Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как изглежда плажът пред Sunny Bay?
Можете ли да ми препоръчате апартамент или студио с добри условия и надежден интернет, разположени близо до санаториума в Поморие?
Какво е положението с паркирането в уличките около крайбрежната алея в Поморие?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как изглежда плажът пред Sunny Bay?
-
Можете ли да ми препоръчате апартамент или студио с добри условия и надежден интернет, разположени близо до санаториума в Поморие?
-
Какво е положението с паркирането в уличките около крайбрежната алея в Поморие?
-
Къде мога да намеря достъпна нощувка за семейство с едно дете в Поморие?
-
Какви са цените на чадър и шезлонг в Поморие?
Може би ще дойдем пак, но през седмицата.
Една от любимите ми марки козметика е тази Поморийската - ''Sea Star''. Имам си и 3 любими магазинчета за козметика, които посещавам задължително! Не пропускам и няколко дни да се намажа ей така с кал малко, кожата ми става много мека след това. За чудотворни действия от нея нямам впечатления, защото не съм ходила редовно. Забравих да спомена, че тези отзиви са за старата част на града, в новата не съм ходила. Надявам се да ви хареса на тези от вас, които се отчаяха. Поморие е един малък и романтичен град. Ако не сте се настанили близо до някоя главна улица или близо до центъра вечерта ще се наспите много хубаво, защото вечер е спокойно

Миналата година много доволни останахме. Все още не сме в Поморие, но с нетърпение вече чакам да стане време.