Мъжете Рак - 2

• 27 260
  • 760
  •   1
Отговори
# 675
"Заради някого" и "една компания ми показа".....какъв възрастов диапазон това?
Къде са вътрешния компас и личната преценка? Кой те води в живота?
Мноого си ги преекспонирал другите.

Кой зарязва нещо любимо заради Другите?

# 676
Очевидно не го слуша главата този момък.

# 677
  • BG
То да е само тоя момък-ехей, с мед да го намажеш. Ама като гледам какви "мъжки" кукригалници са напъплили форума...вчера щях да се задавя от смях като ги четях.LaughingLaughingLaughing

# 678
Знам че нещата са мн относителни и зодията не е определяща но както съм писала тук мм е рак ..кажете кога един рак взима важно решение в живота си ?когато стане напечено?спонтанно?или му трябва мн време?моят рак е мн нерешителен чакам го да предприеме някакво действие и нищо седи,мълчи,и чака ..Незнам какво обаче ..не става дума за някакви любовни отношения а за действия касаещи живота ни за напред ..които изцяло зависят от него ..говоря му ,опитвам се да го нахъсам,и още няколко човека около него и нищо ..страх ли го е нз ..

# 679
  • ...на безопасно
Несигурен е.
Ще се скатава до последно, докато обстоятелствата не го притиснат крайно. И тогава ще вземе импулсивно/ интуитивно решение.
Естествено, решението му няма да е рационално.
Всички раци, които познавам са така. Трябва да бъдат набутани в ъгъла, че да направят нещо самоволно. Тогава им се задействат инстинктите и те правят или решават нещо.

Последна редакция: ср, 04 мар 2020, 12:15 от а Kеа?

# 680
  • Deutschland
+1000000000 за поста на а, Кеа?

И моят е същия. Докато не му дойде нанагорно и няма изход, не предприема нищо. Всичко в последния момент се прави

# 681
Когато се включи инстинкта, и когато играе на сигурно. Т.е. става дума за добре премерен риск, не да се надяваш на късмет, и да наместваш нещата в движение.
Естествено се иска и лична зрялост.

Възможно е да го съветвате пълни безумия, но да не иска да ви го каже в лицето, за да избегне конфликт.

На какви глупости съм се наслушала от "мъдреци", ум да ти зайде.

# 682
  • София
Когато стане напечено и види почти осезаемо картината на последиците, ще се втурне и ще направи стъпка. Дори ще е обмислена, не импулсивна.

# 683
  • ...на безопасно
Лошото е, че и жените така си избират.

# 684
Импулсивните хора са хора с чисто изразен холеричен темперамент.
Раците обикновено са смеска между сангвиници и меланхолици.
Кой изобщо харесва импулсивни хора?

# 685
  • София
Лошото е, че и жените така си избират.
Импулсивно или когато им се измъкват? Кое от двете визираш? Щото аз рак не съм виждала да прави първа крачка в любовни отношения, но може просто да не познавам.Тук се говореше за житейски решения. Там са/сме ненадминатие протакването. Но все някога се получава.

# 686
О, като тръгне жената да им се изплъзва, стават готови на всичко, всякакви дълго отлагани решения се взимат веднага, ама вече са ужасно закъснели.

# 687
  • ...на безопасно
Да. За справка вижте споделената история с моя рак.
Преди 15 години като ме изтърва, като му се отвори сгода сега, директно постави целите си към мен. Чак аз дадох спирачки.
Достатъчно бил ме чакал.
Оф...чак на смях ме избива...

# 688
  • София
15 години Joy
Я ни има, я ни няма след толкова много. Хем е смешно, хем е тъжно колко бавни могат да са раците. Щото то важи и за жените.

# 689
Ами моят Рак си ме преследва като нормален мъж, няколко месеца. Че и се дърпах, колкото за престиж. 😂
Общо взето импулсивен изглежда, но може и да греша, може годините да са го научили бързо да решава, на база житейски опит.

Общи условия

Активация на акаунт