Карти Таро тема 18

• 22 211
  • 738
  •   1
Отговори
# 255
Мдааа...съвършени карти за описване на ситуацията. Аз обаче гледам да стоя малко по-настрани вече и затова вчера се изумих, че пак ме запратиха в центъра на водовъртежа. Защо, защо, защо...ей това се питам. Направих каквото можах, понесох тежки негативи преди, но тези хора изглеждат неспасяем случай. Не може ли те да си носят кръста, след като са такива дървени глави, а аз да си живея спокойно живота... Явно не може. Затова се запитах какво се иска от мен още.

# 256
На въпроса "Защо?" картите отговарят. За другия въпрос изтегли други карти.

# 257
Момичета, можете ли да видите за мен, дали в рамките на идните няколко месеца ще си намеря нова и добре заплатена работа?
Благодаря предварително!

# 258
Здравейте момичета. Чета Ви от много време, и виждам ,че давате много добри отговори. Може ли някоя от вас да ми гледа ? Въпросът ми е§ От 2 години дадох много голяма сума пари на мой познат. Ще ми ги върне ли скоро. Благодаря ви предварително.

# 259
Здравейте момичета. Чета Ви от много време, и виждам ,че давате много добри отговори. Може ли някоя от вас да ми гледа ? Въпросът ми е§ От 2 години дадох много голяма сума пари на мой познат. Ще ми ги върне ли скоро. Благодаря ви предварително.
Здравей, въпросът ти не е за тази група.
Имаш ли писмен договор за заем с този човек? Законът не изисква договорът за заем да бъде писмен, но със свидетелски показания се установяват договори до 5000 лв. Срокът ти е 5 г., за да можеш да ги претендираш по съдебен ред, но нека това не те успокоява. Ако 2 г. не ги връща, значи няма намерение да го направи.

# 260
Здравейте, момичета! Може ли да погледнете след успешното завършване дали ще си намеря работа, която да ми е по мерак?

# 261
Здравейте, искам да помоля и на мен да ми изтеглите карти. Имам карти, но някак си усещам, че някой страничен човек трябва да направи това. Не знам на какво се дължи, може би емоционалното ми състояние в момента. Въпросът е как ще се развият отношенията между мен и В.? Много ви благодаря Simple Smile

# 262
Здравейте, искам да помоля и на мен да ми изтеглите карти. Имам карти, но някак си усещам, че някой страничен човек трябва да направи това. Не знам на какво се дължи, може би емоционалното ми състояние в момента. Въпросът е как ще се развият отношенията между мен и В.? Много ви благодаря Simple Smile

Асо жезли, 6 меча, 5 меча

Някой ще си тръгне с усещането, че е оплескал  и съсипал нещата заради нищо.

# 263

Едва ли щом е познат имат разписка...

Слънце - Ас пентакли - Император

Забрави ги тия пари, няма да ги видиш повече.

# 264
Знам за случай между приятели, размениха си солидна сума пари, но срещу разписка, че и нотариално заверена. Наложи се да се ползва, опряха до съд. Не се дават така пари без документ, много ларж народ върви по този свят. То и аз съм за духовността, но докато не се отърва от материалното тяло, трябва и да го безпечавам някак. Thinking

# 265
Момичета, молбата ми е да ми изтеглите едни карти за работа, дали ще си намеря нова и добре платена такава и то скоро, до няколко месеца. Не съм на зор, но промяната в мен напира да се визуализира и във външния свят.
Апропо купих си Таро на Ошо, не че в артуровото ме биваше особено, но в това пък тук съм направо мат Grinning В замяна на това обаче всяка карта има такова послание, та носи поне покой Simple Smile

# 266
Какво знаят неговите приятели за мен (знаят ли за мен)?

10 пентакли, 8 меча, Кралица мечове

Как мислите? Аз нещо нямам идея...

# 267
Какво знаят неговите приятели за мен (знаят ли за мен)?

10 пентакли, 8 меча, Кралица мечове

Как мислите? Аз нещо нямам идея...

Може би е споделил само в семейството, на близки роднини.

# 268
Момичета, молбата ми е да ми изтеглите едни карти за работа, дали ще си намеря нова и добре платена такава и то скоро, до няколко месеца. Не съм на зор, но промяната в мен напира да се визуализира и във външния свят.
Апропо купих си Таро на Ошо, не че в артуровото ме биваше особено, но в това пък тук съм направо мат Grinning В замяна на това обаче всяка карта има такова послание, та носи поне покой Simple Smile
Ако само тези две колоди имаш, ясно защо смяташ, че не те бива. Артуровото е красиво, но там подробностите от символиката могат да ти убегнат, а Ошо е колода за духовно напътствие, добра е за въпроси, свързани с вътрешна нагласа и модели.
Вземи си класическо таро, ако нямаш - с него ще ти е по-лесно да започнеш.

# 269

Ще намерите ли подходяща работа?
Обесеният 7 жезли Светът
Имате голям шанс за промяна, така или иначе нещата са задвижени и предстои нов период, просто не трябва да стоите и да чакате, а да поемете нещата здраво в ръце. Картите са добри.

Общи условия

Активация на акаунт