Забранената ябълка - Yasak Elma ТЕМА 18

• 31 445
  • 740
  •   1
Отговори
# 285
Злати, Фили:Joy:

Благодаря за рейтинга, но както винаги съм твърдяла, сериала си има определена аудитория и лудите идеи на Сц не му се отразяват чак толкова. Когато пада пада с малко, когато се покачва пак е с малко. Мисълта ми е , че тези Мушмороци, каквито и глупости да измислят все толкова. Въртим  се около 5,8 /5 ,9 милиона гледаемост и това е. Не ги разбирам комшиите за Чукурова, мисля, че е тежка драма, а на тия това им харесва. Аз не харесвам такъв тип сериали, обаче така се влюбих в Ябълката, че никога няма да я забравя, точно така както беше с Аси. Винаги ще остане в сърцето ми. Flowers Apple                        

# 286
Танита Hug,за рейтинга така беше до сега,но има нов сериал ''ZALIM ISTANBUL''/''Жестокият Истанбул'',който ни диша във врата! Wink При всички сериали е паднал за сметка на новия,повишил се е доста-с цели 2 единици в АВ и 1.85 в Тотала! Peace Има малко повишение и при ''Вуслат''! Peace

Алихан  задейства спасяването на Зейно....

и  Емир на помощ....

# 287
  • Варна
Здравейте! wavey

Злати Hands Clap превода си ни сложила и рейтинга!
Пак имаме истерии, сълзи и сополи за конкуренцията - с този новия филм.
Предателите от АВ - вижте ги гадините! Добре ,че общия рейтинг сме запазили. Hands Pray

Ние този път сме с по-спокойна серия : ) , имахме много сцени със Зейнеп и Алихан. Hands Clap
Наистина е много силна и устойчива Зейнеп, като образ и характер.

Много красива сцена. Алихан как и погали пръстчето.
Зейнеп е като ягодка - но от ония малките , диви и много сладки!
Много си отиват с Алихан. Той така е разпръснал цялото си самочувствие наоколо Grinning, а тя седи такава мъничка, но много ароматна.

Много е страшен като е ядосан тоз човек Smiley Супер тандем с Емир. Само с 1 поглед се разбраха.

Сега още едно Е имаме в сериала - Елиф. Значи няма да е историята като с Д-тата. : ))))
Зейнеп има Емир (Е) и Алихан си има сега Елиф (Е).
Да видим какво ще излезе от тази трънка.

Нещо ново излезе, предполагат ,че е от дома на Зейнеп и Алихан.

Докато си пиша , Злати е сложила същата снимка, но няма да я махна, защото си писах текст по нея.

# 288
Боби Hug,няма нищо! Wink Писали сме едновременно!Аз пуснах първо двете от предложението с пръстена,а после добавих и другите две с кахраманите в спасяването! Laughing
Снимките от предположението  от дома на ЗейАл аз ги видях вчера,но нали нямаше постове няколко часа и пуснах по-важните снимки и инфо! Peace

Ето ги с гръм и трясък.... Laughing

Heart Eyes Two Hearts

# 289
 Добър ден , ябълки!

Както и очаквах, снощи заспах на рекламите Blush но сутринта ви изчетох с кафето.  И сега няколко думи за дрехите, че да не се изкажа нещо неподготвена за другото Trollface - много кофти дрехи за Зейно. Това розовото рокле е пф... адски демоде, както и розовото пуловерче от миналата серия. Просто се подиграват с нея. Асуман е по-стилна,макар и семпла.
 Йелдъз вече прелива, извира и прозира отвсякъде в тия рокли.
 На Ендер само дрехите ѝ останаха - даже и на мен не ми е интересна вече. Скука, поза и злоба. И със сигурност, не ми се иска да е щастлива с Кая. Изгубиха ме по тази линия Hands Thumbsdown

# 290
  • Варна
Злати Hands Plus1 така е - писали сме заедно : ))))
Аз се чудих на тия снимки от нечии дом дали да ги слагам. Имаме така информация ,че подготвят нещо.

Марси - нищо няма да избяга, нали си седи и чака в мрежата да го видиш.
Роклето е малко кукленско : ))) На мен ми хареса розовия цвят - хубаво седи на екрана, за сцената и правя асоциация с ягодка. Иначе извън филма не става за носене  : )))) освен на карнавал май Wink

Много ми хареса позата на Зейнеп с крачетата прибрани и такава леко свита скрита - точно като ягодка под листенцето, и Алихан сякаш я е открил : )))) . А той седи там наистина със самочувствие до Космоса : )))) Обаче е красиво. Сякаш я обгражда като един защитен балон. Прекрасни са.

За Ендер - много изкуствено беше последната сцена. Не можа да го изиграе с чувство Шевал, само поза с много фалш. А цялата й ситуация - тя не мисли за Ерим как ще се почувства, а само за себе си как ще загуби позиции. Отвратителна е. В началото на сериала много ми беше жал за нея ,че Халит се държи така с нея. GrinningGrinning
Веят тази тяхна целувка на Кая и Ендер из мрежата, а тя толкова грозна беше и изобщо много нелепа.

