Парфюмни размисли и страсти - 225

• 69 110
  • 721
  •   1
Отговори
# 360
В Дъглас и Бюти зон.

# 361
Аз в Бюти зоната/Дъглас днес го пробвах в Пловдив.30 мл са 66 лв,имало е 20% отстъпка до неделя.

# 362
На мен облака ми напомня на новия Бърбъри и ми мирише малко на болница..

# 363

Къде може да се тества този Облак на Ариана Гранде?
Търся си за тест и Cartier Carat, има ли го някъде по моловете?

# 364

Карат го има по моловете ,но не помня последно в Дъглас или в Бюти зона го гледах.

# 365
Облакът на Ариана има прилики с Бакара Руж и трайност по голяма от него. Писала съм му ревю наскоро.

# 366
Картие гледах доста намалени в дъглас, но за carat точно не съм сигурна дали имаше.

# 367
  • Бургас
Carat,любов моя,обичам го този парфюм има го в Бюти Зоната.Two Hearts

# 368

Облака на Ариана Гранде го тествах в Themal.
Днес минавах пак от там и направих още един тест и направо си клоня към купуване. Колкото е абсурдна бутилката, точно толкова е вкусен, симпатичен и жизнерадостен сока в нея. В момента се наслаждавам на смолите. Разкошни са, като разтопени от лятното слънце ги усещам. Направо си ухае на скъпо и класно.
На моменти даже ми напомни на Елексира на чудасата, чак не мога да повярвам!
А цветът и бутилката никак не му отиват, аз го виждам като прозрачно, червено-кехлибарена течност в матова бутилка. Ако над визията беше поработено и пипвато малко повече и с друга форма си минава за направо за скъпарски парфюм.
Не знам има ли прилика с Бакара Ръж четох, че го сравняват го с него, не съм го тествала а и на този етап се въздържам, че най-вероятно ще трабва да го купя. Simple Smile

Cartier Carat го има в Сефора.

# 369
Благодаря ви, ще ги търся за тест и двата.
На Бакарата не съм фен изобщо, много ми е болничен, но те едва ли са напълно еднакви.
Така се твърдеше и за Burberry her, а аз намирам, че той е доста различен.

# 370
А, напълно еднакви абсурд, но смолите, болничното, миризмата на бинтове с йод си ги има и в двата, както и чудовищната сила. Бърбъри им е братовчед, но много по-слабичък и обикновен.

# 371
А, напълно еднакви абсурд, но смолите, болничното, миризмата на бинтове с йод си ги има и в двата, както и чудовищната сила. Бърбъри им е братовчед, но много по-слабичък и обикновен.
Денси, при мен няма нито бинтове, нито йодове, явно е до кожа. Може би като си забия носа в китка мога да доловя нещо подобно и то едва-едва, но в облачето около мен няма и помен.

# 372
Денси, при мен няма нито бинтове, нито йодове, явно е до кожа. Може би като си забия носа в китка мога да доловя нещо подобно и то едва-едва, но в облачето около мен няма и помен.
Да, Облачето е много гурме парфюм в началото, а смолите, които са силно характерни и веднъж помирисани никога не се забравят, някои хора ги възприемат като просто смоли, а други като бинтове, болници и т.н. Радвай се, че при теб не е така и никога не пробвай, щом този ти харесва, Бакара Руж или поне докато не ти се разделя веднага с 500 лв. за 75 мл.

# 373
  • Бургас
Брех,как пропуснах да го пробвам парфюмът на Гранде,звучи интересен.Аз харесвам Бърбърито,при мен има невероятно вкусни ягоди,направо ми ухае на сладко от ягоди,но все нещо не ми достига за покупка.

# 374
Тук ягодите отсъстват, но има праскова и сметана, захарен памук. Засилени са и смолите.

Общи условия

Активация на акаунт