На море в Поморие 2019г.

• 49 819
  • 795
  •   1
Отговори
# 720
  • Някъде там
Вие напълно ме отчаяхте. Една приятелка толкова ми го хвалеше това Поморие.
Аз изобщо не мога да се ориентирам  къде сме и какво да очаквам. Пише плаж Поморие.

# 721
Здравейте, ние сме тук от петък, на плажа пред Гранд Хотела е доста пълно, чадърите се маркират с кърпи от 8 сутринта. Днес там флагът е червен, затова дойдохме на Южния плаж, където  е зелен и почти няма вятър. И тук има хора, но  понеже плажът е доста по-голям и разстоянието  между чадърите като че ли е повече, не се усеща толкова навалицата.

Между другото, за който се интересува, Сънсет резорт дават доста прилични цени директно,  по-евтино излиза, отколкото през booking например. Гранд Хотелът - обратно, директните им цени са по-високи.

# 722
  • София
daviz, и аз се отчаях от постовете в темата, планирам да сме там от 02.08. Confused. Мои приятели са всяка година в Поморие и само суперлативи слушам. От друга страна толкова гадно в това Поморие, а пък толкова пълно Thinking.
Моля за уточнение, южният плаж е плажа на стария град ли?

# 723
Май станахме доста отчаяните. Ако правилно съм се ориетирала, южният плаж е в новата част преди провлака.

# 724
buni, южният плаж е плажът в квартала (новия град, както го наричат туристите).

Кое е толкова гадно в това Поморие, не мога да разбера? Чак пък гадно....А толкова много хора го предпочитат и са дошли.
Времето тези дни е ветровито и морето се вълнува. Ами не само е Поморие е така,на много места е така в момента. Природа, не можем да я контролираме.
Плажовете винаги по това време са били пълни, даже повече от сега.

daviz, отлична ви е локацията!

dasert_rose, атракционното влакче обикаля само в града (стария), не ходи до новия.

Последна редакция: нд, 26 юли 2020, 14:18 от daniela.qnkova

# 725
  • Точно където трябва
Моля, четете темата. Не може само да се пита.
По- хубав за разходки е стария град. Но плажа на новия, който е южния, е 100 пъти по хубав. Мое мнение. Ние пребивавахме в стария и ходехме на плажа в новия. Добре, че имаше един ден червено знаме. Всеки преценя кое му е по- важно.
 Поморие е очарователно. Гледам за море в края на август и още не мога да намеря друго място да ме очарова така.

# 726
Гадно звучи информацията за липсващите места за паркиране и навалицата по плажовете. Такива проблеми не съм имала нито предишните години на север, нито в Гърция. Набелязали сме си неща за разглеждане, та няма да сме хетен капо, но почивката май ще се окаже голям компромис.

# 727
В момента май по всички курорти, освен Слънчев бряг /към който българите са предубедени/ плажовете са тъпкани. В новия град флагът е зелен, но действително доста салата върти морето тук Simple Smile Пясъкът и земята е твърда и на нас не ни допада за плажуване. Иначе от обяд има свободни места и на платена, и на безплатна. По заведенията е фраш Wink

Въпросът е кой за какво ходи на почивка на море. Тези, които ходят предимно за плажуване, пясък и морски забавления, не го харесваме. Силата му е в плиткия бряг за деца и във въпросната Атмосфера, по която си падат онези, за които е предпочитан курорт.

Калта също е плюс и привлича туристи.
Места за паркиране се намират. Никъде лятото не е лесно с паркирането, за да го броим за минус.

# 728
  • Някъде там
Ние не сме от претенциозните ще се прежалим но това най вероятно ще ни е последната почивка с девойките смейно и ми се искаше повечето неща да са добри.
Но тръгвам с нагласата да ни е хубаво, пък каквото е това.

# 729
  • Пловдив
Здравейте, ние сме тук от петък, на плажа пред Гранд Хотела е доста пълно, чадърите се маркират с кърпи от 8 сутринта.

Грешка днес 1 човек до нас е дошъл в 7 и е видял между 7 и 8 спасителят обикаля с кърпи и наслагва навсякъде кърпи. 1 дядо влезнал на дълбокото и онзи чак тогава се сетил да свири. Човекът му направил забележка на спасителя,че не си гледа работата и ако човека се бе удавил какво правим докато си запазва местата. Тия спасители и майките си ще продадат на околовръстното. На тези които им пазеха днес видяхме как им дават 10лв. за пазенето...и отделно после си плащат на момчето дето обикаля. Тия "спасители" не мога да ги нарека гледат да измуфтят втора заплата само и друго не им дреме. Няма ли как да се сигнализира някъде? Твърдят че пазят за хотела-идва младо семейство и казва че е от там. Да ама било за Вип-и той отговори че е във Вип апартамента-ааа така ли еййй там в ъгъла до скалите искаше да го настани....

ПП:Днес в 8 отидохме ами до 4ти ред всичко заето с по 1 кърпа.

# 730
И там, където се дават само чадъри ли мятат кърпи?

# 731
  • Пловдив
Мятат където има шезлонг. Тоя не знам сякаш 200 кърпи скатава и ги слага,ама на ден сигурно едни 100лв. си докарва само от тази дейност

# 732
  • Някъде там
С кеф бих минала към 2-3през нощта и бих събрала всички кърпи.
😀

# 733
Ние шезлонги не търсим, дори не държим да сме на първа линия, важното е да не сме нагъчкани. Гледам и другите плажове в района, ако се окаже, че поморийските не са за нас.

# 734
  • Пловдив
Аз замислям другата неделя като си тръгваме,ако стана рано да мина и всички да ги метна в морето Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт