На море в Поморие 2019г.

• 50 861
  • 795
  •   1
Отговори
# 240
  • у дома
Моля да ми препоръчате квартира в новият град за 3ма,близо до плажа.
Хубав ден!

# 241
Ще бъда с малко дете за около 10 дена към  средата на м. Август.
Може ли да ми препоръчате педиатър, ако неща се наложи(пу-пу да не се наложи), но за всеки случай да съм подготвена.
Има ли ДМ в Поморие?

отиваш в болницата, до Санаториума и руския квартал, отзад в медицинския център, на 2 етаж, май беше д-р Христова. Има още една, Атанасова ли беше, как беше не знам, но са те двете. Ако не е едната, ще е другата. Прегледа е 30 лв.
Какво е ДМ? Thinking

# 242

[/quote]отиваш в болницата, до Санаториума и руския квартал, отзад в медицинския център, на 2 етаж, май беше д-р Христова. Има още една, Атанасова ли беше, как беше не знам, но са те двете. Ако не е едната, ще е другата. Прегледа е 30 лв.
Какво е ДМ? Thinking
[/quote]
Мерси много за отговора.
ДМ - дрогерията. Проверих в сайта им - имат магазин в Бургас.
Питам защото от там купувам АМ и памперси, да не нося от София.

# 243
  • София
Според мен по отношение на магазините - не разчитай, ако ползваш нещо специално.

# 244
Здравейте. Simple Smile Никога не сме били в Поморие.
Наше приятелско семейство в момента са там и мислим да отидем и ние. С 2 годишно дете сме,интересува ме как са плажовете? Прочетох различни мнения. Всички плажни ивици ли са тесни или има и широки? Иначе оставам с впечатление,че има доста плитки (без вълни) ,подходящи за 2 годишни деца. Има ли близки хубави заведения/бар на плажовете,да можеш са седнеш близо до него ,а не да вървиш много ? И как е времето в момента там? Simple Smile Гледам,че в близките дни го дават да вали 1-2 дни.
И не на последно място отзиви за хотел Феста Виа Понтика?
Благодаря предварително. Хубав ден и весело лято на всички

# 245
Една от хубавите страни на Поморие (стария град) са заведенията с прекрасен морски изглед, съответно близо до плажа.
За 2 годишно всички плажове са подходящи, защото никога не е само във водата 😀

# 246
Благодаря за включването,shark. А плажните ивици тесни ли са ?

# 247
  • Sofia
Благодаря за включването,shark. А плажните ивици тесни ли са ?

Виж на предната страница има коментар на gerimeri с описание на плажа плюс снимка

# 248
lluiza,видях . Просто не мога да добия представа Simple Smile

# 249
Ами, зависи каква ти е базата за сравнение. Ако сравняваш с Албена, е тясна ивицата, иначе не. Хубавото е, че има възможност за избор от много малки плажчета. Ние обикновено ходехме пред Софарма

# 250
lluiza,видях . Просто не мога да добия представа Simple Smile
тесни са, не само в сравнение с Албена. Grinning

# 251
Е то ако взимаме Албена за пример, там пък има места на плажа от които не се вижда морето въобще, то и това не е много добре.

# 252
Здравейте, може ли да споделите пресни впечатления от апартаменти Поморие Ризорт: https://www.booking.com/hotel/bg/pomorie-resort-apartments.bg.ht … total;ucfs=1&
На снимките в booking.com изглежда супер за тази цена, чак не вярвам.
Благодаря предварително и ви желая слънчево лято!

# 253
  • София
В сравнение с много места е широк плажа... има тесни има и по-широки плажчета в Поморие. В момента минсе стори по-населено, отколкото беше преди няколко дни.

Обаче феста виа понтика май не е в стария град, а в новия.

# 254
Carrie br, по- широка, по -точно, изкуствено разширена и заравнена, е плажната ивица пред комплекс Сънсет Ризорт, в квартала ( новия град). До този плаж е хотел Виа Понтика, за който се интересуваш.  

Последна редакция: вт, 30 юли 2019, 17:08 от daniela.qnkova

Общи условия

Активация на акаунт