Женени от пръв поглед < II сезон > тема 7 /08.04 - 14.04/

• 67 481
  • 1 745
  •   1
Отговори
# 1 590
Евче, мацко! Ако четеш тук, снимай си гардероба и плюшените играчки, за да те анализираме по-добре.
 Ха ха ха

# 1 591
Момичета, днес е мой ред да ви почерпя!

# 1 592
  • Terra incognita
Честита да си, Tamarau 🤗🥂🍾🎂

# 1 593
Честит рожден ден! bouquet

ей много овчици в темата беее Mr. Green

# 1 594
Честито! Тази четвърта двойка сякаш е експеримент на експеримента за тия от предаването, защото подхода им е друг тука, точно обратния на тези излъскани и лустросани образи Форчо и Светозар. Според мен Светозар даже е безработен.
Миналият сезон ми направи впечатление как Милена започна да флиртува със Стефчо, когато му отиде за оглед в къщата, то беше усмивчици, кокетиране, ужасно впечатление за един специалист направи, нищо професионално не се видя. Сега Ева също в дома на Мишо се държа неадекватно, има го момента на непрофесионалното отношение. Направо са си трагедия всички в предаването.
А вие всички, които коментирате за обикновените жени, колко от вас познават необикновени, да жонглират с кариера, деца, мъж, семейство Simple Smile

# 1 595
Честит празник Flowers Hibiscus
Тази госпожа я разкостихме Simple Smile

# 1 596
Но пък могат да влязат в темата и да се изфукат колко са самостоятелни и независими.
Колко да са самостоятелни и независими... Апартамент наследство от роднина или на съпруг/приятел... Другия вариант на изплащене, което ще изплащат цял живот и ,което към момента на писане не е тяхно... Иначе всички тук са много амбициозни,успешни,самостоятелни ,нооо имат достатъчно време да губят време по форумите...

Някой беше писал, че спорта давал на Юлия самочувствие и е много прав !! Спорта не е само едната визия.Той е воля и дисциплина, с която малко хора могат да се похвалят !!

# 1 597
За самостоятелното живеене , тъй като се обсъждаше много, си е просто до възможности. Малко са хората, които искат да живеят с родители, баби и т.н, но да си самостоятелен си има доста доста висока цена. В момента едностайно жилище в София под 500 лева няма, без сметките. Апартамент с една спалня и хол започва от 600 лв нагоре. Ако заплатат ти е в порядъка на 1000-1500 лв, няма как да стане или поне ще е много трудно, на ръба на оцеляването и няма смисъл,  докато нямаш сериозен партньор. То е малко параграф 22, защото пък как да намериш такъв, ако нямаш удобен терен Simple Smile Във всички европейски столици е много трудно някой да живее сам под наем, в самостоялно жилище, хората се комбинират, за да делят разходите.
Мачмейкърката ми се струва само за пълнеж-лъха на непрофесионализъм и посредственост от всякъде. А и на 43 без семейство ..и без да е създалава такова някога, да се занимаваш прогесиално с мачмейкинг, ми се струва несериозно. но е ясно де -видяла е жената ‘ниша’ , направила сайт, възползвала се.

# 1 598
Много млади хора се комбинират със съквартиранти в по-големи жилища и пак не живеят с родители и баби в същия град. Не ми казвайте, че е едно и също да живееш с баба си и с хора на сходна възраст.
Не мисля, че отделянето от родителите се ползва за хвалене във форума, както го определиха тук. Просто има хора с различни потребности и мироглед.
И не всички разширени семейства - родители, баби и дядовци, брат и сестри, се ширят в четиристайни апартаменти. Масово се живее в доста по-малки жилища и все някой спи в дневната.

# 1 599
Честит Рожден Ден, Tamarau!
Жива, здрава и много любов!🍀🍀🍀💖💖💖

# 1 600
Много млади хора се комбинират със съквартиранти в по-големи жилища и пак не живеят с родители и баби в същия град. Не ми казвайте, че е едно и също да живееш с баба си и с хора на сходна възраст.

А мислиш ли, че ако въпросната Юлия се беше наблъскала на квартира с някоя съквартирантка в една стая, тук във форума щяха да й ръкопляскат ?!! Повярвай, ефекта щеше да е същия !!

# 1 601
  • Тра-ла-ла
Юлия е на 36 г. Колко съквартиранти на сходна възраст ще намери? Или да си търси студентки, дето днес са в тази квартира, утре им хрумнало друго, на третият месец си хванали гадже, на 4тия се върнали в родния град, с непостоянни доходи...

# 1 602
Юлето е на 36, тя е изпуснала момента да заживее самостоятелно.
От семейството си, ще се премести да живее с гаджето/съпруга си. Според мен тя вече има изграден битов модел, който направо ще прехвърли в новото си семейство. Не казвам, че е лошо, но не казвам, че е добро да нямаш малко самостоятелен опит.

Имам си лични наблюдения върху мъже и жени, живели дълго или живеещи  с родители и баби. Те не са лоши хора, но си имат някои специфики, които за мен са придобити от съжителството с различни поколения.

# 1 603
  • густо майна Филибето
На някой незнайно защо му е важно Юлия да няма хобита, и бута разговора в тази посока. Спорта не е ли хоби? И аз не разбирам отброяването на упражнения, но за правещите го си е като да се занимаваш с танци, или да висиш часове тихо с въдица в ръка. Дадоха десетина минути за последната двойка. Кой би опознал някого за пет минути?  Акцентираха на котката и "стола", все едно това е определящо за човека. Спял на студено Мишо. Ами на студено ще спи, ММ ходи цяла зима по къс ръкав, а аз блуза и грейка.  Той спи с тънко одеало, аз се завивам с юрганче. Е, и? Ожениме се Simple Smile

Не можах да я изслушам до край тази Ева да ми обяснява как избирам в кой да се влюбя. Колко ли струва тази лекция? Избирам кого да харесам, но в кой да се влюбя нямам никакъв контрол.

# 1 604
Честит рожден ден и от мен! Simple Smile

Всъщност и аз имам доста екстремни мнения за хората, които зарязват близките си и не се сещат за тях, а като остареят ги изпращат в старчески дом и това им изглежда нормално... Но няма да ги описвам подробно, защото не искам това да се обсъжда 10 страници. Има си други теми (в които не пиша, защото не искам). Освен това мисля, че е просташко да си налагаш мнението, все едно, че е факт Simple Smile

Не вярвам, че които и да било от участниците са правили секс. Не вярвам, че те самите приемат сериозно предаването. За миналия сезон - през самото предаване само Антония и Наско консумираха брака си, след края - Светлана и захиления, докато разбере какъв е той.

Общи условия

Активация на акаунт