Тя ми писа

• 8 325
  • 98
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Злоба на неуспяла любовница. Защо ѝ се връзваш?

# 16
Явсно и двамата минавате през кофти период за мен най-важното в момента е да се фокусирате отново лека полека да изградите тази връзка, която сте имали преди. Той е съжалил и предполагам е говорил с разкаяние, и аз му свалям шапка за това, което е направил, че се е спрял и е казал да не живее в илюции, това наистина е мъжка постъпка, въпреки това през което минавате не е спрял да държи на вас това е много хубаво! Изградете постепенно тази връзка, която може би в момента е или охладняла леко или от самата рутина от битието се е занемарила. Що за наглост от тази жена мале мале, пречела сте и....пречката е тя глупачка. Блокирайте я и избощо майната и...
Изградете на ново точно това, което явно ви липсва. Успех!

П.С. оставете я да си живее в очевидно глупавия свят, явно е от жените на лекия бранш.

# 17
  • София
Тази жена я е яд, че е отблъсната от мъжа ти. Може би си прави илюзии, че ако успее да ви раздели, той ще изприпка при нея. Не й се връзвай. Не й позволявай да постигне целта си. Ако продължава да ти пише подобни неща, можеш да подадеш оплакване както и по-горе някой те посъветва. Даже не знам дали има вариант двамата с мъжа ти да подадете оплакване, но ще е супер така, за да й натриете носа.

# 18
Бих заминала на дълга почивка САМА.
Нито с нея ще се занимавам, нито него ще го мисля какво го е накарало да си пише с друга жена.
Като се върна и ще си проличи кой за кого и за какво е бил пречка.

# 19
  • Най-красивата страна
Ако това е само чат и той я е отрязъл,ако не са се срещали и не е изневерил,просто игнорирай женицата и не се занимавай повече с нея.
А на Мунчо хубаво да му натриеш носа...

# 20
Тя откъде е взела информация за теб и ти пише?
Бих се притеснила за сигурността си, откачалките може да са много опасни.

# 21

Някой по-горе също беше питал. Запознали са се, когато той е бил на по бира с негов приятел и моя позната е седнала с тази жена в същото заведение да хапнат. Моята позната е поздравила мъжа ми и от там би трябвало да ви се изясни откъде ни е взела профилите и цялата лична информация, с която разполага.

# 22
Още по-страшно става. Някаква жена вижда в заведение непознат мъж, познат на нейна позната..... после разравя фейса на познатата, намира мъжа и почва да му пише..... след това пише и на жена му.
Признавам, че ако това е истина, доста ще се притесня за сигурността си. От страх, за другото няма и да се сетя.

# 23
  • София
И на мен ми навява малко асоциации с психо трилър сцената със запознанството и последвалите контакти. Тази жена май ще се окаже откачалка.

# 24
Скрит текст:

Някой по-горе също беше питал. Запознали са се, когато той е бил на по бира с негов приятел и моя позната е седнала с тази жена в същото заведение да хапнат. Моята позната е поздравила мъжа ми и от там би трябвало да ви се изясни откъде ни е взела профилите и цялата лична информация, с която разполага.
Тази твоя позната има ли представа за познатата си дали е с всичкия си ?
Вярно заприлича на "Сталкер".

# 25
Другата жена явно е ядосана. Вижда, че мъжа ти е свестен и го иска на всяка цена. Дори не може сама да направи сметка, че след като той не я иска, няма смисъл да продължава.

Игнорирай я, блокирайте я и си гледайте живота. Ако желанието ви е за бебенце, пробвайте отново.

# 26
  • Варна
Хората споделят много в социалните мрежи. Пишат се обвързани с еди кой си и даже не е нужно да ровиш.

# 27
  • София
Блокирането е лесно, но какво правят, ако сталкерката им позвъни на звънеца вкъщи?! Simple Smile Не се знае мъжът и колко информация и е споделил.

# 28
Никой не ти е дал съвет - как да преодолееш обидата, болката. Аз също не мога да дам такъв съвет. Но ми направи невероятно добро впечатление начина, по който се е държал съпруга ти - откровен, без криене и шикалкавене. Наблегни на това - загледай се в него и оцени мъжа в него, това, че държи на теб. Има топки да застане пред теб - без да крие, извърта ... Тази откровенност(по друг повод), за съжаление, не открих в моя съпруг. И за това се възхищавам на твоя.
 Казваш, че си простила. Но в душата ти не е така. Когато простиш истински, ти сама ще усетиш колко леко ти става и ще забравиш всичко. Просто ти трябва повечко време. Не се насилвай. Радвай се на това, което имаш. Когато се сетиш за болката, бързо отклони мислите си с мечти за красиво и здраво бебче - желая ви го от все сърце!

# 29
Блокирането е лесно, но какво правят, ако сталкерката им позвъни на звънеца вкъщи?! Simple Smile Не се знае мъжът и колко информация и е споделил.
Тук е мястото мъжът да се включи. С кой си лафил, лафил, кой обнадеждил, обнадеждил, ама ако иска жена си и семейството, той, който я е докарал, той и трябва да я разкара. Ако не разбира от една дума, с полиция.

Общи условия

Активация на акаунт