Карти Таро тема 18

• 22 144
  • 738
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте!Отдавна не съм теглила карти и една приятелка ме помоли да и изтегля и тъй като май съм малко “поръждясала”,ще помоля и за валето мнение:Въпростът беше дали ще се събере с бившия си приятел,когото още обича (или поне тя така твърди)Ето я и подредбата
1.Нейн сигнификатор -Паж пентакли
2.Негово С-9 пентакли О
3.Как ще се развият нещата за в бъдеще -9 чаши
4.Поуката и за двамата-7 мечове.
Нещо много материалистически настроени са ми и двата С.Нейния С ми говори,че може не толкова да го обича колкото да и е било комфортно  и удобно с него.Неговия път ми говори за откровен егоизъм и нежелание да споделя каквото и да е с друг човек.За третата точка ми е най-трудно да преценя.Пожпринцип 9чаши е благоприятна карта,доста често излиза като благоприятен развой.Но тук съм раздвоена дали значението и е че ще се съберат или че няма но и двамата ще се чуствам по добре сами със себе си,от колкото с друг.За поуката 7мечове ми говори,че прекалено малко са споделяли и много неща са скрили един от друг.
Ще се радвам за коментар от някой по компетентен от мен да се изкаже.☺☺

Крайно объркваща подредба, която на мен въобще не ми говори. Ако приемем, че 9 чаши е отговорът, по-скоро бих казала, че няма да се съберат.

"К. вреди ли тайно на А." - тук се има предвид за здравето.
Асо чаши, седем жезли, глупакът.
Притеснява ме последната - като се има предвид, че има съмнение за тайни действия, да не би в действителност А. да е правен на глупак.

Благодаря на всеки пожелал да даде мнение 🤗

Не съм сигурна, че има пряк отговор на въпроса. Струва ми се, че картите казват, че заради някаква силно емоционална ситуация човекът се чувства застрашен и в желанието си да се отбранява върши глупави неща.

Благодаря за отговора 🙂
И аз не виждам никакви конкретни действия, но според мен има нещо, дори за момента да не се е отразило. Всъщност точно така разбирам подредбата - все още нищо не е станало, предпазва се А., но е застрашен.

Аз не мисля, че има опасност и някакви вреди по тези карти. Глупакът на трета е по скоро подценяване на ситуацията и леко необмислено действие, но не че някой някого прави на глупак. Единствено жезлите не са много добре за здраве и с това Асо чаши малко напрегната ситуация. Но за здраве не мога да правя заключения.

# 136
Здравейте!Отдавна не съм теглила карти и една приятелка ме помоли да и изтегля и тъй като май съм малко “поръждясала”,ще помоля и за валето мнение:Въпростът беше дали ще се събере с бившия си приятел,когото още обича (или поне тя така твърди)Ето я и подредбата
1.Нейн сигнификатор -Паж пентакли
2.Негово С-9 пентакли О
3.Как ще се развият нещата за в бъдеще -9 чаши
4.Поуката и за двамата-7 мечове.
Нещо много материалистически настроени са ми и двата С.Нейния С ми говори,че може не толкова да го обича колкото да и е било комфортно  и удобно с него.Неговия път ми говори за откровен егоизъм и нежелание да споделя каквото и да е с друг човек.За третата точка ми е най-трудно да преценя.Пожпринцип 9чаши е благоприятна карта,доста често излиза като благоприятен развой.Но тук съм раздвоена дали значението и е че ще се съберат или че няма но и двамата ще се чуствам по добре сами със себе си,от колкото с друг.За поуката 7мечове ми говори,че прекалено малко са споделяли и много неща са скрили един от друг.
Ще се радвам за коментар от някой по компетентен от мен да се изкаже.☺☺

Девятка пентакли обърната ли е ?

Да,обърната е

# 137
Здравейте. Може ли някой да ми изпрати наръчник? Къде мога да чета коя карта какво означава?

# 138
Здравейте. Може ли някой да ми изпрати наръчник? Къде мога да чета коя карта какво означава?

На първа страница има линкове към блогове ,където има описание накратко какво означават картите.

# 139

https://www.biddytarot.com
http://www.aeclectic.net/tarot/
https://daily-tarot-girl.com/tarot-card-meanings/list-of-tarot-card-meanings/

Това са моите най-любими сайтове за Таро.

# 140
  • там, където ми харесва
Здравейте, хвърлях си карти и то на най-различни вариации на гадания за връзка.Падаха се все оптимистични комбинации, но уви човекът за когото гадая не прави нищо. Като казвам оптимистични имам предвид , че се пада Крал чаши , слънцето комбинации за връзка и т.н. За това сега хвърлих карти и реших някои безпристрастен да изкаже мнение.Паднаха се:
Двойка чаши обърната
Крал чаши
Тройка жезли обърната
А въпросът тук беше -Ще имам ли връзка с Д.?
Благодаря предварително на отзовалите се.

