Забранената ябълка - Yasak Elma ТЕМА 18

• 31 442
  • 740
  •   1
Отговори
# 660
Боби Hug,страхотни колажи от сватбата! newsm10 Имаш материал! Wink

Наде Hug

На 22 април от 19,30 ч. Истанбулския културен университет ще раздаде ежегодните си награди! newsm10
Цитат
22 апреля в 19:30 Стамбульский университет культуры проведет ежегодную премию.
Награды которые вручат сериалу и актрисам:
Севда Эргинджи- Самая лучшая актриса ⭐
Эда Эче- Самая популярная телевизионная актриса ⭐
Шевваль Сам- самая лучшая певица
Сериал Запретный Плод- Самый лучший сериал⭐
По предварительным данным актеры будут присутствовать на премии
Скрит текст:

На сватбата всеки имаше своите думи! Wink

# 661
Извинявам се, може ли пак линк с последния превед епизод

# 662
# 663
Здравейте!

На 22 април от 19,30 ч. Истанбулския културен университет ще раздаде ежегодните си награди! newsm10
Цитат
22 апреля в 19:30 Стамбульский университет культуры проведет ежегодную премию.
Награды которые вручат сериалу и актрисам:
Севда Эргинджи- Самая лучшая актриса ⭐
Эда Эче- Самая популярная телевизионная актриса ⭐
Шевваль Сам- самая лучшая певица
Сериал Запретный Плод- Самый лучший сериал⭐
По предварительным данным актеры будут присутствовать на премии
Скрит текст:

До тук съм съгласна! Само не съм съгласна " с най добра певица - Шевал Сам". Ми то каква певица и какво общо има пеенето със " Забранената ябълка". Тя въобще не си е отворила отворила устата за някаква песен. И слава богу!

# 664
  • Варна
Сватбарите конспиратори Wink

Много се смях с руския вариант с репликите - най-много със:
Аз въобще не съм Кажу! -Аз съм Зеки! JoyJoyJoyJoyJoy

Злати Hug
Вярно има много материал , обаче е много трудно да изкараш нещо , което да грабне окото - да е по-различно имам предвид.

Последна редакция: вт, 16 апр 2019, 20:50 от BVAR

# 665
Момичета,

Ех, тая пък певачка и тя ще се нареди за награда. Награждават сериала и артистите, но певици? Тя не е пяла тази, че да я награждават.Тая винаги ще присъства навсякъде, не можем да се отървем от нея.

# 666
Не ми се сърдете , но пак ще сложа снимката , много ми харесва , подругите казват ,че е от сета , този път съм съгласна с тях , аз също като я видях , когато Боби я постна така си помислих - че е зад кадър .

Знмам ,че са приятели , знам ,че Севда си има гадже , не си ги представях никога като двойка в реала , НО толкова много започнаха да ми харесват заедно ,че ме прихвана от лудите подружки ''шиперството '' и съм почти готова да се закълна ,че тези двамата се чувстват супер добре заедно Smile ,че са започнали да се харесват , ама още не знаят Grinning Луда съм , нали ? Satisfied , сори Satisfied

# 667
Добра вечер момичета ! Доживяхме ей Simple Smile, ама на тръни бях през цялата сватба и Йълдъз как подлъга Зейно , абе точно в стила на СЦ , изправиха ми се косите и хем си викам не е вярно , хем сърцето ми се разлопа, чак когато и Алихан се подписа си отдъхнах Simple Smile и си викам , който ще да идва вече ,страхотни снимки сте пуснали ,Браво !

# 668
Много стилна сватба в тесен кръг , точно каквато им подхожда , но музиката не ми хареса , все едно е от мафиотски филм по време на Сухия режим , нали музиката е от това време .Напомни ми за ''Имало едно време в Америка ''и някак си не ми се върза с нашите герои , ама какво ни пука , важното е ,че си имаме г-н и г-жа Ташдемир !

# 669
  • Варна
: ))) Фили според мен много добре знаят, ама не си го признават Stuck Out Tongue Winking Eye

Суинг джаз е музиката. Ама им отива на тях двамата.

Ето едно парче : )

# 670
BlushФили, Това, че се харесват аз отдавна го товоря, ама не ми обърнахте внимание и така си остана.Категорично твърдя, че там нещо се преживява и не е само сериала, ами и в реала има някакви емоции. Какви са точно не знаем, ама нали няма да ме обявите за откачена като рускините?

Боби пак си сътворила красоти, не мога да спра да им се наслаждавам, благодаря ти:hibiscus:.

# 671
  • Варна
Танита Hands Plus1 Flowers Hibiscus
Обръщаме внимание, но не сме писали ; )

Йълдъз като се обади на Алихан да го нареди беше много смешна и после как смени плочата : )))))

# 672
Ух, Боби много хубави колажи - е, както винаги !
Може и да си права за музиката ,че им отива , щом са я избрали за сватбата , но аз през цялото време очаквах от някъде да излезе я , Робърт де Ниро , я , Джеймс Ууддс ...
Еда Едже много се разви в сериала , от тук на сетне кариерата и ще тръгне нагоре , много добре играе .
А що се отнася за Севда и Онур , нали помните колко не ги харесвах да са заедно в реала ...явно ме омагьосаха като ЗейАл и аз започнах да търся разни любовни знаци - ами откачалка съм си ...

# 673
Светле Hands Plus1  : )  
Злати : ) Наде : )

Много са хубави Ташдемирови Heart Eyes Блестят, блестят! Сияят и са озарени!

Наслаждавам се на сем,Ташдемир   на  Боби  под звуците   на  оркестъра  на Бени Гудман.Hands Clap

# 674
 Боби,

Няма значение дали сте писали или не това не   е важно, важно е че там има емоция и много се харесват. Пък ние само да им се радваме, поне на мен това ми е достатъчно.

Общи условия

Активация на акаунт