Да допиша за Зеррин-Асуман - хахахахха това ще бъде голям майтап. Намериха се двете JoyJoyJoy
И двете дъщери на Асуман забъркани с мъже на Зеррин - голяма късметлийка, горката ; )))

Последна редакция: вт, 09 апр 2019, 13:04 от BVAR

# 291
Ейй, усмихнати ябълки, ЗДРАВЕЙТЕ Hug Hug Hug

Денят е дъждовен, но в душите ни е слънчево и за сега спокойно Joy Joy Joy

Благодаря на всички за споделеното снощи и от сутринта, страхотен синхрон имаме. Допълваме се  и това е много добре, рейтинг, тоалети, обстановка, излъчване.

Е, разбира се ще сме пред нови стресови ситуации с върлината Елиф, но все пак тя не носи пистолет и се надявам да и охладим мераците за нашият красавец по бързо.

Фили, май много ти хареса и на теб фразата "кучка крилата", защото и на мен. С две думи е казано всичко за дадена особа.  hahaha hahaha hahaha

Ще сложа едно клипче от първи сезон на нашите сладури, за началните им хубави моменти и са продължение на думите на Алихан от снощи.

# 292
Марсиа Hug Боби Hug Кате Hug

От коментарите за облеклото почти никога не ни харесва при актрисите конкретно!Тук-там някой костюм на Зейно с панталон и сако!В 1-ви сезон беше с разкроени поли,сега прекомерно къси!При Йълдъз,Зерин и др. има също няколко хубави попадения! Peace Стилистите са за критика! Peace

Крато инфо за парка до 3-я мост на Босфора,Yavuz Sultan Selim Köprüsü/Явуз Султан Селим Кьопрюсю,
където бяха ЗейАл....да го посетите,ако отидете в Истанбул... Wink
Скрит текст:
🗣Сегодня мы делимся с Вами геопозицией одного очень красивого места👉 парк рядом с мостом Yavuz Sultan Selim Köprüsü (3-й мост через Босфор)😻

🔹Сам мост очень часто мелькает в сериалах🎞 Это же место мы увидели совсем недавно - в 39 серии #ЗапретныйПлод🍎 (на кадрах были Алихан и Зейнеп)💕 Невероятно красивый вид!😱

Будучи в Турции, не упускайте возможность - пройдитесь по заветным местечкам и вспомните о нас!😉❤

📍Адрес: Парк рядом с мостом Yavuz Sultan Selim Köprüsü (Garipçe Mahallesi, Sarıyer/İstanbul)

# 293
  • Варна
Изчезнаха ни двойните целувки : ) -  да си ги върнат.

# 294
Изчезнаха ни двойните целувки : ) -  да си ги върнат.

Май има задръжки от страна на Севда.

Иначе младежа прегръща много хубаво hahaha hahaha hahaha hahaha

# 295
  • Варна
Младежа е един път, Кате!
Прегръдки, погледи, целувки - всичко му е на ниво.
А Севдето - няма как, който си има гадже, трябва да внимава : ))))
Добре ,че Онур няма  ,защото съм сигурна ,че щеше да му прави парчета.

Най-хубавото е ,че седят еднакво в сцените Севда и Онур - никой не потъва и не изтегля вниманието върху себе си.
Сцените им са за учебник по актьорско майсторство. Hands Clap Много са балансирани. Между другото - другите жени, които епизодично се появяват около Онур са все много притеснени : ))))) - Целите треперят JoyJoyJoy - както каза Ендер - като видят хубав мъж и се разтреперват - ама точно така са. И тази Елиф, която играе и тя не е спокойна - имам предвид, отделно от това , което трябва да играе има допълнително напрежение.
Само Севда му държи на чара ; ))))

# 296
Привет, колко се радвам, че почти познах как ще завърши драмата с Дундьо. Докато гледах първия половин час имах чувството , че Сц си отмъщават на публиката за Ветровития и за това какъв рейтинг хвана. Ама на- на тази аудитория нанесоха душевни травми.  Не ми се гледа Елиф. Дори визуално напомня на първата му възлюбена- забравих как се казва. Тези двама Зейал  могат да ни ги покажат и просто само двамата, без външни драми- как се подреждат, как се забавляват, как са във фирмата...Няма нужда от още драми покрай тях. Хубава вечер!

# 297
  • Варна
Нещо набързо
Revolving Hearts

Вики - Hands Plus1 и на мен ми прилича на Лал в някои моменти Елиф.

Ако нямат дразнител няма да ги гледат. Нали виждаш какви сериали  са с високи проценти. Тормоз, убийства, всичко с гадости, което е. За това и те вкарват по нещо. Пък й всичко ако е само захаросано няма да е интересно.
Сега по-малко се коментира.
Даже и тук имаше повече коментари след гадориите, от колкото за хубавите неща : )

Последна редакция: вт, 09 апр 2019, 16:14 от BVAR

# 298
  • Плевен / София
Здравейте момичета
Радвам се, че снощи не отидохме в голямата драма, а бързо всичко си дойде по местата...Дай боже нашичките вече да се обичат на спокойствие, а Ендер да започне да плаща взетите версии в миналото...Както се казва мечтите са безплатни....

# 299
 wavey

Аз гледам само моментите с тях. Heart Eyes Heart Eyes

Лачената, Дюндю, Мундю и прочие, въобще не ме интересуват.

Общи условия

Активация на акаунт