Някой би ли се съгласил да ми изтегли карти дали този период ще отмине или аз греша някъде и трябва променя поведение/възгледи.
Смятам, че си на прага на много значима промяна в живота си. На ръба си. Има ситуация, която е изключително натоварваща и депресираща за теб. Някой е излъгал надеждите и очакванията ти, може би се чувстваш предадена. Може да е несподелена или нещастна любов, неудовлетворяващи лични отношения или парични дела.
Това, което следва да направиш, и ти ще го направиш (или някой друг, но това ще се случи), е да се отдалечиш от тези хора и от тази ситуация, да прекратиш отношенията, да се обърнеш в друга, нова посока. Някой или нещо ще напусне живота ти и то много бързо, може да бъде дори изненадващо и неочаквано, а ти ще продължиш напред, в своята посока. Защото имаш силите да го направиш.
Това, което ми казват картите е, че си твърде натоварена и депресирана, за да общуваш нормално и че сега е важно да оправиш своите лични дела и тогава да се интересуваш от обкръжаващите те.
Картите са - Колесница и Смърт
5 пентакли, 8 чаши, Паж меч

9 пентакли, 6 пентакли, 6 мечове
Връзката ви с Ф. отдавна ли е или се надявате да имате такава? Което и от двете да е, не си губете времето. Този човек е в известна степен неуравновесен, а в момента го занимават други въпроси, далеч от романтиката.
Рицар жезли, Обесен, Шут