На пазар в Лозенград, Одрин и Чорлу - 25

• 118 406
  • 741
  •   1
Отговори
# 375
  • Стара Загора
Някъде в темата или старата по-скоро, имаше линк към сайта.

Дами, да сте купували от борсата тези дни от шампоана с чесън на Bioblas? Приятелка ми го поръча. Гледам че го има и в Мигрос по 20 лири, а в Watsons е 25. Усетили ли сте разлика в качеството?

# 376
  • до най-прекрасния мъж
Здравейте, бих искала да попитам дали някой знае кои ще са дежурните аптеки утре в Одрин! Благодаря на всички предварително!

# 377
Някъде в темата или старата по-скоро, имаше линк към сайта.

Дами, да сте купували от борсата тези дни от шампоана с чесън на Bioblas? Приятелка ми го поръча. Гледам че го има и в Мигрос по 20 лири, а в Watsons е 25. Усетили ли сте разлика в качеството?

Аз си взех преди две седмици от борсата беше 15лири и от гратис на промоция с карта пак за толкова пари. Почнах единият веднага, но не се сетих да ги отделя и не знам кой от двата ползвам. Иначе косата ми става много мека (изключвам, че пак почна да ми капе, но с моята руса коса си е нормално). Гледах много го взимаха от борсата и предполагам, че качеството е същото като от магазина. Според мен взимай смело от там. Simple Smile

# 378
  • София
Аз купих от складовете на 04.05. за 20 лири, но още не сме го почнали и не мога да дам мнение за качеството и ефекта.
Не съм обикаляла да сравнявам цени, просто като влязох в един от складовете, се сетих за него, видях, че го има и си взех.

# 379
  • Варна
Ивче, последния път от складовете взех литрова опаковка с помпичка за 25 лири. Само че се води черен чесън. Пак на Bioblas. Не съм стигнала до него, само напомням тази информация. За 7-8 лв. няма да ми е жал, даже и да се наложи да го ползвам за други измивни цели, ако не ми допадне.
Ето същия тук.
Ако представлява интерес, купих го от склада, препоръчан от papaone - този, в който имат баркод четец.

# 380
Здравейте, бих искала да попитам дали някой знае кои ще са дежурните аптеки утре в Одрин! Благодаря на всички предварително!

Много благодаря за бързия отговор и за предоставения сайт!

# 381
Като заговорихме за шампоани с чесън, искам да попитам дали някой е ползвал този https://exo.bg/unikalen-shampoan-s-chesan-za-rastezh-i-protiv-kosopad и дали наистина помага за растеж на косата както пише? Последният път му се нагледах, но не бях сигурна дали е хубав и си взех биоблас.
Благодаря предварително! Simple Smile

# 382

Много благодаря за бързия отговор и за предоставения сайт!
Последната аптека от списъка- Sözer се намира на улицата, където са складовете за перилни препарати нагоре. Стигате края на улицата и от дясно се намира аптеката.

# 383
Здравейте, искам да попитам някой купувал ли е лешников тахан, интересува ме приблизителна цена и качество.

# 384
На 6-ти май купих Биоблас няколко шампоана с чесън и друг от същата серия,  един в червена кутия,  с цинк за заздравяване на косъма от Гратис за 14,95 лири. Нямах карта, но попитах момичето на касата дали може да го взема на тази цена и тя каза няма проблем.

# 385
  • Русе
Здравейте, искам да попитам някой купувал ли е лешников тахан, интересува ме приблизителна цена и качество.
Някой беше качил снимка на опразнен буркан. На първа сраница погледна ли?

# 386

Във Мигрос вижте брошурата. Това, което гледах и дано не греша цената е около 15 лири за 300 гр. Вижте на снимката горе в ляво.

# 387
За лешников тахан щях да препоръчам една бг фирма, купували сме много пъти и сме доволни. Мислех, че и цената е добра, обаче отдавна не сме купували, защото малко ни писнаха тия тахани. Но като проверих сега, цената е 12 лв за 300 грама: http://oslaadko.com/index.php/prices/?fbclid=IwAR1LMZL259N39W8RJ … KBgq_bdbiabI#ceni

Дали са съпоставими като състав с това показаното от брошурата, нямам идея

# 388
  • вкъщи
Аз съм купувала лешн тахан от мигрос, обаче имаше и захар вътре, парченца лешници. Отровно сладък и много вкусен.Ама едва ли полезен  с тази захар..

# 389
  • Сливен
Здравейте вчера бях в Одрин . Купих ето този препарат някой знае ли за какво се ползва

Общи условия

Активация на акаунт