Карти Таро тема 18

• 22 985
  • 738
  •   1
Отговори
# 360
Рози, мисля че картите ти са буквални Simple Smile

На въпроса ще получиш ли предложение за работата, която харесваш излязоха:
Светът, Асо жезли, Паж жезли
Толкова много го искаш Simple Smile и ще се случи. Пажът ти носи добрите новини, а в съчетание със Света можеш да подемеш всяка инициатива Simple Smile

За другия въпрос ето картите:
Крал пентакли, Кралица чаши, 8 жезли
Семейна ли си, за преместване в двойка ли става въпрос? Кралят и кралицата се гледат, заедно са.
Нещата ти ще се случат, даже по-бързо, отколкото предвиждаш.
Ако пък си сама или по някаква причина останеш, ще преодолееш всички препятствия по пътя си.

Успех ти желая и щастие!

Последна редакция: вт, 25 юни 2019, 20:44 от Silky_soft

# 361
Рози, мисля че картите ти са буквални Simple Smile
Скрит текст:
Толкова много го искаш Simple Smile и ще се случи. Пажът ти носи добрите новини, а в съчетание със Света можеш да подемеш всяка инициатива Simple Smile

За другия въпрос ето картите:
Крал пентакли, Кралица чаши, 8 жезли
Семейна ли си, за преместване в двойка ли става въпрос? Кралят и кралицата се гледат, заедно са.
Нещата ти ще се случат, даже по-бързо, отколкото предвиждаш.
Ако пък си сама, ще преодолееш всички препятствия по пътя си.
Успех ти желая и щастие!

Силки, уникална си, какви карти , какво страхотно тълкуване!!! Много ме успокои!  bouquet Heart Eyes
 А по втория въпрос, да двама човека ще се местим, но е с моя приятелка, искаме да сменим държавата и да се заемем с онлайн бизнес там в чужбина, искаме двете, защото  искаме да си наемем едно жилище, за да си делим наема,. че там , където искаме е много висок стандарта, и си мислим, че няма да се справим....тя малко ми се вижда, ненадежна, че може да ме извърти в последния момент, но май няма такава опасност... Simple Smile

Аз вчера си теглих едни карти, много бих била благодарна  да ги разтълкуваш, аз съм объркана  Rolling Eyes

На първия въпрос изтеглих:  

6 пентакли
дяволът
4 чаши
7жезли

6 пентакли / те изпаднаха при бъркането и реших  че е важно

2 въпрос:

паж пентакли
крал чаши
император
и...глупака ей так анякак си посегнах да видя следващата карта,иначе се бях спряла на императора.

Последна редакция: вт, 25 юни 2019, 21:40 от Roza17

# 362
Честно казано за втория въпрос, дори и в картите на Силки има момент на не особена стабилност в начинанието заради Кралица чаши. Градацията е малко обратна и може би наистина с приятелката трябва малко по-внимателно. Но Силки от друга страна тълкува така, предполагам защото нямаше яснота около ситуацията и въпросът навеждаше по-скоро на интимни взаимоотношения.

# 363
Честно казано за втория въпрос, дори и в картите на Силки има момент на не особена стабилност в начинанието заради Кралица чаши. Градацията е малко обратна и може би наистина с приятелката трябва малко по-внимателно. Но Силки от друга страна тълкува така, предполагам защото нямаше яснота около ситуацията и въпросът навеждаше по-скоро на интимни взаимоотношения.

Благодаря ти Peace Хм, значи да внимавам с нея/ с приятелката/ . Това ме притесняваше, че тя много иска, обещава, "давай ще го правим, супер, тръгваме.."...но ми се струва, че  като че  ли обещанията са само на думи..това ме притеснява, а аз не мисля, че сама ще успея, без нея... Rolling Eyes

# 364
По принцип няма много обяснения около въпросите, затова малко така на сляпо се тълкува понякога Simple Smile

# 365
Няма нищо, вината е моя, че не пуснах разяснение към въпросите, но то беше, защото  бе исках да  подвеждам картите... Peace  То първия  въпрос ми е по важен, и картите са страхотни...АМИН!  Hug

# 366

6 пентакли
дяволът
4 чаши
7жезли

И аз да си дам мнението по първия въпрос. Разбира се не е задължително Рози да се съобразява с моето предположение. По тези карти, и по двете комбинации няма нищо стабилно според мен, има един ентусиазъм и желание, голямо желание,  наистина в Асо жезли и Паж жезли, но две карти от боя жезли някак не са ми стабилни и сериозни.
Втората комбинация пък с Дявола чаши и жезли, отново нищо стабилно, Дявола винаги носи нещо скрито и неприятно, в повечето случаи желанието и сбъдването са в главата на питащия в смисъл няма сериозни карти за работа и предложение.
Като прибавим и Крал чаши от втората комбинация, наистина си имай едно наум, да не останеш прецакана.

# 367
Аз вчера си теглих едни карти, много бих била благодарна  да ги разтълкуваш, аз съм объркана  Rolling Eyes

6 пентакли
дяволът
4 чаши
7жезли

6 пентакли / те изпаднаха при бъркането и реших  че е важно

2 въпрос:

паж пентакли
крал чаши
император
и...глупака ей так анякак си посегнах да видя следващата карта,иначе се бях спряла на императора.

