Женени от пръв поглед < II сезон > тема 7 /08.04 - 14.04/

• 67 914
  • 1 745
  •   1
Отговори
# 735
И какви разграбени ваучери като офертата е от 2017!

Така си пише: "разграбена". Какво като е от 2017 г.? Значи си има доста работа човекът, търсен масажист е.
Зависи и какви масажи прави....Stuck Out Tongue Winking Eye

# 736
Какъв Владо Карамазов молА ви сА! Минал е Мишо край Владко. Нищо общо нямат..

# 737
Вчера в квартирата на Зарко и Таня тя промълви нещо, че била направила фрикасе, обаче масата изглеждаше някак стерилна - имаше само някакви солети и чаши с напитка. Определено смятам, че прекарват там време само за снимките и после кой откъде е. Щото аз на семейната вечеря не слагам солетки на масата, а салатка...

# 738
  • София
Не мисля, че ще стане така. Може да има секс по време на медения месец, или поне еротичен масаж, но този няма да и удовлетвори изискванията.

Иначе жената на пръв поглед е симпатична, но щом мъжете бягат има нещо, което я прави непривлекателна. Не е физиката, не е образованието, не е професията, не е прическата, не е и котката.
Бре, съща Ванга... Joy и как разбра, че не тя, а мъжете бягат!? Stuck Out Tongue Winking Eye

# 739
Карамазов е класически красавец - не може да се сравнява с никой от участниците. А и с участничките))
Е кой ги срвнява?!
Май изчезна коментара със сравнението - явно пак се разчиства))

# 740
Вчера в квартирата на Зарко и Таня тя промълви нещо, че била направила фрикасе, обаче масата изглеждаше някак стерилна - имаше само някакви солети и чаши с напитка. Определено смятам, че прекарват там време само за снимките и после кой откъде е. Щото аз на семейната вечеря не слагам солетки на масата, а салатка...
Мисля, че вечеряха в един момент, имаше чинии с храна, държаха вилици и хляб, струва ми се, ама не съм съвсем сигурна.

# 741
"Аз ще дойда тук и с един багажник  слалета ,но нека цъфнат" - всички ,които имат лалета да се пазят -Светозар ще пълни багажник.Sweat Smile
Този е скандален , май ще надмине и Никифор по тъпотия и инфантилщина.

# 742
  • Обран бостан ;)

Говорех за конкретно тази снимка. Ще ме накарате да се науча да комбинирам и да качвам снимки.

Бре, съща Ванга... и как разбра, че не тя, а мъжете бягат!?

Ако бягаше тя щяха да я преследват.

# 743
  • Тра-ла-ла
Аз не разбирам защо една жена не е редно да има изисквания към мъжете и живота?! newsm78 Сега Юлия като е продавачка - трябва да си хване таксиджия ли? Сериозно?!

Започвам да си мисля, че някои съфорумки още от раждането са метнали око на правилните мъж и работа. Те никога не са имали кофти връзки и работят велики професии за минимум 3 бона заплата ....и по цял ден висят във форума  Whistling Или другата крайност - жени с ниско самочувствие се дразнят на жени с наличие на такова.

# 744
  • София
Говорех за конкретно тази снимка. Ще ме накарате да се науча да комбинирам и да качвам снимки.
Бре, съща Ванга... и как разбра, че не тя, а мъжете бягат!?
Ако бягаше тя щяха да я преследват.
Казах ти, Ванга... Joy
А не са ли я преследвали!? Въпросът е дали е искала да я стигнат... Wink

# 745
Скрит текст:
Специално за съфорумките, Мишето подстриган чака клиентки за масаж!
Скрит текст:

п.п Офертата и снимката са стари!
Ай! Тук прилича на Форчо. Иначе пък ми допада човека

Според мен повече прилича на В.Карамазов (Христо) от "Откраднат живот"

Такава безплатна реклама му направихте на човека, че ще му запълните графика за година напред. 

Ето го сравнението с Владо Карамазов.

# 746
Има нещо в Юлия, което не ми харесва. Малко злобна ми се вижда. И пак моите любими персонажи-необвързани на 35+. Как пък всичките й мъже били неудачници. Не вярвам. Имам такива приятелки-на 30+, все търсят и все няма принцове за тях. На едната й намекнах, че може проблема да е в нея, мне не било, мъжете били все смотани. Живот с родители на тия години, какво да кажа. Споделяла съм ви за моята теория, няма да мръдна и на йота 😀 Да живея на 36 с майка ми, която само ми повтаря "Време ти е, време ти е", хвърлям се от терасата, честно. Мишко-старо ергенче на 42. Мне.

# 747
  • София
Скрит текст:
Специално за съфорумките, Мишето подстриган чака клиентки за масаж!
Скрит текст:

п.п Офертата и снимката са стари!
Ай! Тук прилича на Форчо. Иначе пък ми допада човека

Според мен повече прилича на В.Карамазов (Христо) от "Откраднат живот"

Такава безплатна реклама му направихте на човека, че ще му запълните графика за година напред. 

Ето го сравнението с Владо Карамазов.
Мдаа, още един от бисерите на Бънди... Joy

# 748
Юлия е хубава жена, не смятам че не е привлекателна. Проблема й според мен има общо с отсъствието на баща й, което ще се види в бъдещите епизоди. Самото й изказване относно  мъжете неудачници в живота й говори точно за такава следа.

# 749
  • Terra incognita
Прочетох един коментар във фейса, че Лиско е две в едно- Коритаров и Милото. ( как се казваше този актьор, май Калин Сърменов, много неприятен тип).

Общи условия

Активация на акаунт