Карти Таро тема 18

• 23 014
  • 738
  •   1
Отговори
# 300
Благодаря за отговорите на Silky_soft и a.nik 🤗
Тегля с обърнати, защото се опитвам да гледам с обърнати. Понякога просто имам нужда от още едно мнение - като съм прекалено емоционално в ситуацията например, като сега.

# 301
Привет, момичета!

Може ли помощ.. за един въпрос - как се чувства един човек спрямо мен след днешния ни разговор?

10 чаши рицар чаши 5 жезли

# 302
Бих казала объркан и ядосан.

# 303
Бих казала объркан и ядосан.
ядосан? защо?

# 304
Аз мисля, че се е почувствал несигурен.

# 305
И аз съм за ядосан. Ядосали са го непремерени, според него емоции, които той вероятно не вижда във вашите отношения.

# 306
По-скоро беше объркан и несигурен, но със сигурност не ядосан.

# 307
Просто не го е показал или се е почувстал така по-късно. Загубени в превода. Не сте се разбрали, той определено влага емоция, която май е останала без отговор.

# 308
Бихте ли коментирали следните карти при въпрос дали ще ме потърси до края на месеца:
10меча, Смъртта, 3 чаши
Благодаря предварително!

# 309
По-скоро не. "Пресолили сте манджата" и е настъпил преломен момент, предстоят други забавления по неангажиращ начин.

Въпрос към тълкуващите: вие картите на Wild*Orchid в случая към нея ли ги отнасяте или към него?

# 310
Към нея. Аз смятам като теб.

# 311
Здравейте, искам отново да ви помоля да ми теглите с карти с въпроса Кога ще намеря подходящата работа за мен?

# 312

Въпрос към тълкуващите: вие картите на Wild*Orchid в случая към нея ли ги отнасяте или към него?

Към нея.

# 313
Благодаря много за коментарите. И аз така го разчетох, но после четох в един форум, че тройка чаши на последна позиция винаги дава положителен резултат при отговор на въпрос, което ме озадачи.

# 314
Благодаря много за коментарите. И аз така го разчетох, но после четох в един форум, че тройка чаши на последна позиция винаги дава положителен резултат при отговор на въпрос, което ме озадачи.

Тройка чаши понякога означава, че отношенията не са били толкова сериозни и стабилни.

Общи условия

Активация на акаунт