На пазар в Лозенград, Одрин и Чорлу - 25

• 118 310
  • 741
  •   1
Отговори
# 645
  • Пловдив
Здравейте! Тази събота за първи път ще ходим в Одрин с дъщеря ми. Днес мъжът ми направи пълномощно, което е само на български език. Искам да ви попитам:
1. Нали не е нужно да е преведено( пълномощното)?
2. Навсякъде ли може да се плаща с карта? И на пазара ли?
3. Ако купя по пет чифта чорапи, боксерки, бикини и т.н. проблем ли ще е?
4. Къде продават бельо, от което сте доволни?
5. Нещо бихте ли ме посъветвали като за първи път 😊
Ще пътуваме с рейс. Благодаря!

# 646
  • ВАРНА
На пазара се плаща само в брой!

Вземат с особена охота левове  на 75% от сергиите. Но не винаги е изгодно! 

# 647
  • Димитровград
На пазара се плаща само в брой!

Това не е вярно. От години на много от масите има пос терминали, питайте преди плащане.
Пълномощното за деца е само за българската граница, ако не се лъжа. Носете и копие.

# 648
Здравейте! Тази събота за първи път ще ходим в Одрин с дъщеря ми. Днес мъжът ми направи пълномощно, което е само на български език. Искам да ви попитам:

Не е нужен превод на пълномощното.Може да плащаш почти на всякъде с карта.но предвиди и лири.За такива покупки няма да ти направят проблем на границата.На 5 въпрос 1 страница.

# 649
  • Пловдив

Не е нужен превод на пълномощното.Може да плащаш почти на всякъде с карта.но предвиди и лири.За такива покупки няма да ти направят проблем на границата.На 5 въпрос 1 страница.
Благодаря!

# 650

Пълномощното е достатъчно да е на бг език.На пазара само в брой се плаща.Ходим всеки месец(дори по 2 пъти) и никъде пос терминал не съм видяла.Купувала съм бельо (боксерки за мъжа ми и чорапи) от Уайкики.Имат магазини на центъра и в Марги аутлет и Ераста мол.Щом ще сте с автобус доста ще е ограничено времето и ще Ви юркат.Ще Ви дадат време на складовете .Там от доста време цените са завишени,а качеството на праховете лошо.Съботния  пазар (зад Марги аутлет е),на който ще ви дадат време е предимно за зеленчуци,плодове и млечни продукти.Има 2-3 сергии за килими и пътеки,2-3 за пердета,няколко за дрехи,но предимно пълни боклуци,като от втора употреба,има детски дрехи 2-3 сергии и за дамски чанти и сакове.За количество от 5 броя никой няма да Ви направи проблем (за бельо).Правят проблеми за много по-големи количества,които е видимо,че са за продажба,а не за лична употреба.Имайте предвид,че месо и млечни продукти са забранени (при проверка може да Ви ги изземат,ако решат да се заяждат).Цигари до 2 кутии на човек са позволени.

# 651
Здравейте, моя колежка ще бъде на почивка в Турция скоро. Знаете ли колко приблизително струват цигарите в магазините в Турция, защото не знае как да постъпи за времето през което ще бъде там. Дали да си носи от тук или от безмитна, но се опасява че там няма да ги спират.
Благодаря предварително.

# 652
Здравейте, моя колежка ще бъде на почивка в Турция скоро. Знаете ли колко приблизително струват цигарите в магазините в Турция, защото не знае как да постъпи за времето през което ще бъде там. Дали да си носи от тук или от безмитна, но се опасява че там няма да ги спират.
Благодаря предварително.

безмитна - marlboro touch 9,5 tl
Turkey - 14 tl
Bulgaria - xx

# 653
Благодаря предварително.
Цигарите са по-евтини там,но не е гаранция,че на безмитна ще имат време да пазаруват.

# 654
Благодаря за отговорите  Heart Eyes

# 655
  • Пловдив
Аз искам да ви предупредя да плащате с карти само в големи магазини. При скорошно посещение в Одрин са ми копирали данните от картата някъде, където съм платила с нея. Имам съмнение къде, но няма как да докажа.
Та, с вече копираните данни се опитаха да платят малки суми в сайт за игри. Не пострадах реално, защото за късмет минути след опитите влязох в банкирането си и установих, че са блокирани суми.
С въпросната карта съм плащал само в Турция. Не съм теглила пари в България или друго.
Последно бях в Одрин миналата седмица. В събота за първи път видях как щателно проверяват две коли и автобус.
Разбира се, оказа се, че има защо.

# 656
  • Димитровград
..........В събота за първи път видях как щателно проверяват две коли и автобус.
Разбира се, оказа се, че има защо.
И защо?

# 657
Здравейте, съфорумци!
Къде в Одрин може да се купи тютюн за наргиле и каква е цената за 50 грама?
Ще имам ли проблем на границата ако купя два вида тютюн по 50 грама.

# 658
Здравейте! А,  моят въпрос е : от кои средства за поддръжка и почистване на мебели, закупени в Турция сте доволни и си купувате?

# 659
  • Русе
https://www.instagram.com/antepliyiyor/

Сайта се не препоръ4ва на бременни, утрагладни мами и на Ив4е
Simple Smile
Аа, Халим, четвъртата снимка ме отказа да гледам нататък Anguished

Общи условия

Активация на акаунт