Карти Таро тема 18

• 23 001
  • 738
  •   1
Отговори
# 315
Моля, ако някой има време да изтегли едни карти за отношенията между една двойка. Как ще се развият те? Ще се съберат ли?

# 316
Хммм... Има замесени и други хора, да. Мислите, че желанията са едностранни или че картите са теглени без да успея да изолирам личните си емоции и пристрастия и отразяват само мен? Във втория случай щеше да има повече мечове, предполагам. Защото съм доста обидена и наранена от последните обстоятелства. Контактите ни в момента са прекъснати и "развитие" се отнася към възможността да бъдат подновени.

Последна редакция: вт, 18 юни 2019, 19:36 от Wild*Orchid

# 317
Много съперничество, заблуди и самозаблуди в една, за твой късмет, изчерпана ситуация. Имаш неограничен ресурс за щастливи сбъдвания, не им пречи, като се фиксираш на всяка цена върху конкретен човек.

И понеже казваш, че тези отношения са ти важни... Кое ти е важно? Да бъдеш подмятана, пренебрегвана, да носиш непосилно бреме..? Това излиза от картите, че получаваш. Мисля, че са ти важни друг вид отношения, които проектираш върху този човек. Но той не е способен да ти ги даде, той не е тръгнал да дава, той е тръгнал да взима - да си изпие емоцията до дъно. Способен ли е на катарзис? Няма го в картите като ангажираност.

Последна редакция: вт, 18 юни 2019, 20:22 от soul81

# 318
Хммм... Има замесени и други хора, да. Мислите, че желанията са едностранни или че картите са теглени без да успея да изолирам личните си емоции и пристрастия и отразяват само мен? Във втория случай щеше да има повече мечове, предполагам. Защото съм доста обидена и наранена от последните обстоятелства. Контактите ни в момента са прекъснати и "развитие" се отнася към възможността да бъдат подновени.

Мисля, че се бориш за нещо, което не съществува или по друг начин казано упорито настояваш за нещо, което не ти принадлежи и да картите отразяват теб самата, но отразяват една трудна и безмислена борба.

# 319
Съжалявам, но не разбирам какво точно имаш предвид. Моля да обясниш за 3 чаши. Чие нещастие? Иначе наистина се надявам всеки коментар да е полезен за някой, който чете. Аз лично чета постоянно таро форуми и различните казуси.

Три чаши, защото сте трима. Понякога картите са доста буквални. А за другото, и без това не е свързано с Таро, по добре да не го обсъждаме повече, мисля, че не е редно да е в тази тема.

# 320
Момичета, много ви моля, бихте ли изтеглили 3 карти за емоционалното състояние на мой роднина. Излъгаха го за нещо и сега втори ден го мисля и ми е много тягостно и неспокойно дали той го преживява. Може да не си го слага на сърце, но аз се тревожа много.

# 321
Изтеглих
2 жезли, 6 пентакли и Върховната жрица

# 322
Изтеглих
2 жезли, 6 пентакли и Върховната жрица

Е, по тези карти някой  му помага.

# 323
Момичета, много ви моля, бихте ли изтеглили 3 карти за емоционалното състояние на мой роднина. Излъгаха го за нещо и сега втори ден го мисля и ми е много тягостно и неспокойно дали той го преживява. Може да не си го слага на сърце, но аз се тревожа много.

Изтеглих ти Дзен Ошо таро, т.е. те сами изхвърчаха при размесването и се отказах да тегля - Приключението/Пажът на дъгата - Вината. Картите са буквални - изпитва чувство на вина и срам, заради това, че е бил наивен или вповече хазартен, приключенски настроен и е попаднал в такава ситуация.

Картите от Уейт показват ситуацията - 3 чаши, Паж чаши, Отшелник. Вероятно са били група, доста красиво са го излъгали/подлъгали, всичко е изглеждало примамливо и лесно, но реалността се е оказала друга.

Не му е леко и наистина има нужда от помощ и подкрепа.

# 324
  • ...на безопасно
Момичета, моля някой да ми изтегли и разтълкува. Искам да заведа дело за родителски права. Добър ли ми е избора на адвокат?

# 325
Случи се нещо странно днес. Реших да използвам картите като вид медитация и да ги разбърквам. Докато го правих, си мислих за човека, който ме вълнува. Чудих се дали ще ме потърси? Последователно изпаднаха 4 карти от тестето :
Магьосникът
Рицар мечове
и накрая
 9 чаши
 и Асо пентакли заедно, една след друга.
Как бихте ги тълкували?

Последна редакция: чт, 20 юни 2019, 22:37 от Wild*Orchid

# 326
Момичета, благодаря! 🌼 Вълшебници сте, вълшебници. 💖 Силки, настръхнах, докато те чета - ти да не си ги гледала, как пък една дума не обърка!? 😊

Мисля/надявам се, че той е по-добре. Отшелникът - чудесно, нека си направи равносметка. Но си ми е мъчно, добряк е. Импулсивен, но добряк.

# 327
Здравейте, мили дами! Бих искала да помоля някоя от Вас да ми нареди карти с въпрос какво чувства към мен един мъж (И) ? Също има ли намерение да направи някаква стъпка към мен? Много ви благодаря за отделеното време, прекрасни сте! Heart Flowers Hibiscus Nature Sun With Face

# 328
Здравейте, мили дами! Бих искала да помоля някоя от Вас да ми нареди карти с въпрос какво чувства към мен един мъж (И) ? Също има ли намерение да направи някаква стъпка към мен? Много ви благодаря за отделеното време, прекрасни сте! Heart Flowers Hibiscus Nature Sun With Face

6 меча, Паж пентакли, 4 ка чаши
По тези карти не мисля, че ще има нещо повече на този етап в отношенията. Имало е заигравка, приятно е било, но толкова.

# 329
Може ли на мен да ми метнете Praynig
“Да приема ли предложението за нова работа?”

Моите карти не са при мен, а и имам чувството, че тегля все едни и същи

Общи условия

Активация на акаунт