На пазар в Лозенград, Одрин и Чорлу - 25

• 118 288
  • 741
  •   1
Отговори
# 675
Здравейте, имате ли информация за цените на козметиката в Турция. Интересуват ме кремовете на Нивеа.

# 676
Нивеа са на цени като тук или дори по-високи.

# 677
Здравейте, имате ли информация за цените на козметиката в Турция. Интересуват ме кремовете на Нивеа.
Марки като нивеа,дав,палмолив са по-скъпи отколкото в Бг.Всъщност всичко,което не е турско производство/турска марка не е по-евтино.

# 678

тук

https://www.hepsiburada.com/nivea/cilt-bakim-urunleri-c-32000005

https://www.watsons.com.tr/marka/nivea-2157

https://www.kozmela.com/nivea

# 679
  • Стара Загора
Да, не си заслужава от там, освен ако няма голямо намаление. Около 50 лири бяха някои сега покрай Рамазана, което си е редовна цена почти наша.

Гледайте брошурите на Watsons, gratis, Migros.

# 680
  • на правилното място, в точното време
Привет, обмислям еднодневна разходка на 17.06.2019. Освен разходка ми се иска да разгледам мебелни магазини, фаянс, гранитогрес и ламиниран паркет. Прочетох за Текзен ( на сайта нямат нито фаянс, нито паркет или поне аз не намерих де). Моля да ми дадете адреси и имена на такива магазини.
Здравейте, в сряда бяхме в Одрин. Лири купихме на бензиностанцията на Шел - 0,31 ст. На магистралата е преди Свиленград. Решихме, че за разлика от 2 стотинки няма да влизаме в града.  На отиване двете граници минахме за 23 минути, на връщане 18 минути, с два пъти проверка за багаж. Чак се зачудих, да не са затворили митницата. Такава пустош беше.
В Текзен няма паркет, теракот, гранитогрес. Има само шкафчета за баня, душове, батерии. Цените на шкафчетата са много приемливи, само не мога да преценя качеството. В по-късен момент ще кача снимки, на които има и цени.
До Текзен има магазин за плочки и всичко за баня. Тракия Керамик се казва. Плочките са около 3 пъти по-евтнити, но няма богат избор.  Шкафчета, душове, батерии имат- цените са малко по-ниски от България.
Магазин за мебели - Истикбал - намира в се в центъра, до Тракийския университет. Отляво има джамия /мисля,че е Селемие/. Утре мога да изпратя координати, които моят мъж вкара в навигацията.  Разбрахме за още един магазин за плочки на влизане в Одрин, но ние не ходихме до там. В Истикбал мебелите са подобни на тези в Айко. Нас като стил не ни устройват, идват ми едни тежки и помпозни. Иначе са хубави и ми изглеждат качествени. Харесахме легло 120/200 - с матрак на Isleep, подматрачна рамка и отдолу събира багаж - 500 лв. Имаше и единично легло - но не помня цената. Имам го снимано, ще покажа по-късно.
Относно транспорта : В Тракия Керамик младежът /предполагам собственик/ ни предложи транспорт до София 130 евро.. При положение, че купиш всичко за банята от него е изгодно. Стоварва ти го на паркинг в София и от там си го взимаш. За другите градове не разбрах как се процедира.
В Истикбал ни дадоха телефон на българин за транспорт, явно работят с него. При тях мебелите се поръчват и могат да се вземат след около месец. Като цяло цените са впечатляващи на плочките, другите неща са малко по-евтини. Ако комбинираш всичко, си струва, но за едно две неща -едва ли. Още повече липсва разнообразие както тук. В МОЛ-а ,нападнахме Уайкики - накупих един куп блузки и потничета - 6-9 лева. Определено е по-заредено от нашите магазини в МОЛ-овете. Не съм ползвала карти за отстъпка и т.н. В МОЛ-а пазарувах с карта. Ще проверя после на какъв курс са хванали лирата. В по-късен момент ще пусна и снимки.
П.п. В Тракия Керамик младежът препоръча да ходим след 10.06.  заради празника.
Успешни покупки! Hands Plus1

# 681
  • Пловдив
 В момента в Мигрос всичката КОЗМЕТИКА е на 50 %. От днес всички държавни структури в Турция почиват Байрамски

# 682
Чефи - благодаря, ще прочета пак Simple Smile

Фейщица - благодаря за инфото! Ще съм благодарна на снимки, цени и координати.

Извадих от фейсбук група няколко магазина също, ще проуча и техни адреси и цени...

# 683
А тук в България, от къде мога да си поръчам хубава баклава като турската?

# 684
А тук в България, от къде мога да си поръчам хубава баклава като турската?
Аз много харесвам баклавата на Сладкарница "Пастане"- Антеп баклава.
https://pastane.bg/ Намира се в София, на пазара в жк. Младост, но изпращат и по Еконт. Много ми е вкусна и е винаги прясна.

# 685
Благодаря!

# 686
  • Варна
Здравейте, в края на месеца ми се очертава пътуване към Одрин, за първи път ще ходя там и изобщо в Турция. Интересно ми е някой да е заглеждал там раници за първокласници, как са цените?

# 687
На моя син му подариха раница от Турция. Струваше около 30лв., но съм предоволна. На това влачене и ритане, и блъскане не е мръднала!

# 688
Здравейте, в края на месеца ми се очертава пътуване към Одрин, за първи път ще ходя там и изобщо в Турция. Интересно ми е някой да е заглеждал там раници за първокласници, как са цените?
Преди няколко страници имаше питане за ученически раници и дадох описание на един магазин по центъра, където има голям избор.
По центъра има магазини за чанти и раници.
Цените са много изгодни. От порядъка на70- 80 до 100 лири.
Виж моят пост на стр. 39 zlatunka80
https://m.bg-mamma.com/?topic=1106761.570

# 689
  • Варна
О, много благодаря, ще погледна!

Общи условия

Активация на акаунт