Забранената ябълка - Yasak Elma ТЕМА 18

• 31 443
  • 740
  •   1
Отговори
# 255
Да пуснем и другите... Wink

Ендер се дърпа,дърпа,но..накрая....и тя го целуна... Laughing

Хайде пуснаха 2-рите реклами...дано пуснат фрагман....

# 256
  • По света и в нас.
Тази вечер серията беше бомбе.Особено закуската на Зейно с Алихан.Ей толкова мили и все пак накрая я видяхме на коляното на Алихан.

# 257
  • Варна
на мен са ми смешни Кая и Ендер.
първи таймер и да видим после ще има ли още реклами и фраг след това.

Биби - Hands Plus1 много беше хубава сцената и тази в офиса с жълтия костюм като го убеди за Лила и го целуна.

Последна редакция: вт, 09 апр 2019, 00:45 от BVAR

# 258
Кая не е глупак и в никакъв случай няма да се оплете лесно в мрежите на кучката Ендер.
Предстоят ни интересни моменти с тях.

Но, както казахте, важното е че нашичките се събраха и са щастливи, че отпратихме Дюдю и Куру и си поехме глътка въздух. А Елиф колкото и да си разхожда двата метра около Ал, няма шанс, то е ясно. Но пък ще накара Зейно да ревнува, а ние да се смеем.

Татю Мустафа го отложиха за по-късно да ни създава ядове, нищо, че непрекъснато бяхме под напрежение да не пъкне отнякъде.

Тоя новичкия на Лила голям смешник, а Зейно като видя Алихан как се държа с него основателно се притесни за бъдещите им деца. Направо го накара тоя да си говори сам. Joy

Серията беше хубава и динамична.
Оттеглям се в покоите си, че утре ще ставам много рано.
Благодаря ви за копманията момичета!

# 259
Все едно ЗейАл започват от начало всичко , много е хубаво , макар да са преживели всичко досега - и най-прекрасните , и най-тъжните моменти .

# 260
Понеже следя превода в друга група, там писаха, че Кая я попита за Ерим дали е негов син и ДНК ще покаже резултата.
За това тя се озвери толкова много.
Смел мъж Кая , но ако е истина ще наранят много детето.

# 261
  • По света и в нас.
Момичета и от мен Лека.

# 262
Момичета Здравейте !  изтървах серията , тъкмо се прибрах и първо тука  изчетох Ви Дундю вече е при Хира , чакат Елиф  и тя ще откачи със сигурност Simple Smile

# 263
  • Варна
да Кате - каза ,че иска ДНК-тест

# 264
Тази вечер серията беше бомбе.Особено закуската на Зейно с Алихан.Ей толкова мили и все пак накрая я видяхме на коляното на Алихан.
Аз викам Зейно въобще да не слиза вече от коляното на Алихан ,че кобилата на ген.Гурко само чака да мръдне , за да му скокне ! Stuck Out Tongue Winking Eye
Дало ще има фраг , дружки ?

# 265
Вместо да се радваме на младите дават "Любов и омраза в старческия дом". Баси връзките и лансирането на тая Шевал. А пък гушата й се бръчка и виси като задника й, колкото и да я хвалите за хубавата фигура. Вярно, че всяка възраст си има красотата, ама ми идват малко в повече страстите на 50+ годишните.

Последна редакция: вт, 09 апр 2019, 07:57 от dariVale

# 266

Така бяха в първи сезон

Цитат
Аз викам Зейно въобще да не слиза вече от коляното на Алихан ,че кобилата на ген.Гурко само чака да мръдне , за да му скокне !

Както казва Фили

# 267
Дари , ама и тя душа носи , пък си пада явно по ярешкото хи-хи .Колко серии се фръцка около Онур , сега - около Баръш . Не е шашава кака -сврака !
Между другото това дето Кая я целуна е малко клише , 100 пъти съм гледала подобни сцени , но днес прощавам всичко на СЦ , защото бързо ни отърваха от грозната картинка . Сега да ги видя онези черногледите мамаши , толкова гадни сценарии изписаха !

# 268
Цитат
Понеже следя превода в друга група, там писаха, че Кая я попита за Ерим дали е негов син и ДНК ще покаже резултата.
Кате,то за питането го имаше и във фрагмана..а за ДНК теста и аз го писах напред...то имаше на две места превод...и коментар...

Цитат
К: может ты меня ещё любишь?
Э: конечно люблю 😏 Ты это хотел услышать?
К: я не знаю, что ты скрываешь от меня, но я узнаю!

# 269
  • Варна
Хааххах Дари - за мен фигурата й на Шевал не е хубава. Но всеки си има вкус. А тя за 45-те си години изглежда доста по-възрастна, но може и заради камерата да е.
Севда е 8 години по-малка от Онур , обаче на мен ми приличат като да са на една възраст и то тя изглежда на повече години от колкото е.

Общи условия

Активация на акаунт