# 141
Здравейте, хвърлях си карти и то на най-различни вариации на гадания за връзка.Падаха се все оптимистични комбинации, но уви човекът за когото гадая не прави нищо. Като казвам оптимистични имам предвид , че се пада Крал чаши , слънцето комбинации за връзка и т.н. За това сега хвърлих карти и реших някои безпристрастен да изкаже мнение.Паднаха се:
Двойка чаши обърната
Крал чаши
Тройка жезли обърната
А въпросът тук беше -Ще имам ли връзка с Д.?
Благодаря предварително на отзовалите се.

Аз мисля, че няма да се получи връзка по тези карти. Още като се е появило Слънцето и от с Крал чаши е трябвало да разберете, че сте заслепена и нещата не са така както изглеждат. Слънцето на мен в повечето случаи ми показва, че нещо не виждам, толкова блести та чак заслепява/ ослепява.

# 142
Слънцето не е чак толкова притеснително за мен. На мен ми показва изясняване или просто приятни мигове.
Повече не ми харесва Крал чаши. За мен, той е манипулатор; някой, който крие нещо или поне не е с открити карти.
Обърнатите карти не мога да коментирам, защото не ги използвам. И преди съм казвала, че комбинациите от прави са достатъчно много за мен за да дават съвсем достоверна информация за нещата.

# 143
  • там, където ми харесва
Слънцето е полужителна и хубава карта зависи от комбинациите може да говори и за дете в обърнато положение също има полужително значение , но може да се каже , че е засенчено от малко облаци.
Интересувале ме конкретната комбинация. Някои карти дори в обърнато положение не губят своя полужителен смисъл както в случая с двойка чаши. За крал чаши какво мога да кажа освен че това е аркан чаши на чувствата. Времето ще покаже😉

# 144
И аз като а.nik смятам, че конкретната комбинация не е благоприятна. Толкова обърната енергия и надежда за стартиране на връзка... Не знам. Поне засега. За мен картите описват теб, включително и Кралят. Така си задала и въпроса. А Слънцето може да показва много неща, много често ми дава наистина фалшив блясък и заслепеност..зависи от комбинацията. Като казваш, че може да посочва дете - не разбрах за конкретния случай ли говориш, но ако имаш предвид, че може да ти посочва да имаш дете с Д., това е изключително силно НЕвероятно при незапочнала връзка. Все пак картите проследяват енергиите в по-краткосрочен план.

# 145
  • там, където ми харесва
И аз като а.nik смятам, че конкретната комбинация не е благоприятна. Толкова обърната енергия и надежда за стартиране на връзка... Не знам. Поне засега. За мен картите описват теб, включително и Кралят. Така си задала и въпроса. А Слънцето може да показва много неща, много често ми дава наистина фалшив блясък и заслепеност..зависи от комбинацията. Като казваш, че може да посочва дете - не разбрах за конкретния случай ли говориш, но ако имаш предвид, че може да ти посочва да имаш дете с Д., това е изключително силно НЕвероятно при незапочнала връзка. Все пак картите проследяват енергиите в по-краткосрочен план.
Всичко, което напусах не е за конкретен случай и това за дете също. Далеч съм от такива мисли. Пиша като общо тълкуване на картите, че заслепява Слънцето или , че колесницата била каруца ... за такива неща са ми малко много повърхностно тълкуване.

# 146
При липсата на конкретни комбинации с конкретни въпроси няма как да получите адекватни отговори. Това, че се били появявали някакви карти може и да означава нещо за Вас, но за някой, който нито ги е виждал, нито е проследил появата им, ясно е, че няма как да означават нещо.
А всъщност най-големият капан при използването на Таро е човек да вижда в картите това, което му се иска да вижда.

# 147
Да, разбирам те. И за мен е доста повърхностно като прочета, че чаши било чувства и съответно да чакаме някой да ни напои с любовта си, но всеки има право да си усеща картите по негов си начин. Hands V

# 148
  • там, където ми харесва
Точно така Soul , затова спирам да Ви занимавам за днес. Благодаря за мненията.

# 149
Здравейте! Ако може бихте ли ми погледнали кога ще ми се обадят за работа? От доста време  съм без работа. От едно място от февруари чакам обаждане, уж беше сигурно. Сега от 2 други места чакам, но все още нямам отговор. Кандидатствам през джобс, резултат няма. Това чакане ме побърква. Много ще съм благодарна Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт