Женени от пръв поглед < II сезон > тема 7 /08.04 - 14.04/

• 67 569
  • 1 745
  •   1
Отговори
# 1 410
Честит рожден ден на Амбър! bouquet

# 1 411
Честит празник, Амбър!

# 1 412
  • Terra incognita
Честит рожден ден, Амбър! Само здраве и късмет ти желая 🎂🍾🥂
Още една овенка, не се чувствам сама 😀

# 1 413
Вики, сложи и мен в това число

# 1 414
  • Обран бостан ;)
Всъщност и аз много говоря против мачмейкърите, но като се замислите- върху тях може също да се оказва натиск- да вземат този или онзи за безплатна реклама, друг защото е познат на някой от екипа, трети заради шоуто. Според мен при всяка двойка са имали един задължителен, а другия е търсен с цел по интересно развитие на взаимоотношенията за зрителя.Като се замислите и Мишо се нуждае от реклама-след това участие много хора ще знаят вече за него!

Аз също не упреквам екипа. Даже в едно от първите си мнения казах, че това е максимума, който въпросните жени могат да очакват от подобен формат.

Екипа ако искаха да запазят мнението, че са професионалисти вместо да обясняват колко са съвместими кандидатите би трябвало да кажат:

От явилите се мъже този е най-вероятния кандидат, който няма да отхвърли жената.

И толкова.

Двойките се разпаднаха основно заради неудовлетвореността на жените от мъжете, които са им избрали. Ако беше обратното т.е. мъжете да бяха отхвърлили жените в двойките дискусията в темата щеше да е корено различна.

# 1 415
  • София /Абсурдистан
Е нали никой не е очаквал сериозно, че точно формата ще му намери половинката.Още повече напълно непознат човек. То как да стане така.
Продължавам да смятам, че на кастинг са се явили твърде малко хора и е нямало от какво да се избира. Тук някой писа, че всичко било без заплащане, което оправдава липсата на кандидати.

# 1 416
  • Terra incognita
Ма, молА си се. Кандидатите трябва да се чувстват богопамазани, че са имали допир до такива светила, тесни специалисти в областта на свстовничеството и псих(аро)терапията. Даже те трябва да им платят, задето тези полубогове са склонили да рязговарят лично с тях.

# 1 417
Честит рожден ден, Амбър! Само здраве и късмет ти желая 🎂🍾🥂
Още една овенка, не се чувствам сама 😀
Благодаря!Много сме ,силни сме Joy

# 1 418
Амбър, да си жива и здрава! bouquet Късметът да е винаги с теб и да сбъднеш мечтите си! Hug
Това предаване повече изнервя и натяга зрителите, отколкото да му създава приятни емоции. Ако са търсили рейтинг са го постигнали, но отрицателен (не по гледания, а по оценка на предаването) А можеше пак да имат рейтинг, хората да са по-развълнувани, да следят с интерес, да им е приятно да гледат, да очакват нещо хубаво, да има смях, закачки, емоции... Не стават тези "специалисти"
Вече се чудя и дали подбраните не са с връзки някакви, за да избутат читавите кандидати. Не може толкова захлупен народ да сме.
И не мисля, че са спечелили нещо и натрупали опит. Такъв няма и не виждам някой да се обогатява с нещо. Напротив само негативи , освен безпатното пътуване и булченските рокли. Но..сега следват разводи, разкарване , притеснение, най-важното е, че имаш вече брак зад гърба си, било и то формален. Е за Валилена може да е плюс това, да се води разведена все пак, но за другите...пък и мечтата била да се види в сватбена рокля, на майка и също. Е, видя се!
Никой не спечели-нито участниците, нито зрителите, нито продуцентите, да не говорим за "специалистите".

# 1 419
Амбър, честита да си!  💐💐💐

Аз пък мисля,че продуцентите най-много спечелиха. Вдигна им се рейтингът. Предвид,че няма да има Брадър, явно си търсят друго прасенце касичка..

# 1 420
  • Terra incognita
Сега остава да пуснат нов сезон и на Фермер търди жена.

# 1 421
Сакън! Като се сетя за един Маринчо и ми се придрайфа..

# 1 422
Амбър, чести рожден ден! Всичко най-прекрасно ти желая! Tada Flowers Hibiscus

Добре си е предаването, все пак се води социален експеримент. "Специалистите" доказаха, че в 21-ви век не става с просто сватовничество. Simple Smile
Сезона е  неподходящ, не трябва да започва зимата. Пролетта е чудесен старт за предаването. Ражда се надежда, нов живот, свежест, птички и пчелички.
Тогава и Никифор щеше да ѝ се види на Василена като синеок принц, а тя на него - Принцеса Сладкодъвка.
Мери ще е мургав мистичен ориенталец, а Ванчето разцъфтяваща звездица.
Лиско ще е събудил се от зимен сън палав Мечок, разтапящ сърцето на Ледената Кралица.
Романтика и розови венчелистчета...А и къде-къде е по приятно да отидеш на екскурзия през пролетта. Wink

# 1 423
  • Terra incognita
Аа,щото, пък, Ванчето хич не е мургава Grinning
Някой беше споменал, че е била част от някакво си трио Карамел. Направих справка в Ютюб, но не останах впечатлена Smiley

# 1 424
  • 221B Baker Street
То, какво да се впечатлиш! Те всички са като клонинги, които си развяват задника и циците навсякъде. Всяка жена има задник и цици, кое му е впечатляващото, не знам...

Общи условия

Активация на акаунт