Женени от пръв поглед < II сезон > тема 7 /08.04 - 14.04/

• 67 954
  • 1 745
  •   1
Отговори
# 900
  • Terra incognita
Голяма фукня, Артекс- Мартекс. Някой с Бентли или  последната S класа с всички ексрти няма ли да се включи? Да го спомене ей така, случайно...

# 901
Голяма фукня, Артекс- Мартекс. Някой с Бентли или  последната S класа с всички ексрти няма ли да се включи? Да го спомене ей така, случайно...
Оф, мани. Не мога да се похваля, защото някакъв завиждащ хейтър ми е надрал Мазератито и сега чакам да ми го подновят с ново. Налага се да ползвам Астън Мартин-а. Не се живее така! Мъка, реве ми се! Срам ме е да ме виждат по улицата с поръчков Астън Мартин от миналата година!

# 902
Голяма фукня, Артекс- Мартекс. Някой с Бентли или  последната S класа с всички ексрти няма ли да се включи? Да го спомене ей така, случайно...
Ама в реален мащаб и да е негово, не просто да вози шефа Grinning

# 903
  • Terra incognita
Изгледах промото и видях роклята на Юлия. Много хубава фигура, но защо избра този модел при положение, че няма /предполагам/ финансови ограничения от продукцията при такъв огромен избор, за мен е загадка. На мен ми изглежда евтина роклята, без да съм някакъв особен разбирач де....
Защото маман е избрала роклята, за това 😀
Donna Paulsen, ти ли даде Мазератито на Форко, да си направи фотосесия? Признай сиииии

# 904
Скрит текст:

Голяма фукня, Артекс- Мартекс. Някой с Бентли или  последната S класа с всички ексрти няма ли да се включи? Да го спомене ей така, случайно...
Оф, мани. Не мога да се похваля, защото някакъв завиждащ хейтър ми е надрал Мазератито и сега чакам да ми го подновят с ново. Налага се да ползвам Астън Мартин-а. Не се живее така! Мъка, реве ми се! Срам ме е да ме виждат по улицата с поръчков Астън Мартин от миналата година!

Напомни ми за Евгения Банева, която плачеше за откраднатияМайбах и призоваваше към съчувствие. Толкова сълзи съм изляла за тая жена, сърцето ми се скъса от мъка. 😢 Дано се възстанови от преживяното в затвора, ще има време. 🤭

# 905
  • Terra incognita
Пиете ли? Айде наздраве за младоженците. Тази вечер какво е виното? Май нещо горчи🤪🍾🥂🍾🥂

# 906
Ох, аз вече говорих по темата за живеене с родителите, ама... Тая мода за живеене самостоятелно, та ако ще и съседи да сте с ваште, ми се струва, че идва от Америката, където пък това е старателно вменявано на хората (като най-правилно)

Много често живеят с родителите си в Америка,така че търси модата от др место

# 907
Пиете ли? Айде наздраве за младоженците. Тази вечер какво е виното? Май нещо горчи🤪🍾🥂🍾🥂
Наздраве! На мен ми е интересно Ивана ще намери ли халката.

# 908
  • Брюксел / София
‘Айде сеирът започва:)

# 909
  • 221B Baker Street
Простооо, голяма мъка да ги гледам тия матчмейкъри...

# 910
Бело и бая горчивко..Ама подозирам, че сватба ще глЬодаме следващата седмица.

# 911
Егати лЯйфкоуча, егати и изказа....порутен блок ..а вътре кич.

# 912
Чантата ѝ от aliexpress, иначе се присмива на хората че живеели в панелка

# 913
Сега гледам и не ми изглежда да й е мазна косата. Лъскава е, има разлика.

# 914
А тоя коментар: телевизорът е твоят интимен партньор???!

Общи условия

Активация на акаунт