На пазар в Лозенград, Одрин и Чорлу - 25

• 118 436
  • 741
  •   1
Отговори
# 330
  • somewhere over the rainbow
Привет, дойде ред и аз да пиша в тази тема. Първо искам да благодаря на всички споделящи, чета ви от месеци и научих доста неща! Но разбира се имам и въпроси:
1. Хотелът ни е до Селимие джамия. Твърде далеч ли е да се ходи пеша до главната улица? Не се ориентирам за разстоянията от Гугъл Стрийт.
2. Смятаме да пазаруваме основно парцалки в Ераста и в тамошния Мигрос. Тая пуста карта за Мигрос - трябва ли турски номер за нея? И какво - пълним си количката, отиваме на касата и казвам Мъни карт. Издават ми я първо, таксуват я 1.5 тл и после се оправят? За Гратис разбрах, че искат турски телефон.
Предварително благодаря на отговорилите, както и на подминалите въпросите ми, ако са ги подразнили Simple Smile

# 331
От Селимие джамията до началото на главната ул.Сарачлар е 3-4 мин - нанадолнище. Самата Сарачлар е доста дълга и стига до петъчния пазар, но аз там не съм ходила. Мъни карт ти я показват, маркират и ти я подават в ръката. Ако не ти дадат, може да нямат в момента, но поне да маркират тяхна карта. Влез и в Бизим , който е преди Кипа/Мигрос, идвайки откъм Ераста.

# 332
Рамазана започва от днес  затова е такава лудница

# 333
Привет, дойде ред и аз да пиша в тази тема. Първо искам да благодаря на всички споделящи, чета ви от месеци и научих доста неща! Но разбира се имам и въпроси:
1. Хотелът ни е до Селимие джамия. Твърде далеч ли е да се ходи пеша до главната улица? Не се ориентирам за разстоянията от Гугъл Стрийт.
2. Смятаме да пазаруваме основно парцалки в Ераста и в тамошния Мигрос. Тая пуста карта за Мигрос - трябва ли турски номер за нея? И какво - пълним си количката, отиваме на касата и казвам Мъни карт. Издават ми я първо, таксуват я 1.5 тл и после се оправят? За Гратис разбрах, че искат турски телефон.
Предварително благодаря на отговорилите, както и на подминалите въпросите ми, ако са ги подразнили Simple Smile
Селимие джамия е на центъра.В Мигрос казвате ,че искате карта и ще Ви я дадат-не Ви трябва номер.

# 334
  • Русе
Селимие джамия е на центъра.В Мигрос казвате ,че искате карта и ще Ви я дадат-не Ви трябва номер.
Просто без регистрация на турски телефонен номер, ще е валидна само 1 месец.

# 335
  • Бургас
Fairy platinum 60бр за 60ТЛ,но Fairy platinum plus 62бр струваха 80ТЛ в Бизим(на 01.05. пазарувах от Бизим в Текирда и от Бизим в Кешан).
Съжалявам, че съм изхвърлила касовия бон и не мога да го покажа.
Абсолютно съм сигурна за това, което твърдя.
Ако трябва да съм точна, струваха 59.90 лири.
Нямаше ги в електронната брошура, както и много други неща, които бяха изключително на сметка.

# 336
  • Пловдив
Точно това съм написала-Fairy platinum 60бр, за 60ТЛ(по-точно 59,90ТЛ),но Fairy platinum PLUS(това е нов вариант с нова съставка,затова са PLUS) 62БР. струваха 79,90ТЛ.

# 337
  • Пловдив
Има ли още магазин Фло в центъра на Одрин? Че последният път май беше затворен...

# 338
Привет на всички! Отдавна не съм ходила на шопинг, гледам лирата пак я обезцениха. Да попитам някой обръщал ли е внимание на цените на шевните машини?

# 339
Има ли още магазин Фло в центъра на Одрин? Че последният път май беше затворен...
Няма магазин на Фло в центъра.  На негово място сега е магазин за техника на Бош. На Фло има в Мигрос( Кипа).

# 340
  • Русе
Няма магазин на Фло в центъра.  На негово място сега е магазин за техника на Бош. На Фло има в Мигрос( Кипа).
И в Ераста.

# 341
В Кипа също няма Фло, преди две седмици имаше само десетина чифта, разпродаваха всичко.

# 342
  • somewhere over the rainbow
Благодаря ви за отговорите! С инвалидна количка сме и разстоянията са ни много важни, а преди да си тръгнем, искаме да се разходим по Сарачлар.
Имам въпрос към използващите Гугъл Мапс офлайн. Като я ползвате така, има ли гласови напътствия или само като маршрут го дава?

# 343
  • Пловдив
Благодаря за отговорите! То в ТЦ , където е бившата Кипа остана ли нещо изобщо... То Флото там и без това беше много малко. Жалко, че и на центъра са затворили...пък и в Марги го няма... понякога пропускахме мола и в центъра ни беше добре,ама какво да се прави Wink

# 344
някой да си е купувал скоро килим,по евтини ли са от България ,става въпрос за дългокосместите килими тип шаги.
Здравей,
аз съм си купувала от тук:  http://www.kasmirhali.com/tr .  За мен цените са им ОК.Последно зимата купувах за спалнята и ми се мернаха и такива с дълги косми.Като цяло можеш да намеиш по пазарите и по главната улица има доста магазини за килими.

Общи условия

Активация на акаунт