💄Новите ни козметични похождения - 85

• 75 026
  • 727
  •   1
Отговори
# 540
  • Пловдив
Сдобих се и аз с този комплекс от масла (Мързеливке Wink ):

Много съм доволна.

Simple Smile Като го пробваш, пиши. Аз още не съм стигнала до него.

# 541
# 542
  • някъде под слънцето...

# 543
# 544
  • Canada
Shokoladche и мен ме размисли с палитрата, мн е красива, с радост да се ползва  Flutter Агент и тя пуска зарибявки  Crazy

От мен, от вчера този серум. Определено добре ми пасна марката, харесват ми продуктите им  Heart Eyes

# 545
# 546
Виноват, Foncé, виноват! Grinning
Вчера ми дойдe твоя серум. Вечерта намазах 2-3 корейски серума/есенции, покрих ги с твоя (каква странна невероятна консистенция - точно като кокосово или  какаово масло) и завърших с това анти-ейдж олио Grinning
Вечерта бях в мола със щерката и уж набързо да погледна новата Bronze & Glow палитра, но залепнах за Крабърито на Денона.
Устоях де! Не се дадох!

Да не е спам...пак олио Wink

Последна редакция: нд, 02 юни 2019, 00:28 от Agent Provocateur

# 547
  • Street of Dreams
Не знам за кой път вече.

# 548
  • Варна
Много любима серия! 💙

# 549
  • Street of Dreams

И на мен - още откакто пяната се казваше Zensation, с кремът - Magic Touch. Първата ми голяма любов в банята.Yellow Heart

# 550
  • Варна
Най-любим ми е кремът за ръце в тубичката, но за жалост точно него много трудно намирам. Дезодорантът също много харесвам.

# 551
  • Street of Dreams
Най-любим ми е кремът за ръце в тубичката, но за жалост точно него много трудно намирам. Дезодорантът също много харесвам.
А аз ползвам крема за тяло вместо парфюм.

# 552
Аз едва я изтърпявах миризмата крема за ръце на тази серия по време на няколкото опита.  Много ми е химическа и анти. Като останалите продукти на марката. Като инкубатор за алергии са. Освен че кремът е никакъв като крем.

# 553
Обожавам тази серия, може би ми е най- любимата с Аргана на Боди шоп.

# 554
  • Варна
При мен положението с кожата на ръцете е зле, особено зимата. Ползвала съм какво ли не, от био-органик масла, та до ексципиал крем- нищо не помага. С малкия крем за ръце от Ritual of Sakura се родих- прави кожата великолепно мека. Визирам ето този, другия с помпата не е така омекотяващ, но и без него не оставам. Миризмата сякаш е oriental floral, вероятно идва тежка на много хора, но аз я харесвам.

Общи условия

Активация на акаунт