Смени жената 2019

• 45 938
  • 720
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Ох, и тези ли ще обикалят по форматите!

# 571
Той беше празен като го показаха, празен! С толкова много оборудване вътре. Колко е голям Сливен, та да спортуват масово, това да не е Варна!

Нормално е да не снимат докато е пълно с хора. Нали трябва да имате съгласието на всеки клиент.

# 572
Е те май до даваха празен след работното време. Когато ходи да му носи обяд, мисля че дадоха само мястото където работи/спи.

# 573
  • София
Никой ли не гледа?
Ох, като го чуя това "личностово развитие" от жена без деца.
Май свършиха обикновените хора, та или някакви известни, дето не ги познавам, или кифлеещи майки.

# 574
Гледам, но съм в началото, че го върнах. Семейството от Асеновград ми харесва.

# 575
  • На острова
Оф, да, големи лайф коучове се извъдиха всички. За двата часа, в които децата ми спят баш ме брига за личностното ми развитие. Интересувало ме е само как да се наспя. Или изкъпя. Ей, ся ще седна да уча Японски или да правя онлайн бизнес. Много е лесно да се говори така, без деца. Еле, па близнаци. Аз дето малкото ми отрасна и е на 3 г., събота и неделя се чудя как да се туширам и да легна да спя с децата. Да, имам за учене, да може би трябва да изляза да потичам, но като работеща майка на две деца, ми е по-важно да съм с акъла си и да си пестя енергията, за да мога да съм пълноценна през останалата част от деня.

# 576
  • София
Глупости приказват и двете семайства. Не знам как русата фръцла си го представя това с близнаци, майката два часа да се развива личностово като си търси работа.
А като я гледам другата, тя си кифлее отвсякъде. Трудно мога да си представя с такъв маникюр да чисти толкова много.
Аха, разбрах, този бил във Фермата. Сега коучва, прави инкубатор. Хубу де, кой дава парите за този инкубатор?

# 577
Глупости приказват и двете семайства. Не знам как русата фръцла си го представя това с близнаци, майката два часа да се развива личностово като си търси работа.
А като я гледам другата, тя си кифлее отвсякъде. Трудно мога да си представя с такъв маникюр да чисти толкова много.
Аха, разбрах, този бил във Фермата. Сега коучва, прави инкубатор. Хубу де, кой дава парите за този инкубатор?
Митко от Димитровград. Не се шегувам.

# 578
Аз не разбирам каква е драмата на това, че дамата от Асеновград държи да е чисто и подредено

# 579
  • София
Е, то толкова чисто и подредено още от детските години е прекалено. Не че другата не е и тя залетяла на тема личностово развитие и бизнес.

# 580
Мила ми прилича на Алекс Раева.

# 581
  • София
Ау, и тази ще я правят инфлуенсърка! Съветите на Ваня! Глупости на търкалета! Сега всяка кокошка си мисли, че като си направи профил и започне да пуска видеа и "съвети", става инфлуенсърка.

# 582
Едните са повърхностни кифльоци, дето си мислят че живота е само купони и фитнес.
Другите-другата крайност. Педанти вторачени в децата и дома.
Баланс им трябва и на едните и на другите. Joy

# 583
Е, то толкова чисто и подредено още от детските години е прекалено.
Майка ѝ каза, че винаги е била такава.
Аз не виждам проблеми в това.
Наистина много майки искат да се докажат след появата на децата , че са супер цени след като се роди детето. За това го оставят и тръгват да се доказват.

# 584
  • София
Коя е жената със Сами?

Общи условия

Активация на акаунт