Карти Таро тема 18

• 22 201
  • 738
  •   1
Отговори
# 225
Някой желае ли да изтегли карти на въпроса - А. ще вземе ли изпита в събота?

# 226

Не обичам да съм лош вестител, но картите са:
Кралица пентакли - папата - Сила

Ако може обратна връзка после.

# 227

Когато излязат резултатите ще дам ОВ. Благодаря!

# 228
Таня111, разбрах какъв край виждаш в картите за отношенията ми с моя приятел. Решил е да напусне работа и непрестанно мисли за това. Ние сме колеги и работим на място, на което получаваме много малко пари. Вчера ми каза, че търси по-добре платена работа за да можем да заживеем отделно и да не сме нито в къщата на техните, нито на нашите. Дали ще е това? Някой може ли да нареди карти или аз да наредя в таротико и да ми помогнете за тълкуването 😁

# 229
Аз не съм много добра.
Може ли някой да ми гледа като той хвърли картите?
Как ще се развият отношенията ни с В?
Благодаря
Защо ми се струва, че решението е назряло, само предстои да се вземе? Може би въпросът е имат ли шанс отношенията?
Рицар меч, 3 жезли, Страшния съд

Готвил/а се е сериозно, но ще прояви някакво колебание, грешен избор и резултатът ще го разочарова.
Картите сами паднаха - Рицар пентакли, 2 жезли, 5 чаши

Здравейте мили дами!
Последният път ми помогнахте да осъзная, че насила по пътя към щастието си се стремя да имам на всяка цена нещо с една зелена ябълка. Послушах ви и пуснах. Мисля, че и от другата страна няма нищо вече, доколкото е имало нещо. Мъжът обаче е умен и като цяло свестен, водехме смислени и градивни поне за мен разговори. Това го споделям с молба да попитате за мен дали с този човек ми е дадено партньорство, в смисъл приятелство. Не питайте, в момента нямам карти, за да хвърля сама. Но моментът за запитването е тук и сега и трябва да реша дали да продължа да го отбягвам този човек и да съм резервирана или да подам ръка и да се опитам поне, ако и другата страна е съгласна да изградя едни добри приятелски отношения. Някак обаче имам чувството, че другата страна няма интерес от приятелски отношения с мен, там всичко умря (пак според мен). Всички отговори ме устройват, по скоро искам да знам как да се държа идната една седмица, която ще бъде ключова според мен за тези отношения доколкото ги има.
Благодаря ви!
Асо меч, Асо жезли, Кралица пентакли. Не бих залагала на приятелство с този мъж. Нямате нищо общо.

Момичета, имам нужда от помощ за едно тълкуване.
Съвсем неочаквано приятелят ми взе друго решение по един въпрос, касаещ двама ни. Признавам, имам съществена вина да стигне той до него.
Картите са :
6 мечове/ 5 жезли/ Императорът обърнат
Хем ме устройва това решение , хем ме чопли отвътре защо реши така.
Показват ли картите промяна в отношението му към мен?
Провокирала си го излишно и го е направил на инат. Всъщност е действал доста незряло. Нищо не се е случило в този момент, нещата не са се променили.

Последна редакция: пт, 31 май 2019, 23:01 от Silky_soft

# 230
Скрит текст:
Аз не съм много добра.
Може ли някой да ми гледа като той хвърли картите?
Как ще се развият отношенията ни с В?
Благодаря
Защо ми се струва, че решението е назряло, само предстои да се вземе? Може би въпросът е имат ли шанс отношенията?
Рицар меч, 3 жезли, Страшния съд

Готвил/а се е сериозно, но ще прояви някакво колебание, грешен избор и резултатът ще го разочарова.
Картите сами паднаха - Рицар пентакли, 2 жезли, 5 чаши

