Януарски бебета 2019! Тема 2

• 20 386
  • 742
  •   1
Отговори
# 420
И това ни се случва от време на време Grinning

# 421
Днес бихме ваксините милото дружелюбно бебоче доктора и направи едната ваксина и докато вземе втората то се успокои и даже му се смее,но последва и втората и после го гледа лошо.Grinning
Заглежда се в активната гимнастика посяга хваща играчки най обича да ни скуби косите с кака и.Вика кара се,но знае как да ме накара да я взема когато и омръзне да стои сама почва да мрънка колкото да и обърна внимание и като и заговоря започва да ми се усмихва и радва и аз не устоявам и я гушкам.Храненето все още сме изцяло на кърма и аз все съм в филма стига ли и дори доктора ми казва бебето е с перфектни мерки аз пак ама дали не стои гладна.Вече е на 4 месеца 7,100кг  и 64 см за последният месец е качила 700 гр а на ръст не е пораснала от предният месец.Аз все си чувствам гърдите меки и след като засучи усещам леко напрежение и е чувам как преглъща храни се на поискване и вечер също си цока спи си при мен.Ще захранваме от към 20 този месец след като се върнем от почивката според мен е готова за нова храна та ще видим

# 422
Това с кърмата дали стига явно има при 80% от нас. Моите също от самото раждане са си меки и все си мисля, че е гладно и правя какво ли не за увеличаване.

# 423
Аа, това с милото дружелюбно бебоче и ваксините ми е толкова познато. Направо ми се къса сърцето как ми се усмихва след първата и после прас.. пак.

Моето момче ми се усмихва като онова смайли с голямата бяла усмивка от Вайбър. Тук го няма да го покажа. Като е недоволен първо започва да ми говори леко сърдито, после засилва мрънкането и чак тогава следва рев. Много рядко стигаме до там, де. Мама е на разположение в повечето случаи и изпълнява всички желания. Но и той се сърди само когато му се спи. А да, и ако го стресне някой силен шум. Тогава подскача, оглежда се и обръща устата с притреперваща долна устна. Умирам от смях като го видя.

# 424
Това с долната устна и нашият го прави. Много са сладки!
Сега, през 3-ти месец не се хранеше добре, после беше болен и предполагам че запушеното носле го е мъчило, обаче в един момент се излекува и отшумя...И като се почна едно ядене! В чудо се видях няколко дена Joy На смесено хранене е и яде между 120-150 мл. Нямам проблеми със спането, слагам го в леглото и си заспива. Едната вечер обаче, рев та рев...Изяде повече от 200мл. И се успокои чак тогава. Мисля, че даже не се и оригна.На следващия ден беще качил 200 гр. и си ги запази. И така...за един ден си качи каквото трябваше за половин месец Flushed

# 425
Ползвате ли такива люлки-шезлонг, които се люлеят в няколко позиции. Чудя се дали да купя и такава щуротия. Имам шезлонг, който е с вибрации и тя не го харесва. Вече месец заспива само на ръце. И си е зор. Много харесва активната гимнастика, обожава и музика. Колкото и да е кисела, чуе ли музика умира от кеф. Все пак кака й го раздава певица и явно от корема ми е свикнала. AniGast, супер са й мерките. Нашата госпожица на 4м и половина е 6300 и 60 см изцяло на кърма.

# 426
Ние имаме люлка и много я харесва. Заглежда се по въртящите играчки и накрая заспива.

# 427
  И ние имаме люлка, която става и на шезлонг, има и табла за хранене. Харесва я, но понякога не му допада колко силно се люля и аз му я бутам. Надявам се да не я прецакам така, но понякога така се успокоява най-бързо.

# 428
Тея яде на 3.5-4 ч по 170 мл .Горе долу се падат 5 хранения и още едно 6-то понякога давам на заспало към 1 ч ,за да не се събуди в 6 ч сутринта ,а към 8..От няколко дни обмислям да увелича на 200 мл поне нощното хранене ,за да махна това късното и да държи до 8 часа.

# 429
Ох, търся и аз вариант за заспиване. Нощното друсане и рев с часове до 3.. направо...  Ми няма заспиване. Ако намерите нещо ефикасно, дайте знак.

# 430
Люлка, ергономична раница,в леглото гушната при мен и в най-лошият случай до 10 минути е заспала.

# 431
Ох, търся и аз вариант за заспиване. Нощното друсане и рев с часове до 3.. направо...  Ми няма заспиване. Ако намерите нещо ефикасно, дайте знак.
Вечер ли я къпеш? Пробвала ли си сутрин да я къпеш. Нашата бебка също заспиваше към 2 часа и то с носене. Но малко по малко се оправи. Е, пак е късно, но към 23 ч заспива, понякога и в 23.30. Пробвала ли си да й пуснеш бебешка, тиха, приспивна музика. Да не би още да я мъчат колики. Аз понякога все още й давам Инфакол като видя, че е неспокойна. Забелязах, че обича да заспива в т. нар. бебешко гнездо, но през деня. Трябва да пробвам и вечер. Така се чувстват гушнати.

# 432
Момичета, малко съм притеснена. Преди почти 48ч сложихме ваксини на малкия - Инфанрикс и Ротарикс. Снощи ми вдигна температура, дадох Панадол, защото стигна 38.5. От поставянето на ваксината досега сменям на 4ч лепенки Кул Пач. Снощи му обух и чорапки с оцет (по препоръка на майка ми), но не сваляше и дадох Панадола. Сега пак започва да вдига, все още е 37.7, но мисля, че ще се покачи пак. На някое бебче да са се отразили така ваксините и нормално ли е след толкова време още да вдига?

# 433
Мони нашата лична ни предупреждава, че точно така ми е да стане. Според мен най добре звънни на личната да си спокойна.

Иначе ние взехме въртяща и пееща играчка за над леглото, да се успива... Да видим. Ще пиша като я инсталираме.

# 434
Попаднах на безумна ЛЛ. Дори няма да ми вдигне в Събота. Ще бъде сменена. Наясно ли сте за бебета също ли важи периода за смяна на ЛЛ - Юни и Декември, или при тях може целогодишно?

Общи условия

Активация на акаунт