Женени от пръв поглед < II сезон > тема 7 /08.04 - 14.04/

• 67 855
  • 1 745
  •   1
Отговори
# 810
  • София
Човек може да има различни причини да среща кофти партньори в живота си. Което не винаги го прави също да е кофти човек. И не винаги причината е свръх голямо самочувствие или липсата на баща Crazy

"Кофти" е да наричаш публично мъжете, с които си била - "неудачници". Това по-скоро показва твоите неудачни избори.

# 811
  • Тра-ла-ла
"Кофти" е да наричаш публично мъжете, с които си била - "неудачници". Това по-скоро показва твоите неудачни избори.
И е срамно да си признаеш, че имаш неудачни избори? За това жените, често стават обект на домашно насилие...защото е срамно да си признаят, че са направили неудачен/кофти избор на партньор. А общестовото само чака да ги емне колко са тъпи и неудачни тия жени...

# 812
  • София
Неудачници, неудачници, ама тя какво е правила 36 години само с такива? Поне да беше родила едно дете, докато се мотае с тия неудачници. Не ме кефи нещо, не е конкретно това, нито това, че живее с майка си. Сигурно е съвкупност от тези неща. Изглежда ми силно неудовлетворена, изнервена, в същото време вяла.
За Мишо съм със смесени чувства. Не виждам какво се захванахте с дънковата риза - с какво да ходи един мъж според вас? Не ми изглеждаше мръсна, трябва да връщам епизода нарочно, а ме мързи.

# 813
  • Обран бостан ;)
От стилистите идва разликата , ще знаеш.Nerd

Ако ситлистите не променят външния вид защо някои жени дават луди пари за подобни услуги ?

Не приемам да се обвинява майката на Юлия за неуспехите на дъщеря си. Нито и е избирала мъжете, нито я е спирала да ходи. Права беше жената, че преди време повечето бракове са били такива. Пращат сватове (мачмейкъри), които питат родителите и ако получат утвърдителен отговор взимат момата и я задомяват.

Сега зодии, интереси, хобита, професии и накрая нищо. 

# 814
  • София
Джулая, тя не признава, че има неудачни избори, а определя всички бивши като "неудачници". Дали виждаш разликата?

# 815
Човек може да има различни причини да среща кофти партньори в живота си. Което не винаги го прави също да е кофти човек. И не винаги причината е свръх голямо самочувствие или липсата на баща Crazy
Това е така. Аз имах предвид по-скоро как всичките се оказаха под един общ знаменател - неудачници. Неудачник за мен е = лузър, човек без бъдеще като цяло. Ако е вярно, то проблемът си е в нея.
Иначе всеки е имал неуспешни връзки. Но ако си избираш все едни и същи партньори, то нещо в теб също куца.

# 816
  • София
Снощи имаше два момента, които много ме разсмяха:

1. Зарко каза, че е повече от ясно, че с Таня се познават от предишен живот

2. Юлия, като разбрала, че ще участва в предаването, първото нещо, което направила било да отиде на маникюр. И след това отишла да каже на майка си

# 817
  • Terra incognita
Ахаха, това с маникюра е много смешно. Сигурно беше някаква скрита реклама на маникюристката 😀

# 818
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
2. Юлия, като разбрала, че ще участва в предаването, първото нещо, което направила било да отиде на маникюр. И след това отишла да каже на майка си
Ами да - ако не споделиш с маникюристката или фризьорката, все едно нищо не се е случило.  Laughing

# 819

Не съм казала, че е кофти човек никъде. Но може би е объркана, има неподходяща среда или има друго обстоятелство, за което не знаем...

# 820
Една моя отдавнашна приятелка  (по-голяма от мен) на 39 години срещна "принца" и роди първото си дете, ожениха се и тя се премести да живее в чужбина при него. Така че не виждам какво лошо има в чакането и в това, че не е създала семейство с предишните си гаджета - явно нещо не е достигало. Може отначало да са се харесвали много, пък после да са се разочаровали.

# 821
  • Тра-ла-ла
Но ако си избираш все едни и същи партньори, то нещо в теб също куца.
Разбира се, че нещо куца и в другия човек. Но това казвам - не винаги трябва да е нещо гадно. Малко ли добри женички се хващат с мъже насилници. Да куцат им доста неща на тези жени,но това не ги прави отвратителни гадини, нали?!

Джулая, тя не признава, че има неудачни избори, а определя всички бивши като "неудачници". Дали виждаш разликата?
Ние виждаме/чуваме това, което ни излъчват в няколко минути. Или това, което са им навряли в устата. Ако беше казала " не случих на партньори" - пак щяхте да я емнете, ха на бас! За това се чудя как извадихте кристалното кълбо и от има няма 1 епизод разкостихте двамата нови участници, че и грозни сценарии написахте. А още нищо не сме видяли от тях.

# 822
На мен "не случих на партньори" ми звучи като кофти късмет и добро възпитание да споделиш причината за това защо си сам на 36, а искаш да създадеш семейство. Но неудачниците ме издразни определено. Дано да греша и мацката да е ок.

# 823
Една моя отдавнашна приятелка  (по-голяма от мен) на 39 години срещна "принца" и роди първото си дете, ожениха се и тя се премести да живее в чужбина при него. Така че не виждам какво лошо има в чакането и в това, че не е създала семейство с предишните си гаджета - явно нещо не е достигало. Може отначало да са се харесвали много, пък после да са се разочаровали.
Ами чудесно, радвам се за приятелката ти, но хайде да сме честни колко често се случва това. Жените като минат 33 и им става все по-трудно да срещнат "принца", затова често се задоволяват с жабоци , което не казвам, че е правилно, но е масово явление, защото за разлика от мъжете на нас ни цъка един часовник, който повтаря "Няма време".

И Юлето така писнало ѝ е вече да целува жабоци и се надява в предаването да ѝ намерят , ако не принц, то поне някой , който се доближава до такъв в представите ѝ.

# 824
Но ако си избираш все едни и същи партньори, то нещо в теб също куца.
Разбира се, че нещо куца и в другия човек. Но това казвам - не винаги трябва да е нещо гадно. Малко ли добри женички се хващат с мъже насилници. Да куцат им доста неща на тези жени,но това не ги прави отвратителни гадини, нали?!
Ако се хвана с един насилник, добре. Ако все такива си ги намирам, дали е малшанс?
Далеч съм от определението отвратителни гадини, но понякога човек сам си е виновен Peace

Общи условия

Активация на акаунт