Здравейте мили дами!
Последният път ми помогнахте да осъзная, че насила по пътя към щастието си се стремя да имам на всяка цена нещо с една зелена ябълка. Послушах ви и пуснах. Мисля, че и от другата страна няма нищо вече, доколкото е имало нещо. Мъжът обаче е умен и като цяло свестен, водехме смислени и градивни поне за мен разговори. Това го споделям с молба да попитате за мен дали с този човек ми е дадено партньорство, в смисъл приятелство. Не питайте, в момента нямам карти, за да хвърля сама. Но моментът за запитването е тук и сега и трябва да реша дали да продължа да го отбягвам този човек и да съм резервирана или да подам ръка и да се опитам поне, ако и другата страна е съгласна да изградя едни добри приятелски отношения. Някак обаче имам чувството, че другата страна няма интерес от приятелски отношения с мен, там всичко умря (пак според мен). Всички отговори ме устройват, по скоро искам да знам как да се държа идната една седмица, която ще бъде ключова според мен за тези отношения доколкото ги има.
Благодаря ви!
Асо меч, Асо жезли, Кралица пентакли. Не бих залагала на приятелство с този мъж. Нямате нищо общо.

Момичета, имам нужда от помощ за едно тълкуване.
Съвсем неочаквано приятелят ми взе друго решение по един въпрос, касаещ двама ни. Признавам, имам съществена вина да стигне той до него.
Картите са :
6 мечове/ 5 жезли/ Императорът обърнат
Хем ме устройва това решение , хем ме чопли отвътре защо реши така.
Показват ли картите промяна в отношението му към мен?
Провокирала си го излишно и го е направил на инат. Всъщност е действал доста незряло. Нищо не се е случило в този момент, нещата не са се променили.

Благодаря ти, Силки! И аз така го усещам Simple Smile

Последна редакция: вт, 04 юни 2019, 00:46 от Анонимен

# 231

ОВ - напълно се е изложил на изпита, но няма да се явява отново, минал е, макар и на косъм 👍
В допълнение - папата е вероятно изпитващият или институцията, които са решаващи. Преподавателят е казал, че оценката ще е по негова преценка, а няма да се основава на справянето с този изпит 🤔

# 232
Здравейте! Намирам се в гадна ситуация, от която не мога да изляза дълго време. Опитвам какво ли не, старая се, мъча се, полагам страхотни усилия и нищо. Задънена улица. Зададох въпроса как да изляза от това. Изтеглих: Рицар на пентаклите (права), Крал на жезлите (права), Кралица на пентаклите (обърната). Моля за тълкувания на всякакви намеци и дребни нюанси в картите. Иска ми се да знам, че няма ситуация без изход. Ще съм благодарна на всички.

# 233
Здравейте! Намирам се в гадна ситуация, от която не мога да изляза дълго време. Опитвам какво ли не, старая се, мъча се, полагам страхотни усилия и нищо. Задънена улица. Зададох въпроса как да изляза от това. Изтеглих: Рицар на пентаклите (права), Крал на жезлите (права), Кралица на пентаклите (обърната). Моля за тълкувания на всякакви намеци и дребни нюанси в картите. Иска ми се да знам, че няма ситуация без изход. Ще съм благодарна на всички.

Имам чувството, че отговорът е - промени начина, по който очакваш да си щастлива и доволна; дефиницията и очакването за доволство.

# 234
Тази комбинация говори за загуба на вяра в живота и силите си. Ситуацията свързана ли е с хора, с мъж, баща, брат?

# 235
Свързана е с хора, да. Цялостно не съм на мястото си и оттам всичко боксува. Искам да изляза от това, а все едно светът винаги ми оказва яростна съпротива.   

Tanya111, има много логика в казаното от теб.

# 236
Да, не се чувстваш на мястото си. Защото нещата не стават според очакванията ти, а те са големи. В резултат на това или ти агресираш, или някой се чувства предизвикан от теб, но бъди много внимателна нещата да не излязат извън контрол.
7 чаши, Принц/Рицар/ меч, Цернун/Дявол/
И в двете комбинации съветът е да върнеш естествения си ритъм и да поемеш своята част от отговорността за ситуацията. 

# 237

Аз бих казала да станеш малко егоист. Стъпи на краката си и се погрижи на първо място за себе си - от какво имаш нужда и какво искаш. Прояви инат и не се оставяй на заден план.

# 238
Момичета, някой може ли да изтегли карти по въпрос за кариерно развитие.

# 239
Момичета, някой може ли да изтегли карти по въпрос за кариерно развитие.
Ще трябва да преминеш курс на обучение, но ще постигнеш поста или работата, за която мечтаеш или се надяваш.
Кралица чаши, Паж пентакли, 6 пентакли

Общи условия

Активация на акаунт