На пазар в Лозенград, Одрин и Чорлу - 25

• 118 313
  • 741
  •   1
Отговори
# 630
  • на Мелмак
Купих 300 лири от Тавекс за 90лв. Това беше последно. Мен лично ме интересува курса на банката, защото плащаме основно с карта, затова и аз това гледам Grinning
Благодаря за споделеното за мебелите! Ще чакам и снимки, и отзиви Hug

# 631
А виждали ли сте този моноблок в Одрин: https://serel.bg/produkt/monoblok-lila/

Mн странен модел. Mисля че в Турския пазар няма да има такива модели (вкл. чешма)

# 632
  • вкъщи
Ивче, благодаря за мнението, съгласна съм с теб напълно. Дрехите са или за много едри дами, много широки кройки, или за тийнеджърки. Аз рядко си харесвам нещо по мой вкус, буквално се насилвам да си купя нещо. Единствено бельо купувам много за себе си. Виж за мъже и деца е рай шопинга там.
Явно пак няма нищо в Сатийн, няма общо със стоката от сайта им.

# 633
  • Пловдив
От Сатийна през март последно хубави неща си взех. На следващите ходения...нищооо, много разочарована бях, защото там винаги грабвам по нещичко.
Този хотел явно е нов в Букинга, гледам,че няма мн отзиви. И вие нищо не казвате хихих Ще помисля дали да рискувам ;

# 634
Mн странен модел. Mисля че в Турския пазар няма да има такива модели (вкл. чешма)

Фирмата не е ли турска? Серел? Надявах се да намеря тоалетната чиния на по-добра цена там Simple Smile Много хубав модел за малка тоалетна

# 635
Здравейте. Някой плаща ли глоба през https://ivd.gib.gov.tr/tvd_side/ ?

# 636
  • Пловдив
Може ли да кажете дежурните аптеки тази неделя? Така и не успях да се науча да ги откривам.

# 637
  • Димитровград

# 638
  • Пловдив
Благодаря, papaone!  bouquet

# 639
  • Стара Загора
Значи, от всички бадемови курабийки досега, на Osmanli Sehzade и тези от Мигрос, са ми любимите! Вторите особено са разкошни! Дебела маслена обвивка, а посредата са като курабийки с бадем, не са прекалено сладки или пък ронливи, нито напудрени излишно като повечето. В неделя като видях че са на промоция и веднага си взех по 4-5 от тях, ореховите (също невероятни - пръхки като масленки и се топят) и имаше нови шоколадови. Приличат малко на трюфели, но са като какаови масленки. Плътна обвивка, а сърцевината е от тъмен какаов мус. Направо съжалявам че спрях жената като слагаше. От останалите видове съм пробала почти всички и са твърди, нищо което да си струва редовната цена от 40 лири за килограм, но тези бих купувала дори и да не са намалени! Моля бременните да не отварят. Simple Smile

Скрит текст:

Бадемовите са доста големи, най-много от всички опитвани досега. Разбирайте почти 2 пъти, колкото от червената кутия от борсите. Heart Eyes

# 640
Бадемовите сладки са ми любими от Мигрос. Тези шоколадовите сигурно са нови, изглеждат апетитно.

# 641
  • Стара Загора
Явно да. Аз също не ги бях виждала досега, но ми привлякоха погледа и реших да ги опитам. Иначе няма как да разбере човек. Молех се само да не са твърди като онези топчестите и слепените. Оказаха се превъзходни. Не очаквах че ще имат пълнеж. Heart Eyes

# 642

Фирмата не е ли турска? Серел? Надявах се да намеря тоалетната чиния на по-добра цена там Simple Smile Много хубав модел за малка тоалетна
   Фирмата е турска и е една от водещите. Серията Lila се произвежда само за чужбина. У нас има аналогичен модел - Inter ceramic ICC 7138

# 643
Много благодаря за информацията 🤗

# 644
https://www.instagram.com/antepliyiyor/

Сайта се не препоръ4ва на бременни, утрагладни мами и на Ив4е
Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт