Карти Таро тема 18

• 22 166
  • 738
  •   1
Отговори
# 165
Бихте ли ми помогнали с тълкуването на комбинацията :Дявола, 4 чаши ,Магът и 8 пентакли.    ,на въпрос :На какво или кого се дължи разочарованието на С ?
На каква позиция е 4-та карта?

Изглежда, че на самия него. Вероятно очаква, че му се полага само най-доброто и надценява усилията си.

# 166
Може ли някой да ми гледа дали ще започна скоро нова работа или ще остана на сегашната?

# 167
Здравейте!
Ще ви бъда много благодарна, ако някой ми хвърли карти. Въпроса ми е - наскоро се разделихме с М. Окончателно ли е или пак ще бъдем заедно?
Признавам, че не разбирам от карти Таро и тълкуването им, затова се надявам на помощ от ваша страна. Flowers Bouquet

Зададох срок до 1 месец .

Страшния съд, Девятка меча, Глупакът

Голяма вина изпитвате за нещо и това много Ви измъчва. Като че ли само Ваша е отговорността за тази раздяла. Не мисля, че ще се съберете отново, но пък Ви предстои хубав период.

# 168
Благодаря много за отговора!
А ако се зададе по-дълъг период, например една година?

# 169
От БГ мамма, трият два последователни коментара, затова го цитирам, за да не се изгуби.  Много хубаво че се включихте, полезно е.
Да, забравих за това. Simple Smile Благодаря!

Здравейте!
Ще ви бъда много благодарна, ако някой ми хвърли карти. Въпроса ми е - наскоро се разделихме с М. Окончателно ли е или пак ще бъдем заедно?
Признавам, че не разбирам от карти Таро и тълкуването им, затова се надявам на помощ от ваша страна. Flowers Bouquet
Моите карти са 10 пентакли, 4 чаши, Кралица пентакли.
Хубава връзка сте имали, но на някого му е доскучало, отегчил се е, предполагам че на теб. Моето мнение също е, че връщане назад е малко вероятно, по-скоро ще продължиш сама, но периодът, който ти предстои, ще е добър и благодатен за теб.

Последна редакция: нд, 26 май 2019, 13:26 от Silky_soft

# 170
 И аз да се наредя пак Simple Smile
Обаждане за работа и евентуално започване кога да чакам? Поне трима човека са ми обещали, защото така се закучиха нещата, незнам.
П.п.  Обещам да върна жеста като купя почерпка и занеса на един интернат за деца в нашия град.

# 171
Благодаря много за отговора!
А ако се зададе по-дълъг период, например една година?

Не е добра идея, след месец може да се пита отново, но няма смисъл чак толкова дълъг период. Картите в повечето случаи показват ситуацията в момента.

# 172
Благодаря много! Flowers Hibiscus

# 173
Може ли някой да ми гледа дали скоро ще започна скоро нова работа или ще остана на сегашната? МОЛЯ,ВАЖНО Е

# 174
И аз моля някой да ми хвърли карти. А въпроса ми е ще забременея ли до края на годината?
Много благодаря.
👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼

# 175
Може ли някой да ми гледа дали скоро ще започна скоро нова работа или ще остана на сегашната? МОЛЯ,ВАЖНО Е

Ще започнеш ли нова работа до три месеца - 8 жезли, Императорът, 7 меча

Според мен няма да е в определения срок. Вероятно си получила някаква информация или за нова работа или за някакви обстоятелства в сегашната, които са те подюрили да търсиш, но ситуацията засега е стабилна, не виждам развитие, въпреки, че най-вероятно имаш хора, на които се надяваш да те подкрепят.

# 176
Благодаря. Това  не ли значи?

# 177
Бихте ли ми помогнали с тълкуването на комбинацията :Дявола, 4 чаши ,Магът и 8 пентакли.    ,на въпрос :На какво или кого се дължи разочарованието на С ?

8 пентакли е 4та поясняваща към Мага

Вероятно е попаднал в ситуация, в която се е почувствал умело манипулиран, да не кажа изигран. Възможно е да е свързано с нов проект в работата му или с нова такава.

Последна редакция: нд, 26 май 2019, 17:37 от Silky_soft

# 178
Много благодаря, ех как хубаво го каза - наистина искам рязка смяна на посоката. Дано не спамя, иска ми се да вляза в IT средите, но не знам как. Май е по-добре просто да си намеря приятели с такива интереси и професии и да си говоря с тях за тези неща като хоби, но да не се занимавам професионално. Но едно е сигурно - повече никога не искам да работя чиновническо-административна работа. Само като чуя за Ексел и ми иде да се издрайфам. Смазва ме психически да се занимавам с административни глупости и документи!

Теглих си в Интернет (не знам до колко са точни тези автоматизирани програми) за

1. Музика (пеене) като кариера: 5-ца купи, дяволът и Звездата - според тях е добре, подредени са така минало настояще и бъдеще, с бъдеще звездата според мен е отворено това поприще. Но не бях много фокусиран, ей така го нарекох на музиката, при последващо теглене на бяха кралица пентакли, 8-ца жезли и като бъдещето Папата, и в двата случая е добре.

2. Графичен дизайн - 3-ка пентакли, 5-ца мечове и Императорът - според мен е да, но трябва сериозна дисциплина.

3. За интериорен дизайн (не ми допада, но ясновидка ми каза с това да се занимавам хаха):
9-ка чаши (обърната), рицар мечове и 9-ка жезли (обърната) - тълкувам го като не особено добър избор.

Здравей, аз също ти хвърлих карти.
2 чаши, Кралица чаши, 5 пентакли.
Искаш да се развиваш в тази посока, виждаш ползите и възможностите, които дава професията, но си вповече емоционално обвързана и по-скоро пасивна. С 5 пентакли на последна позиция аз по-скоро предвиждам труден процес на реализация и съмнения в себе си.

Последна редакция: нд, 26 май 2019, 17:53 от chr12013

# 179
И аз моля някой да ми хвърли карти. А въпроса ми е ще забременея ли до края на годината?
Много благодаря.
👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼

Това е божа работа, недейте да си " гледате" " гадаете" и не само с карти Таро, а и с други методи. Никой не може да каже. Само може да се объркате още повече.

Общи условия

Активация на акаунт