Забранената ябълка - Yasak Elma ТЕМА 18

• 31 442
  • 740
  •   1
Отговори
# 615
Фили дали няма да си права. Те не казаха какво е детето, да не би това да е Зейнеп
Дано не е

Кате , аз чух еркек май , и се въобразих ,че е момче , за това се ''хвърлих'' на Кузей . Ами , ако е Зейнеп , цял сезон Ендер ще я преследва да и прости , но не вярвам .Аз съм си заплюла Халит за баща ...

# 616
Сладурчета.

# 617
# 618
Ох, изтръпнах.

Не съм чула, че подставах

# 619
Не зная защо , но през цялата серия имам чувството, че Ендер се мъчат  да я наподобят на Зейнеб ,че и кокче и направили Simple Smile

# 620
  • Варна
Направо не повярвах ,че дадоха цялата сватба.

# 621
Вече съм женен! Joy

newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44

# 622
Да се порадваме на сладурите.... newsm44 newsm68....

# 623
Ами сигурно ще го покажат момчето, иначе няма да е интересно . Леле става много интересно , а и Мустафа ще похарчи парите и ще се върне .Само се чудя онзи кощрямбер Елиф какво иска от ЗейАл ?
Свидетели , разбира се двамата любими мъже на Алихан - Халит и Хакан . Щастлива е мама врачка Асуман .ЕДната се ожени за краля , другата - за принца !

# 624
Сигурно ще дадат фрагман

Но не ми харесва, че на най важния момент за нашите,
слагат миналото на Ендер и подчертават нейното значение в сериала

# 625
  • Варна
Да, да се порадваме Hands ClapHands ClapHands ClapHands Clap ще я гледаме пак още 100 пъти Wink тази сватба

# 626
Фили кощрямбера Simple Smile е мн. хитра , ей тя Зейнеб я хвана параноята и тя като нас горката и  в един момент ще изпуши и ще вдигне скандал на Алихан ,а той ще защити Елиф, защото оная пред него се прави на светица, целта и е Алихан да се отегчи и разочарова  от ревноста на Зейнеб може би .

Ама си е хубава булка нашата Зейно  , принцеса

# 627
Фили кощрямбера Simple Smile е мн. хитра , ей тя Зейнеб я хвана параноята и тя като нас горката и  в един момент ще изпуши и ще вдигне скандал на Алихан ,а той ще защити Елиф, защото оная пред него се прави на светица, целта и е Алихан да се отегчи и разочарова  от ревноста на Зейнеб може би .

Ама си е хубава булка нашата Зейно  , принцеса
Ели, Алихан е толкова нестандартен ,че по-скоро ще му хареса Зейнеп да го ревнува много . Ще видим какво ще измислят .На сватбата освен хората от офиса беше и госпожа Незакет .Надявам се да се настани с тях тук ,че Зейнеп не е много по готвенето , нито Алихан е добър помощник Grinning

# 628
Няма да има фрагман.....пуснаха броенето на минутите,но не пише за фраг....

# 629
Не знам как ще ни го обяснят това как хем Кая казваше, че възрастта на Емир съвпада с времето на връзката му с Ендер, хем година преди той да се роди, Ендера да е родила друго дете. Да не би другото дете да не е от него, а от друг. В главата ми стана каша.

Джанер се чудеше защо сестра му има такова отношение към Кая. Той вярно е бил малък тогава, но би трябвало да е бил свидетел на тези неща преди години и да може да върже нещата.

Тия се гаврят с нас, как така няма да има фраг...

Общи условия

Активация на акаунт