На първия въпрос трябваше да спреш още на 6 пентакли Simple Smile Получаваш това, което искаш, като дар от съдбата, но за който си положила доста усилия и си го заслужила.
Другите карти, според мен, показват колебанията ти.

По втория - това, което искаш да направиш, е нещо, което досега не си опитвала, но трябва да бъдеш много внимателна, да обмислиш добре всичко и да се запиташ стабилно ли е, стабилна ли е средата, хората, всичко което ще бъде свързано с това ново начинание... за да не станеш Глупак.

# 368
Аз вчера си теглих едни карти, много бих била благодарна  да ги разтълкуваш, аз съм объркана  Rolling Eyes

6 пентакли
дяволът
4 чаши
7жезли

6 пентакли / те изпаднаха при бъркането и реших  че е важно

2 въпрос:

паж пентакли
крал чаши
император

На първия въпрос трябваше да спреш още на 6 пентакли Simple Smile Получаваш това, което искаш, като дар от съдбата, но за който си положила доста усилия и си го заслужила.
Другите карти, според мен, показват колебанията ти.

По втория - това, което искаш да направиш, е нещо, което досега не си опитвала, но трябва да бъдеш много внимателна, да обмислиш добре всичко и да се запиташ стабилно ли е, стабилна ли е средата, хората, всичко което ще бъде свързано с това ново начинание... за да не станеш Глупак.

Просто точно в 10-ката , Силки!  Hug Да имам колебания и страхове...ще получа ли новата работа или не, но ето 6 пентакли...не можах да ги разтълкувам, както ти...  Rolling Eyes

Относно втория въпрос, да...ще трябва да планирам нещата и да видя, дали ще е стабилно всичко, няма да рискувам. Ясно, схванах сега !  Peace

Сърдечно благодаря!!!  bouquet

Ще следя темата и ще се опитвам да се включвам от време на време...  Peace

# 369
Здравейте, идвам и аз с въпрос- какво е отношението на Ф. към мен и това ли е края на отношенията ни?
Благодаря предварително.

# 370
  • гр. София
Здравейте!  Предварително се извинявам,  ако въпроса ми не е за тук,  но доста се рових и никъде не попаднах да видя какви са тези карти и къде бих могла да ги намеря:

Последна редакция: ср, 26 юни 2019, 22:49 от Vanda17

# 371

6 пентакли
дяволът
4 чаши
7жезли

И аз да си дам мнението по първия въпрос. Разбира се не е задължително Рози да се съобразява с моето предположение. По тези карти, и по двете комбинации няма нищо стабилно според мен, има един ентусиазъм и желание, голямо желание,  наистина в Асо жезли и Паж жезли, но две карти от боя жезли някак не са ми стабилни и сериозни.
Втората комбинация пък с Дявола чаши и жезли, отново нищо стабилно, Дявола винаги носи нещо скрито и неприятно, в повечето случаи желанието и сбъдването са в главата на питащия в смисъл няма сериозни карти за работа и предложение.
Като прибавим и Крал чаши от втората комбинация, наистина си имай едно наум, да не останеш прецакана.

Оле, аз това чак сега го видях  ooooh! Не знам, как съм го подминала... newsm78

Благодаря ти много за теглените карти.  HugОтносно Асо жезли, за мен това е като Ново начало/ творческо/ ново начинание,добър момент за започване. Жезлите като пентаклите могат да покажат финансово благополучие, слава.  Асата винаги дават старт ..., до паж жезли, като морална подкрепа ми се  вижда : Ти защо виждаш асо жезли като нестабилна карта? Thinking Аз мисля, че от всички Аса, най нестабилната е Асо чаши, защото чашите са емоции...На мен на първия въпрос, твоите карти ми се струват позитивни, някак си показват, че ще има ново начало , заедно със Светът,  нещата изглеждат добре.

Виж за втория въпрос, да...не са особено стабилни. Дявола с 4 чаши, опасност да се подлъжа/ дявола/ по нещо , което изглежда прекрасно на пръв поглед, но показват и застой, несигурност/4 чаши/но пук 7 жезли, че ако не прибързвам, а обмисля нещата, може да намеря някакво решение на ситуацията възможни са и финансови печалби..

Много благодаря a.nik още веднъж!  Hug

# 372
Роза, това са моите и твоите карти Simple Smile Но сега ти сама си ги тълкуваш Simple Smile
И аз благодаря на a.nik, че ги цитира!

# 373
Роза, това са моите и твоите карти Simple Smile Но сега ти сама си ги тълкуваш Simple Smile

Олееееее   Joy вече изпуших с тези карти ... ooooh! Съвсем се обърках, помисли, че са на a.nik, и се шашнах, защо не съм и отговорила ....  #Crazy  

Силки, много емоции, смея се  на глас newsm62... ох, благодаря ти  Hug

# 374
Здравейте, идвам и аз с въпрос- какво е отношението на Ф. към мен и това ли е края на отношенията ни?
Благодаря предварително.
Изтеглих на този въпрос - 4 меч, 5 меч, Императорът
Щом Вие питате, значи той е този, който е обиден, унижен, озлобен, който се е изолирал /от Вас/ и си събира мислите. Възможен е вариант на отношенията ви, но на Вас никак няма да Ви хареса. По-скоро бих казала, че са приключили.

Общи условия

Активация на акаунт