1.Нейн сигнификатор -Паж пентакли
2.Негово С-9 пентакли О
3.Как ще се развият нещата за в бъдеще -9 чаши
4.Поуката и за двамата-7 мечове.
Нещо много материалистически настроени са ми и двата С.Нейния С ми говори,че може не толкова да го обича колкото да и е било комфортно и удобно с него.Неговия път ми говори за откровен егоизъм и нежелание да споделя каквото и да е с друг човек.За третата точка ми е най-трудно да преценя.Пожпринцип 9чаши е благоприятна карта,доста често излиза като благоприятен развой.Но тук съм раздвоена дали значението и е че ще се съберат или че няма но и двамата ще се чуствам по добре сами със себе си,от колкото с друг.За поуката 7мечове ми говори,че прекалено малко са споделяли и много неща са скрили един от друг.
Ще се радвам за коментар от някой по компетентен от мен да се изкаже.☺☺
Крайно объркваща подредба, която на мен въобще не ми говори. Ако приемем, че 9 чаши е отговорът, по-скоро бих казала, че няма да се съберат.
Асо чаши, седем жезли, глупакът.
Притеснява ме последната - като се има предвид, че има съмнение за тайни действия, да не би в действителност А. да е правен на глупак.
Благодаря на всеки пожелал да даде мнение 🤗
Не съм сигурна, че има пряк отговор на въпроса. Струва ми се, че картите казват, че заради някаква силно емоционална ситуация човекът се чувства застрашен и в желанието си да се отбранява върши глупави неща.
Благодаря за отговора 🙂
И аз не виждам никакви конкретни действия, но според мен има нещо, дори за момента да не се е отразило. Всъщност точно така разбирам подредбата - все още нищо не е станало, предпазва се А., но е застрашен.
Аз не мисля, че има опасност и някакви вреди по тези карти. Глупакът на трета е по скоро подценяване на ситуацията и леко необмислено действие, но не че някой някого прави на глупак. Единствено жезлите не са много добре за здраве и с това Асо чаши малко напрегната ситуация. Но за здраве не мога да правя заключения.