Карти Таро тема 18

• 21 370
  • 738
  •   1
Отговори
# 540
Привет, напоследък имам проблем със свързването с всички хора, не знам дали се дължи на сатурновата дупка преди рожден ден, но се чувствам като трансплантиран орган сред другите.. става дума за всякакви отношения, всички типове хора и сякаш аз съм най-различният човек на земята.
Някой би ли се съгласил да ми изтегли карти дали този период ще отмине или аз греша някъде и трябва променя поведение/възгледи.
Здравей, и аз попитах Таро.
Смятам, че си на прага на много значима промяна в живота си. На ръба си. Има ситуация, която е изключително натоварваща и депресираща за теб. Някой е  излъгал надеждите и очакванията ти, може би се чувстваш предадена. Може да е несподелена или нещастна любов, неудовлетворяващи лични отношения или парични дела.

Това, което следва да направиш, и ти ще го направиш (или някой друг, но това ще се случи), е да се отдалечиш от тези хора и от тази ситуация, да прекратиш отношенията, да се обърнеш в друга, нова посока. Някой или нещо ще напусне живота ти и то много бързо, може да бъде дори изненадващо и неочаквано, а ти ще продължиш напред, в своята посока. Защото имаш силите да го направиш.

Това, което ми казват картите е, че си твърде натоварена и депресирана, за да общуваш нормално и че сега е важно да оправиш своите лични дела и тогава да се интересуваш от обкръжаващите те.

Картите са - Колесница и Смърт
5 пентакли, 8 чаши, Паж меч

може ли и един въпрос за мен,работя в момента на сезонна работа на морето,а а съм на процент,а почти нямам работа,общо взето че мъча това лято,ще се оправят ли нещата до края на лятото
Ще се оправят нещата. Някой ще ти помогне, но ще се наложи да смениш мястото - друг град или държава. И колко тематично - по море Simple Smile
9 пентакли, 6 пентакли, 6 мечове

Може ли да хвърлите карти на следния въпрос-има ли чувства към мен Ф ? Благодаря предварително.
Ама и карти паднаха днес!
Връзката ви с Ф. отдавна ли е или се надявате да имате такава? Което и от двете да е, не си губете времето. Този човек е в известна степен неуравновесен, а в момента го занимават други въпроси, далеч от романтиката.
Рицар жезли, Обесен, Шут

Последна редакция: нд, 21 юли 2019, 15:14 от Silky_soft

# 541
Привет, напоследък имам проблем със свързването с всички хора, не знам дали се дължи на сатурновата дупка преди рожден ден, но се чувствам като трансплантиран орган сред другите.. става дума за всякакви отношения, всички типове хора и сякаш аз съм най-различният човек на земята.
Някой би ли се съгласил да ми изтегли карти дали този период ще отмине или аз греша някъде и трябва променя поведение/възгледи.
Здравей, и аз попитах Таро.
Смятам, че си на прага на много значима промяна в живота си. На ръба си. Има ситуация, която е изключително натоварваща и депресираща за теб. Някой е  излъгал надеждите и очакванията ти, може би се чувстваш предадена. Може да е несподелена или нещастна любов, неудовлетворяващи лични отношения или парични дела.

Това, което следва да направиш, и ти ще го направиш (или някой друг, но това ще се случи), е да се отдалечиш от тези хора и от тази ситуация, да прекратиш отношенията, да се обърнеш в друга, нова посока. Някой или нещо ще напусне живота ти и то много бързо, може да бъде дори изненадващо и неочаквано, а ти ще продължиш напред, в своята посока. Защото имаш силите да го направиш.

Това, което ми казват картите е, че си твърде натоварена и депресирана, за да общуваш нормално и че сега е важно да оправиш своите лични дела и тогава да се интересуваш от обкръжаващите те.

Картите са - Колесница и Смърт
5 пентакли, 8 чаши, Паж меч.

Доста точно. Благодаря!
На картите казват ли, че ще се оправи всичко и ще излезна от депресията или просто трябва промяна ..
Тоест казват ли, че тази "твоята посока" е по-светла?

# 542
Доста точно. Благодаря!
На картите казват ли, че ще се оправи всичко и ще излезна от депресията или просто трябва промяна ..
Тоест казват ли, че тази "твоята посока" е по-светла?
Защото имаш силите да го направиш.
Точно така! Можеш да се измъкнеш от депресията и да постигнеш това, което искаш.

# 543
Може ли да си кажете мнението за следните карти в комбинация:
4 мечове обърната
Справедливостта
3 мечове
Поясняващи карти две имам
8 меча
Страшния съд
Въпроса е: мисли ли за мен и какви са му намеренията

# 544
Здравейте дами!
Моля да ми съдействате с отговора на един прост въпрос:
С. оставил ли ме е завинаги на мира?
Желаният от мен отговор е "да" Simple Smile

# 545
4 мечове обърната
Справедливостта
3 мечове
8 меча
Страшния съд

Как мислиш ти, как виждаш картите?

# 546
4 мечове обърната
Справедливостта
3 мечове
8 меча
Страшния съд
Тук някой трябва не само да  поеме отговорност за предишни действия или грешки, но и да предприеме действия, които досега не е желал да предприема и дълго е отлагал. Изобщо тези карти аз не ги виждам като любовни, а по-скоро показващи някакъв сериозен пробем или конфликт.

Здравейте дами!
Моля да ми съдействате с отговора на един прост въпрос:
С. оставил ли ме е завинаги на мира?
Желаният от мен отговор е "да" Simple Smile
Той ли би трябвало да е човекът, който се измъчва?
4 пентакли, Кралица чаши, 10 мечове
Или е този, който не иска да се откаже?

