестицията, да излезе на нула, та да изхрани цялата фамилия. Колко добавки продава, защо хората да ги купуват от него, ако могат да си ги поръчат онлайн? И цялото му поведение е подозрително.

Последна редакция: сб, 07 мар 2020, 10:04 от Andariel

Общи условия

Активация на акаунт