Тя ми писа

• 8 315
  • 98
  •   1
Отговори
# 30
Да дойде в нас? Мъжът ми не е толкова глупав да и споделя, но моята позната е идвала в нас да ми излива мъката си, така, че знае, къде живея. Всъщност моите подозрения са, че точно тя я е мотивирала и вдъхвала кураж за действие. Иначе, ако позвъни на звънеца ни вече не знам как ще реагирам, особено ако съм сама вкъщи.

До 512, благодаря за пожеланието. Наистина искаме здраво бебче, онези дни бяха ужасни. Лекарите ни казваха, че няма смисъл, а аз успорствах, в моя случай обаче приказката не се случи. Месеци след това сънувах бебешки плач и обвинения, влизах в магазини за бебешки дрешки, разглеждах ги и избухвах в сълзи, май съм изглеждала също толкова луда и смешна...

# 31
Не си била нито луда, нито смешна. Всчко се е дължало на разбитите хормони. Аз загубих момиченце в 5-тия месец. Много добре те разбирам. Сега трябваше да е на 22 години. Но пък имам син - на 19. Така, че - вярвай!

# 32
  • София

Звучи ми като действие на луда, с опасна фиксация... имай предвид, че е възможно и тя самата да е наистина опасна.

# 33
Мъжът ти не е безгрешен. Какво я е провокирало да му пише да е егоист, да мисли за себе си и да се отърве от теб? Защо спестяваш неговата роля в тая комуникация?

п.с. във фб месинджър човек може да изтрие каквото не му изнася и да покаже колко е бял и чист

Последна редакция: вт, 09 апр 2019, 12:30 от Анонимен

# 34
Може, но разговора винаги изглежда странно накъсан и остават отговори/коментари в нищото... Винаги си личи Simple Smile
Да, негова грешка е, че си е чесал егото с външен интерес, но пък има ужасно прилепчиви хора, които с учтивост не можеш да отклониш... а и явно не се е порстарал достатъчно рязко да я отреже... И сега се налага веднага категорично да го направи!

# 35
Оф, този тип долни, гадни к**вички колко ги ненавиждам не е истина. Тая е пълно куку, а мъжът ти се е превърнал във фикс идея за нея и докато не получи това, което иска, няма да миряса. Т.е. ще миряса, ако мъжа ти я отреже и застане на твоя страна. Най-вероятно той е пофлиртувал с нея, докато са пили бира и тя е решила, че е голямата работа и хайде, открила го е във ФБ и нататък е ясно. Пък и е идеална партия - сериозен мъж, с развиващ се бизнес. Идеалната плячка за такива ........

# 36
Не й навивайте шилата на жената! Не е плячка мъжът. Но е създал прекрасна възмъжност за себе си да се покаже... Grinning  и чие уважение ще спечели...

# 37
  • Варна
Аз също се възхитих на съпруга ви, иска се смелост за това, което е направил. Преживейте си, преглътнете обидата си и продължете напред, не си струва  глупостта му в тази ситуация да разбие семейството ви.
А с кукурделата да си се разправя той, както я е омотал, така да я и свали розовките очилца с малко по-грубо отношение и поставяне на място.

# 38
Може, но разговора винаги изглежда странно накъсан и остават отговори/коментари в нищото... Винаги си личи Simple Smile
Да, негова грешка е, че си е чесал егото с външен интерес, но пък има ужасно прилепчиви хора, които с учтивост не можеш да отклониш... а и явно не се е порстарал достатъчно рязко да я отреже... И сега се налага веднага категорично да го направи!
Не личи. Трият се цели пасажи и на двете страни.

# 39
Оф, този тип долни, гадни к**вички колко ги ненавиждам не е истина. Тая е пълно куку, а мъжът ти се е превърнал във фикс идея за нея и докато не получи това, което иска, няма да миряса. Т.е. ще миряса, ако мъжа ти я отреже и застане на твоя страна. Най-вероятно той е пофлиртувал с нея, докато са пили бира и тя е решила, че е голямата работа и хайде, открила го е във ФБ и нататък е ясно. Пък и е идеална партия - сериозен мъж, с развиващ се бизнес. Идеалната плячка за такива ........

Точно това е едно от нещата, които ме обиждат, че не си знае мястото и за да си позволи подобен тип приказки значи наистина си е повярвала, че е специална, пък аз съм някаква досадна, скучна лелка

# 40
Много се ядосвам като чета подобни теми. Хем ми е жал за жената след всичко, което ѝ се е случило, хем ме е яд на мъжа. Значи той си чесал егото, а сега тя бере ядовете с откачалката. Съгласна съм с мнението, че сега на него се пада отговорността да елиминира психарката. Защото колкото и невинно да е било, той явно е дал повод на онази жена да се надява на нещо повече. Да си повдига самочувствието човек може по десетки по-приемливи начини - спорт, усъвършенстване на външен вид и умения, хобита и т.н. Съжалявам, но не мога да оправдая подобно поведение от негова страна. "Не желая да си пишем/не ми е приятно да комуникираме в подобен контекст" върши превъзходна работа, аз лично съм ги ползвала неколкократно. За който не разбира - блокиране в социалните мрежи и подходяща реакция в реала. Също така, за мен лично е червена лампа, че още в началото на брака той търси подобно повдигане на самочувствието, ами след 10-15 г. с какво ще си го...хм, вдига? Но това е лично за мен, има хора по-свободомислещи. На мен лично животът ми е повтарял докато здраво ми е набил в канчето, че там където има дим, има и огън. Дано да не е така за авторката, пожелавам ѝ бързо да се отърве от натрапницата и дълги години щастлив брачен живот с обичащ и подкрепящ партньор. За всеки случай, аз не бих бързала с повторно забременяване обаче.

# 41
Емоциите са най-лошият съветник. Важни решения се вземат на трезва глава. Помисли хубаво дали искаш да запазиш семейството ви. Междувременно, наблюдавай мъжа си как ще отиграе ситуацията.

# 42
Точно това е едно от нещата, които ме обиждат, че не си знае мястото и за да си позволи подобен тип приказки значи наистина си е повярвала, че е специална, пък аз съм някаква досадна, скучна лелка

Забележка от бюрото по житейски въпроси: на тоя свят няма правило кой трябва да си знае мястото. Всеки може да си вярва, че е специален и да гони каквото си поиска. Никой не разпределя места с билетчета. Нищо лично. Всеки може да драпа, да се катери и да тъпче другите. Не е гот, но няма правило да не го правиш.

Твоята задача е да си водиш записки, докато проучваш имена на добри адвокати. А след това да се погрижиш за кибер сигурността си, а и физическата такава. Не да си чепкаш емоцийките и да се държиш обидена.

# 43
Сирената, това последното е малко крайно. Чак пък да се стигне до физическо посегателство, ме съмнява.

# 44
До последните два коментара- със сигурност ще ми трябва време да възстановя изцяло доверието си към него и със сигурност ще трябва да се постарае да ме защити от тази жена, ако се наложи.
 Все пак интуитивно усещам, че не ме е лъгал за намеренията си към нея и не виждам смисъл, без да съм напълно убедена да съсипвам брака си.
 Иначе с него винаги съм се чувствала защитена , може би и затова не ми пука чак толкова, че е психарка, както се изразиха няколко съфорумнички. Винаги съм знаела, че каквото и да се случи ще държим на отношенията си - били те брак, или приятелски и ще се грижим един за друг, затова и не бързам с генералните заключения

Общи условия

Активация на акаунт