Женени от пръв поглед < II сезон > тема 7 /08.04 - 14.04/

• 67 479
  • 1 745
  •   1
Отговори
# 1 620
Това, че някъде е традиция да живеят амнайсе хиляди човека под един покрив, не означава, че е готино. Аз лично не мога да живея с други хора, просто се изприщвам, като си го представя. Под един покрив си искам само мъжа и детето.

# 1 621
Аз също не мога да си представя1 че ще живея с предишното ми поколение. Да не казвам голяма дума де, че оня отгоре много обича да се смее. Но докато имам възможност бих си го спестила.

# 1 622
Не съм казала, че винаги е хубаво; а и не говоря от личен опит, защото за съжаление нямам голямо семейство. Подкрепям приемствеността и традициите - харесва ми когато децата и внуците приемат бизнеса или професията на предходните поколения, когато не им се налага да търсят работа в друг град или държава (защото са бедни) и когато семействата са сплотени.   
Ако ще сравняваме сериали - начина на живот в семействата, показан в турски, индийски и подобни сериали, ми харесва много повече от този в американските (техните семейни взаимоотношения ми изглеждат студени и гадни).

# 1 623
Пример са и децата на Таня. Дъщеря и се е развела, прибира се при мама,  брат и се е разделил с приятелката си, прибира се при мама. Нормално е. Но да е временно. Инак мама трябва спешно да се жени и да ходи по фиктивни квартири.

# 1 624
  • Варна
Пример са и децата на Таня. Дъщеря и се е развела, прибира се при мама,  брат и се е разделил с приятелката си, прибира се при мама. Нормално е. Но да е временно. Инак мама трябва спешно да се жени и да ходи по фиктивни квартири.

Така е, защото някои родители не се усещат, кога трябва да спрат, да дондуркат децата си.

# 1 625

Така е, защото някои родители не се усещат, кога трябва да спрат, да дондуркат децата си.

# 1 626
Нито една от участничките няма да си кани никого за секс...къщите на Таня и Ивана също са пренаселени,а у Васка не може , щото тати не дава....и щото детето ще види....Така, че проблема не е само при Юлия, успокойте се !!
Да де, ама Юлето не го мислете)) То ще ходи в къща и хем ще я масажират, хем ще и свирят и пеят)) Така погледнато, тя си е добре. Ще видим))

# 1 627
Таня е с халка.

# 1 628
  • София
Аз нещо не ги виждам заедно Юлия и Мишо(предвид инфото ,че са заедно отпреди формата),прекалено са ми различни.
Инфото не е, че са "заедно отпреди формата", а че се познават, вероятно от Фейсбук комуникация. Може реалната им среща на живо наистина да е в предаването.

# 1 629
  • София
Тука явно на повечето децата са малки.
Ама реалноста е друга.
Аз сега ще си оставя 20 годишните син и дъщеря на улицата щото трябва да се оправят сами ли? Ама точно никога.
Когато имат семейство да му мислят. Нито искам зет, нито снаха у дома.
Но докато дойде това време могат да живеят в бащиният си дом, и хич не ми пука какво ще каже бг мама, ако ще и 30 да ударят.

# 1 630
  • софия
След като имам семейство, не бих живяла с друго поколение. Дори и да нямам мъж, не мисля, че бих живяла отново с майка ми. Както и не мисля, че бих искала детето ми, когато се задоми, да живее с нас. До тогава, ако иска, нека си живее вкъщи. Но Юлия няма нито дете, нито сериозна връзка. Нещата са различни преди и след като създадеш семейство.

# 1 631
Явно правилното е ако дъщерята сподели, че иска да се махне от бившия си, майката да я прати в кризисен център.

# 1 632
  • Пловдив
Добре де на 36 не могат ли да си намерят съквартирантки. Има и момичета дошли в по-големия град от по-малък, или от село. Да се съберат там 2-3 пък да си поемат заедно комуналните разходи. Така хем ще е сама Юлето, хем няма да ѝ излиза твърде скъпо.

# 1 633
  • Тра-ла-ла
Темата е нагледен пример как едни клюки/лъжи/догадки, повторени 10 пъти - стават истина. Таня си търсила мъж с апартамент, за да останат децата й в нейния. Юлия и Мишо се познавали от преди това. Юлия работила в ДМ продавачка. Другите щуротии не ги помня.  Crazy

# 1 634
  • София
Тук по-скоро въпросът е дали децата се чувстват добре да живеят с родителите си да кажем след 25.
Скрит текст:
Живея отделно от 14 годишна, когато отидох да уча в друг град. Да, беше належащо, заради специалността, която си избрах, но пък се научих на отговорност от малка. От както работя (1 курс студентка) се преместих на квартира с приятелка и започнах да си плащам сама наема, разчитала съм и на родителите си, но само в краен случай. След университета се преместих сама на квартира, а когато отношенията с тогавашния ми приятел станаха сериозни той се нанесе при мен, защото живееше... хм, да - с родителите си. 😉 След раздялата ни пак се преместих, пак сама. Честно казано не е лесно да покриваш сам всички разходи, лишавам се от някои неща, които приятелки живеещи при родителите си си позволяват, но предпочитам да си плащам цената и да не се съобразявам кога кой да поканя на гости и колко да остане, защото сме в Дядовата ръкавичка. Та по този въпрос всеки си има мнение съобразено с преживения опит.

И да се върна на предаването - Юлия от видяното ми е симпатична. Натъртването на образованието, жилището и котката беше търсен ефект от продукцията и предвид дискусията тук,  са си свършили работата.

Общи условия

Активация на акаунт