Тя ми писа

• 8 317
  • 98
  •   1
Отговори
# 60
Не вярвам много на цялата история. Има откачалки, да, но и мъжът е дал някакъв повод. Иначе нямаше да се стигне дотук.

# 61
  • Бургас
вчера сутрин ми писа жена, която твърди, че има нещо общо с мъжа ми. Твърди, че съм била пречка за тяхното безоблачно щастие и такива неща. Бях забелязала напоследък, че той прекарва време на телефона си и се стряска, като заек, когато му пишат, но реших да изчакам да видя как ще се развият нещата, до вчера сутринта, когато тя с цялата си наглост ми заяви,ч е аз им преча.
Човек чува, това което иска да чуе. За свое добро, авторката не трябва  да се утешава с някои коментари, а да изостри бдителността си. Повечето изкараха писалата луда и неадеквана. И наистина само една психотичка би си въобразила и съчинила такива неща, без да има повод и основание. Но пък мъжа би ли си писал толкова време с подобен индивид? Каквато и комуникация и намеци да е имало, те са прерастнали и продължили в някаква заигравка. Заигравка с луди, кой прави? Никой, нали?! Продължителността и обхвата на заигравката не са ясни, признанието може и да е половинчато.  Всичко може да е  - от нищо съществено, но нещо със сериозен потенциал. Като чета, доста си е повярвала въпросната...

# 62
  • София
Що така избирателно помните, се чудя?
Мъжът ѝ е показал чата и там е пишело, че нищо не може да очаква от него, защото обича жена си и няма да я остави.
Реално, имаме писане+ изясняване че повече не може да се очаква.
Да прехвърляш собствените си страхове върху нечия друга глава и нечии други отношения, някак не е редно, но всеки с настройката си.

# 63
Да, но това не пречи да са имали някакви отношения вече според мен. Много мъже не оставят жена си, защото са се заиграли с някоя друга нетрайно.

Представете си себе си - напълно сте невинна, но някакъв ви досажда по фейса, и вие му обяснявате, че никога няма да оставите мъжа си? Няма ли просто да получи пълен игнор и толкова.

# 64
Не всички лудости си личат при чатене, някои хора се проявяват при определен спусък, в случая отхвърляне. Попадала съм на такива мъже, на пръв поглед нормални, разговорът върви, но ако го настъпиш става страшно и чак се чудиш откъде ти е дошло.

# 65
Мъжът ѝ е показал чата и там е пишело, че нищо не може да очаква от него, защото обича жена си и няма да я остави.
А защо си сигурна, че е нямало и реална изневяра?
За да се стигне до "Ти заслужаваш повече от жена си,  в този живот трябва да бъдеш егоист и да вземеш всичко, което можеш, ние можем да бъдем щастливи...!" и т.н., едва ли си ги е въобразила само от някой и друг чат.
Репликата ".....казах ти, че нищо не можеш да очакваш от мен, знаеш, че обичам жена си и няма да я напусна!" я казва всеки кръшкач, който хем си иска "уюта на дома", хем тръпките навън.

# 66
  • София
В нито едно от двете твърдения не си сигурна- и двете са просто твои предположения.
И ти не можеш да бъдеш сигурна, че всичко което мъжът ти ти казва, е така, но предпочиташ да му вярваш, нали?

А в поста си направо обрисуваш картина на жестока изневяра, че и аборта намесваш, че и какво щяло да стане след 10-15 години......което вече не е коректно и от никаква полза не е за авторката.

# 67
  • Бургас
 Той й е изпратил само усмихнато емотиконче, тя си въобразила че ще й предлага брак. Честно, каква е вероятността?!  Отрязал я бил в чат, който показал. А преди това колко чата и какви са били, не е ясно -няма й да стане. Аз искрено пожелавам на авторката да е само временна криза, както и да не е твърде наивна. На моя приятелка беше писал мъж, който твърдеше, че неговата излиза с нейния. Тя до последно /с месеци/ вярваше на уверения, че всичко е конспирация на луди и завиждащи и пр.Действието се развива в Англия. Прибра се да изкара книжка тук, след няколко месеца се върна и какво да завари - онази се нанесла в къщата й. 

# 68
В нито едно от двете твърдения не си сигурна- и двете са просто твои предположения.
Скрит текст:
И ти не можеш да бъдеш сигурна, че всичко което мъжът ти ти казва, е така, но предпочиташ да му вярваш, нали?

Естествено, че са предположения, тя и авторката идея няма на какво да вярва, също предполага.
Напълно е възможно той наистина да е попаднал на откачалка, въобразила си нещо след няколко изречения, както и да се е стигнало да реална изневяра, дала й повод да си мисли за нещо повече.
Обаче, фактът, че той се е заиграл и е дал поводи, си остава.
За мен това е притеснително, не как ще реагира другата..тя е следствие, първопричината е той.
Скрит текст:
А моят мъж се е доказал в годините, не се е налагало да го анализирам на 2-3 година от брака ни.Не разбирам защо го намесваш....Но, ако беше се заигравал така още на 1-2 година от брака ни, едва ли щяхме да сме заедно 30 години, доколкото се познавам.

# 69
Оо не може да си представите какви жени има и какви надежди и очаквания могат да имат от един разговор,който е губене не време от другата страна. Ако отношенията с мъжа ти се развиваха ок нямаше да се занимава да ти пише.

# 70
  • Насред хаоса
Ако в случая на мястото на мъжа беше авторката, да речем, вероятно щеше да кажеш, че това не може да се случва, ако тя не е провокирала и докарала дотам даден мъж. Същото смятам и аз в случая, но за него - за да се приеме толкова насериозно другата, значи е имало въз основа на какво и това е дошло от мъжа. И като е видял, че нещата се усложняват, е решил да "изяснява".

# 71
  • София
Да кажем, че съм била от другата страна и затова ме съмнява, че тази жена ей така, съвсем НЕОБОСНОВАНО и на своя глава е решила, че този мъж не е за Вас

# 72
Aз пък познавам хора, които от 2 приказки си изфантазират цял роман. Включително имах такава съученичка. Веднъж си седим и тя обяснява как еди кой си я гледал с изпепеляващ поглед и видно имал симпатии към нея. Аз го гледам - човека си блее. Ама тя убедена, че хвърчат искри и ако я питаш, ще ти каже, че въпросния има чувства към нея.
Има си хора, които живеят във фантазиите си.
От дреболии доизграждат цял паралелен разговор, нямащ нищо общо с реалния.
Дори не са точно "луди", просто с доста объркана представа за сигнали и жестове.
Нищо чудно мъжът на авторката да си е писал нещо с тази и да са обсъждали едно друго, дори да е имало лек чат-флирт, а в нейните очи всичко да е прозвучало като нещо по-сериозно.

# 73
Така е, няма спор. Но лек чат - флирт още в началото на брака също не е много весело преживяване. Естествено не сме там, че да знаем какво е всъщност. Авторката ще си реши и щом са й добри отношенията с мъжа й, къде е проблема.

# 74
  • София
Права си.
Аз тук като чета какви фантазии се вихрят по темите, на моменти ме втриса. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт