Карти Таро тема 18

• 21 483
  • 738
  •   1
Отговори
# 390
Благодаря ти Роза 17🌼🌼💙💛🌺💚💚💜

# 391
На въпрос: Мисли ли за мен? Липсвам ли му? Изтеглих мн странни карти, 2 големи Аркана Звездата и Съдъх 20 , и 5 ца чаши. Моля за тълкуване според Вас🍀🌺🍃🌼💙💚💜💛

# 392
На въпрос: Мисли ли за мен? Липсвам ли му? Изтеглих мн странни карти, 2 големи Аркана Звездата и Съдъх 20 , и 5 ца чаши. Моля за тълкуване според Вас🍀🌺🍃🌼💙💚💜💛

Втората карта каква е?

# 393

Втората карта каква е?

1 ва карта Звезда
2 ра карта Съдът
3. Та 5 ца чаши

# 394

Втората карта каква е?

1 ва карта Звезда
2 ра карта Съдът
3. Та 5 ца чаши

Картите са показали твоето състояние, по - скоро на теб ти липсва. Не можеш да се разделиш с миналото все още, проблема обаче е, че търсиш вината къде е, в кого е, че не можеш да продължиш напред, живееш в една агония, защото не искаш да приемеш обстоятелствата. Затова са излезли такива сериозни карти като Звездата и Страшния съд. Тъгуваш сериозно.

# 395
Здравейте, момичета! Аз също имам доста отчаяна нужда от вашия поглед над нещата, защото семейната ми ситуация е объркваща. Дори самата аз не съм сигурна какво става и какво искам да се случва занапред. Дали някой ще се навие да изтегли карти и за мен? Родих преди три седмици. Интересува ме как ще се развият отношенията с бащата на сина ми. Благодаря предварително! Hug

# 396
И аз с подобен въпрос
“Окончателна ли е раздялата ни?”

Може и вие да ми хвърлите карти, ако ви се занимава Praynig

# 397
И аз с подобен въпрос

Според мен, изборът е направен. Засега друго решение няма, защото има предателство, има обида, повече от това няма как. Дори да има отново събиране, то едва ли ще е трайно.

# 398
Благодаря, а.nik 🌺

# 399
Аз също смятам, че нещата са приключени и е за добро. От тук нататък би трябвало да следва по-добър период и път.
.==================
На въпрос какво е отношението на кандидат свекърва към кандидат снаха: Кралица жезли, Асо пентакли, Рицар мечове. Как мислите?
======================
Здравейте, момичета! Аз също имам доста отчаяна нужда от вашия поглед над нещата, защото семейната ми ситуация е объркваща. Дори самата аз не съм сигурна какво става и какво искам да се случва занапред. Дали някой ще се навие да изтегли карти и за мен? Родих преди три седмици. Интересува ме как ще се развият отношенията с бащата на сина ми. Благодаря предварително! Hug

Тук картите са Любовниците, Магът, Справедливостта.

Става дума за порастване и поемане на отговорностите на зрелостта. Смятам, че не е ясно все още, обаче, дали този урок ще бъде усвоен или ще последва бягство.

Последна редакция: нд, 30 юни 2019, 06:09 от Tanya111

# 400
И аз с подобен въпрос

Картите показват раздяла... Тежка и болезнена! Всеки поема след това в различна посока.

# 401
Бшагодаря ви 🌼

# 402

.==================
На въпрос какво е отношението на кандидат свекърва към кандидат снаха: Кралица жезли, Асо пентакли, Рицар мечове. Как мислите?
======================

Променливо отношение, емоциите играят важна роля тук, прибързани изводи и от там бърза и честа смяна на отношение.

Последна редакция: нд, 30 юни 2019, 11:46 от a.nik

# 403

Здравейте на всички! Аз също бих се радвала,ако някоя хвърли едни карти и на мен. Става въпрос за връзката ми с момче-Георги. Като цяло ме интересува само и единствено имам ли бъдеще с него или да продължа напред. Ще бъда благодарна за отговорите.

# 404

Здравейте на всички! Аз също бих се радвала,ако някоя хвърли едни карти и на мен. Става въпрос за връзката ми с момче-Георги. Като цяло ме интересува само и единствено имам ли бъдеще с него или да продължа напред. Ще бъда благодарна за отговорите.

10 пентакли, Крал жезли, 4 пентакли.

Мисля, че мотивацията и приоритетите на Георги са свързани с печелене на пари. Вероятно е също така да смята, че не сте подходящ избор за него, заради разлика в произхода или имуществото. Като цяло - има нещо меркантилно в цялата ситуация. Не мога да кажа, че няма бъдеще, но нещата ще продължават както и досега. Ако това Ви харесва - може да продължите да опитвате.

Общи условия

Активация на акаунт