Женени от пръв поглед < II сезон > тема 7 /08.04 - 14.04/

• 69 166
  • 1 745
  •   1
Отговори
# 495
Какво пък се хванахте за тази котка newsm78 Тя си е семейно животинче очевидно. Нито пък го възприемам като символ на старомоминството....

Котката е животно, което е свикнало да само да яде, спи, мързелува и да бъде обгръщано с внимание. Огледало на собственичката си. Голям червен флаг. Sign Triangular Flag On PostSign Triangular Flag On PostSign Triangular Flag On Post

Оо, я се скрий. Някои хора отглеждаме котки, защото ги намираме за красиви, грациозни и изключително интелигентни животни. Отделно в много култури са приемани за свещени.

# 496
  • Брюксел / София
На Мерал и Ивана в живота изключителна случка е смяната на прическата й - ЖДНБ!

# 497
Уф, на 36 да си.......продавачка.

# 498
  • София
Какво пък се хванахте за тази котка newsm78 Тя си е семейно животинче очевидно. Нито пък го възприемам като символ на старомоминството....

Котката е животно, което е свикнало да само да яде, спи, мързелува и да бъде обгръщано с внимание. Огледало на собственичката си. Голям червен флаг. Sign Triangular Flag On PostSign Triangular Flag On PostSign Triangular Flag On Post
Личи ти, че си минал през бая котки и стопанките им... Joy

# 499
или сервитьорка....

# 500
Със средно е. Няма много алтернативи.

# 501
Оф, не се обяснявай бе пич - първата му била...питай я кога ще ти сготви вечеря.

# 502
  • Тра-ла-ла
Сигурно на някои заплатите им са колкото на инженер или доктор в държавна болница...и по-високи от учителските, че и от преподавателските...

# 503
  • София
За новите в общи линии казаха "те са над 35 години, поизпуснали са няколко шанса, време им е за последния влак и ще направят компромиси". Е т'ва са "специалистите". Толкоз им е капацитета. И тези хора ми се виждат различни и несъвместими за брак. Нямат общи интереси, това, че и двамата са със средно образование и са на 36 и 38 не ги прави подходящи житейски партньори. Пияни ли са като подбират двойките?

ПП. Юлия не ми прилича на Светлана от първи сезон. Светлето беше по-харизматична.

ПП 2. Слави какво й е харесвал на тая флегма Маги? Две изречения не може да свърже нормално, провлача като говори.

Последна редакция: ср, 10 апр 2019, 09:40 от malina_smile

# 504

Личи ти, че си минал през бая котки и стопанките им... Joy
На мен ми намирисва, че котките са се оказвали алергични към Локума и е бивал изритан Grinning

# 505
  • Брюксел / София
Оооо, златцето - Андрешко- лигльо безподобен се прибра:(
Ох, Таня пък реагира сякаш не е получавала цветя...

# 506
Ееееееее, айде сега! Нали и принцесите, адвокатките, лекарките и аристократките, трябва да пазарувате и някой да ви продава нещата! Не може всички да са с вишу!

# 507
Трябва да си доста пропаднал за да намираш домашно животно, каквото и да е то, за пречка и конкуренция.

# 508
  • София
Дали така ми се струва или Лиско си променя гласа, когато говори с Таня. Много по-лигаво ми звучи, когато е с нея, отколкото, когато говори на камерата

# 509
  • 221B Baker Street
Кво ви става в тая тема, бе?! Продавачка на 36?! Продавачките, които срещате всеки ден на колко са?! На 70?! На 12?! Баси снобите сте, честно!!!

Общи условия

Активация на акаунт