Женени от пръв поглед < II сезон > тема 7 /08.04 - 14.04/

• 67 628
  • 1 745
  •   1
Отговори
# 1 260
Ева и аз не си я представям с Мишо, а с Лисан Жълтопаветника.  Mr. Green

# 1 261
  • густо майна Филибето
Хахах, ще ме уморите с тия котки. И аз съм на мнение, че домашна и единствена котка може да мине и без име. Те даже на мац пис не се отзовават, защото храната им е винаги заредена. Имах такава, и от няма и къде я кръстих Маца. На мен определено ми липсва въображение, защото моите са производни на "Котка" -  Котана, Писан, Писанка... Чак като ги прехвърлих, започнах да им мисля други имена, за да обясня кой именно е свършил беля. Например бялата е Бела Grinning  И нямат нищо общо с характера на стопанина, всеки има собствен и неповторим и проличава още от втори-трети месец. Заради характера ММ е кръстил единия Казан. Joy Спирам, че много се разкрих.

Столът е международен проблем Grinning

# 1 262
Моля някой ако може да качи серията, защото съм в чужбина и през нова плей не става. Много благодаря. Понеже и за затворената печка изтървах, ама детето трябва да се изкъпе и изтървах...

# 1 263
Моля някой ако може да качи серията, защото съм в чужбина и през нова плей не става. Много благодаря. Понеже и за затворената печка изтървах, ама детето трябва да се изкъпе и изтървах...

Заповядай:
https://www.dailymotion.com/video/x75n0b7?playlist=x6aukz

# 1 264
  • София
Лисун се е изявявал редовно в Скат по темата с мюсюлманите. http://www.skat.bg/products.php?type=6&genre=2574
Гост:    Светозар Филипов - потомък на Екзарх Антим Първи
https://www.youtube.com/watch?time_continue=436&v=VUV1eryqLNg

# 1 265
Светозар Филипов - потомък на Екзарх Антим Първи
Това трябва да предизвиква респект и уважение! ooooh!

# 1 266
Нали писах какво му е потомството - сестра на Антим е негова пра баба... На девер ми Петко, зълвин син.

# 1 267
  • София
Mama_Nana По принцип се изписва професия под името на госта, ама...Rolling Eyes

# 1 268
Зари като гледам живее в къщата на Антим. Той затова не я ремонтира, тя е архитектурен паметник

# 1 269
Като стана дума пак за подредения гардероб - най-големите психари имат най-стерилните и подредени къщи. Не знам какво трябва да означава репликата към Мишо малко да си поразчисти....ергенска квартира е това, не е аптека.

Айде, поредния стереотип. Подредените хора били психари.
И като е ергенска квартира, трябва да е кочина ли?

Айде поредният непрочел, неразбрал, но бързащ да се изкаже. Я пак прочети. Кое от болднатото съм написала?

# 1 270
  • Брюксел / София
Mama_Nana По принцип се изписва професия под името на госта, ама...Rolling Eyes

Ама, на Андрешко професията му е такава: да се големее, звездее и т.н. нали е аристократ по душа и жълтопаветник?! (ирония) Каква професия, какви 5 лева, той не работи, той просвещава невежите плебеи:)

# 1 271
  • Обран бостан ;)
Столът е международен проблем Grinning

Аматьори.

Виждал съм купчина от 500 въшкарника (зимни военни униформи) носени без прекъсване 5 месеца. Беше висока над 2 метра и миришеше така, че врабчетата спряха да кацат на дървото в съседство.

# 1 272
  • София
Стига, де! Моята котка се казва Котка.
И аз имам "столът". Което си е направо чудесно, защото преди си имах " Пътеката" (за бягане).

# 1 273
  • София
Относно Таня и Светозар, тези мач мейкъри замисляли ли са се, че ако на тази жена и се върне заболяването каво ще причинят на този човек, да се срещне два пъти с този ад. Зарко е лигав и недодялън. Интелгиентен е, но безкрайно неориентиран за правилно поведение. Таня от своя страна като учителка в детската градина. Постоянно го гледа строго, страх я е да не каже нещо "накриво" , и това не го намирам за особено правилно.
Shocked

Т.е. ако се върне заболяването на Таня, да не жалим нея, а него... така ли!??? ooooh!
Хич не се притеснявай за Заре... ще се спаси одма и ще чурулика на някоя друга, но Таня ще е сама на пангара... не дай Боже...  Praynig

И шъ тъ замола, ако обичаш, дай семпъл пример за неговата интелигентност, че аз лично нещо се затруднявам...newsm78 newsm78 Thinking

# 1 274
Този Светозар - потомък на Антим Първи ми е точно като "Антонио Ресио - търговец на едро, не чистя риба". Дали някога ще спре да го навира толкова в лицето на хората, едва ли..

Общи условия

Активация на акаунт