Последна редакция: вт, 23 юли 2019, 22:18 от Silky_soft

# 547
А аз мисля, че това, което мислиш и това, което желаеш, са две различни неща, Зорница. Искаш да се стабилизираш, трудното да е зад гърба ти, но емоцията ти е жива. Признаваш ли я пред себе си? Така се преработват емоции, да ги пуснеш да протекат, не да ги блокираш. И то по картите на Силки. Мои не мога да изтегля в момента.

# 548
А аз мисля, че това, което мислиш и това, което желаеш, са две различни неща, Зорница. Искаш да се стабилизираш, трудното да е зад гърба ти, но емоцията ти е жива. Признаваш ли я пред себе си? Така се преработват емоции, да ги пуснеш да протекат, не да ги блокираш. И то по картите на Силки. Мои не мога да изтегля в момента.

Силки и Соул, това е човек на който съм турила Х от два-три месеца, трудно, но се случи. Аз емоция нямам, тя се изчерпа, хубава лоша, няма я. Не разбрах въпроса. Аз не с измъчвам, но преди се, докато се опитвах да изградя някакви смислени отношения се. Той се държи все още като дете, провокира, но аз не се давам. Сега се е успокоил видимо, но при него всяко чудо за три дни. Иначе ще се радвам да разбера че това състояние е трайно и ще се държи като нормален зрял човек. Да имаме отношения някакви за мен вече е късно и безсмислено. Тези отношения са шизофренни. Да забавно е, когато се забавлявахме и държахме като деца в пясъчника, но като почнехме да ставаме сериозни, възрастни, хоп и след секунда - пак детето с неговите игри. Под игри не разбирайте игри само в преносен смисъл.

# 549
Здравейте! Много ви моля за едни карти и за мен. На кръстопът съм дали да почна една работа и трябва утре да взема решение. Парите са отчайващо малко, но не знам дали ще имам по-добра възможност и кога. Много ще съм благодарна за помощ по въпроса.

# 550
Скрит текст:

Силки и Соул, това е човек на който съм турила Х от два-три месеца, трудно, но се случи. Аз емоция нямам, тя се изчерпа, хубава лоша, няма я. Не разбрах въпроса. Аз не с измъчвам, но преди се, докато се опитвах да изградя някакви смислени отношения се. Той се държи все още като дете, провокира, но аз не се давам. Сега се е успокоил видимо, но при него всяко чудо за три дни. Иначе ще се радвам да разбера че това състояние е трайно и ще се държи като нормален зрял човек. Да имаме отношения някакви за мен вече е късно и безсмислено. Тези отношения са шизофренни. Да забавно е, когато се забавлявахме и държахме като деца в пясъчника, но като почнехме да ставаме сериозни, възрастни, хоп и след секунда - пак детето с неговите игри. Под игри не разбирайте игри само в преносен смисъл.
Въпросите ми са риторични. Не смятам, че ще се откаже лесно.

# 551
А, чак измъчване... По-скоро не ти е напълно безразлично, а и нормално - твърде скоро е. Затворена страница, да, но питаш той какви ще ги върши - това не е безразличието на абсолютния край. Ако е абсолютен край в душата ти и емоцията ти, няма да се интересуваш от провокациите му, ще ги има ли, няма ли да ги има. Затова и Кралица чаши. Така виждам нещата аз.

# 552
Скрит текст:

Соул, какво иска този човек от мен, какво иска, той не знае какво иска, а вече и да иска нещо, аз нищо не искам да му давам. Не ща да го и познавам даже. Без обида го казвам. Просто ми се налага да комуникирам с него...

Скрит текст:

Соул, какво иска този човек от мен, какво иска, той не знае какво иска, а вече и да иска нещо, аз нищо не искам да му давам. Не ща да го и познавам даже. Без обида го казвам. Просто ми се налага да комуникирам с него...
Силки, дължа ти риза Grinning

Последна редакция: ср, 24 юли 2019, 22:42 от Анонимен

# 553
Здравейте! Много ви моля за едни карти и за мен. На кръстопът съм дали да почна една работа и трябва утре да взема решение. Парите са отчайващо малко, но не знам дали ще имам по-добра възможност и кога. Много ще съм благодарна за помощ по въпроса.

Звездата - 2 чаши - 2 жезли
От доста време ли си без работа? Трудно е да се даде насока с тия карти. Сякаш ако я почнеш се получчава едно преливане от пусто в празно.
Да чакаш ли/ да търсиш ли друго предложение? - 5 пентакли - 8 пентакли - 9 пентакли - Не е лесно, вижда се, сама си в ситуацията, но мисля, че с 8 пентакли ако има някакво надграждане, курс, обучение ще успееш да намериш нещо по-добро, да получиш добро предложение.

# 554

Звездата - 2 чаши - 2 жезли
От доста време ли си без работа? Трудно е да се даде насока с тия карти. Сякаш ако я почнеш се получчава едно преливане от пусто в празно.
Да чакаш ли/ да търсиш ли друго предложение? - 5 пентакли - 8 пентакли - 9 пентакли - Не е лесно, вижда се, сама си в ситуацията, но мисля, че с 8 пентакли ако има някакво надграждане, курс, обучение ще успееш да намериш нещо по-добро, да получиш добро предложение.

Благодаря много! От точно година съм без работа, но досега си разполагах със събрани средства от последната, които естествено са към края си. Но пък 430 лв, нищо чудно, че излиза преливане от пусто в празно. А и откриват нов магазин и ме съмнява, че взимат повече хора първоначално да отнесат грубата работа и после ще ни поразредят. Този мач съм го играла преди, затова се чудя толкова....

Общи условия

Активация на акаунт